çoook teşekkür ederim öğretmenim duygularımı cümlelere dökmüşsün

merhaba çok imreniyorum az eşyayla kolay yaşayanlara.benim evim o kadar eşyalıki işim hiç bitmez.Eşimde sağolsun herşeyi saklar gün gelir lazım olur diye atıncada kızar tabi.akşam şöyle bi baktım eve bu adam olmasa bu evim yarısını atarım dedim ama olmuyor ((

Yok kapanmadı o bölüm ama yazan pek kimse kalmadı.
Hayatını biraz yavaşlatsan mı
herşeyi olduğu kadar yapsan

Puff içim daraldı

Merhaba
Baştan vazgeçmek doğru mu sizce ?

Siz başlayın...
kendi alanlarını düzelterek başlayın.
sonra eşinize de anlatın.
zamanla ve farkı gördükçe o da vazgeçecektir eşyaya olan bağından.

Birde olayları bütünüyle değerlendirirseniz gözünüzde büyür iş.
parça parça planlayın.
sadece mutfağı düşünün orası bitince salonu düşünün planlayın uygulayın.
bu şekilde daha aktif işler yaparsınız.

youtube da daire diye bir kanal var izlediniz mi gezdikleri evleri.
1+1 loft var bittim bittim çook güzel.
ihtiyacımız olan o kadar alan işe fazlası ziyan :)

mutlaka bakacağım canım sağol :)
şu aralar bende banyo wc tadilatı için araştırmaya girdim.
daha sade ve kullanışlı ama farklı nasıl yaparım diye bakıyorum :)

Puff içim daraldı
biz çok eğleniyoruz.saç baş darma duman oyuncaklar havada uçuyor.kışın çoraplarımız pijamalarımızın içinde, 3 erkek bide ben masal okuyup oyun oynardık.anın tadını çıkar.çocukların bi daha o dönemlerde olmayacak.darladığında zorlandığında hep bunu getir aklına .mokda götürse evini keyfini sür en büyük tavsiyemdir.ben başta yapamadım sonrdan kafa dank etti.şimdi daraltmıyorum kendimi.

günaydın gençlik.dün su elektrik gelmiş evi temizleyeyim dedim.kv ben kabaca yaptım dedi.normalde pek iş yapmaz.şöyle bi gözlemledim içime sinmedi ayıp olmasın diyede elimi bişeye süremedim.çarşıda işlerim vardı onları hallettim.evdeki bilgisayarı çöktürmüşler.onla uğraştım saatlerce bişey yapamadım.format atmak istemiyorum.çok güzel fotoğraflarmız var.tekrar bakacağım biraz araştırıp nasıl kurtarabilirim diye

.ombre yapalım
ana saçınmı siyah boyamı senin
Bu mesaj dünden beri yapıştı ben alıntıdan çıkarıyorum o geri geliyor cevapladım dün aslında tekrar cevaplayayım en iyisi
Aaaa benim eşim hayır o benim atmaya kalkıp attırmadığı şey de illa lazım oluyor

kreş ne zaman kayıt yaptırmak gerekiyor.
bizde göndermeyi düşünüyoruz da
ben eylüle kadar annemde kalacağım için eve yakın bir kreşe kayıt yaptırdım. 3 aylık anlaştık. oğlum gitmiyor alıştırmaya çalışıyoruz. eylüldeki durumumuza göre nerde yaşayacaksak oraya yakın kreş araştıracağım şimdilik beklemedeyim.

mayıs - haziran aylarında fiyatlar daha uygun oluyormuş kayıt için. komşum kayıt yaptırdı ödemeye başladı.

ben cesaret edemedim. ya memnun kalmazsak önceden ödemek mantıksız geldi. bu yıl memnun kaldığımız bir kreş bulursak ertesi yıl için erken kayıt işi mantıklı.

göndereceğin kreş alternatifin yoksa şimdiden git daha uyguna kayıt yaparlar.

özel kreşlerde mart gibi başlıyor erken kayıt indirimleri. belediyelerin nasıl oluyor bilmiyorum. biz heralde asla belediyeye gönderemeyiz. orada direk kapıdan alıyorlarmış çocuğu bizimki girebilir mi öyle bilmiyorum. hadi girdi diyelim içeride nasıl olur aklım kalır galiba bilemiyorum.

mesajımın özeti BİLMİYORUM

İşlerim yoğun değil şuan zaten sadece tek alternatifimiz var
tatilden sonra başlatmayı düşünüyorum kreşe yarım gün gitse yeter ama alışır mı bilmiyorum.

Benimde konuşup bakmam gerekiyor. Bilmiyorum

Günaydın kızlar;
Bu sabah işe gelirken baya ciddi bir kazanın ortasında kaldım. Dar bir yolda kaldırımdan yürüyordum. Yanımda en az 20 katlı bir inşaat vardı. Baya koruma olmasına rağmen üst katlardan düşen büyük bir beton parça tam 2-3 m önümde yere çakıldı. Yoldan geçen arabada biraz hasar oluştu. Seken parçalar neyse ki bana gelmedi. o an korkuyla nereye kaçacağımı da bilemedim. Küçük toprak parçalar da geliyordu ki, koşa koşa kaçtım.

Eğer birkaç adım daha atsaydım başıma çarpan parça ölüm veya iyi ihtimalle sakatlık yaratırdı. Böyle durumlar hayatın bize "bunalma, üzülme hayatta her şey olabilir" mesajı.

Sabahtan beri bunu düşünüyorum. Artık kafama bişey takmayıp, hayatı geldiği gibi karşılamaya çalışacağım.

geçmiş olsun canım Allah çocuğuna bağışlamış

Ya geçmiş olsun canım.
Ölümle karşı karşıya gelince daha iyi anlıyor insan yaşamın sadece şu an olduğunu.

gayet açıklayıcı olmuş.bende gönderecem eylüle kafam karışık değil desem yalan olur.
mesajımın özeti bende bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…