fazlasını yaparsıniki dakikada doğaçlama yaptım bakalım nekadar planlı olacağım
potansiyeli gördüysen demek.eve gidince ayaklarıma taş bağlı gibi oturuyorum kalkamıyorum ay çok komikfazlasını yaparsın
potansiyeli gördümpotansiyeli gördüysen demek.eve gidince ayaklarıma taş bağlı gibi oturuyorum kalkamıyorum ay çok komik
yazlık ve kışık toplam kaç ayakkabınız var arkadaşlar? renkleri ve modellernasıl?
sürekli ayakkabım yetesiz hissi içindeyim bir sürü ayakkabıyla doldurdum evi, fikir almak istiyorum
potansiyeli gördüysen demek.eve gidince ayaklarıma taş bağlı gibi oturuyorum kalkamıyorum ay çok komik
Ben silifkedeyim ne tür bir tatil düşünüyorsun? Antalya kadar turizm konusunda iyi değil. İç Anadolu ve Doğudan çok turist geliyor. Denizi, doğası çok güzel.bende mersin tarafına bakıyorum ama çok iç açıcı bulmadım
Kışlık 1 lacivert botyazlık ve kışık toplam kaç ayakkabınız var arkadaşlar? renkleri ve modellernasıl?
sürekli ayakkabım yetesiz hissi içindeyim bir sürü ayakkabıyla doldurdum evi, fikir almak istiyorum
Renkleri nasıl?toplam 5 çift
1 tek bant
1 bot
2 mevsimlik
1 spor ayakkabı
1 dışarda giymek için 1 evde spor yapmak için 2 spor ayakkabıyazlık ve kışık toplam kaç ayakkabınız var arkadaşlar? renkleri ve modellernasıl?
Canım uzun süre bozdurmayı düşünmüyorsan biraz daha ekleyip ata alabilirsin güzel oluyor bence onlar.Birikime 100 tl attım, ama Mayıs ayındaki özel günlerden ötürü benim birikim ne uzuyor ne kısalıyor. 1500 şu an. Sizce altın almalı mıyım? Çeyrek olabilir ya da işçiliği az bi yüzük falan? Hiç anlamıyorum bu konulardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?