çoook teşekkür ederim öğretmenim duygularımı cümlelere dökmüşsünBen de buralara takılmadan önce evimi hiç benimsemediğimi farkettim buraları okuyunca. Evimden evim diye bahsetmezdim. ‘Ev’ sadece ev. Bizim ev diye annemin evinden bahsederdim.sonra burda ‘bugün yemeğim var’ gibi cümleler okuyunca benim yemeğim kelimesi bende farklı hisler uyandırdı. Oğlum doğduğunda aylarca bebek diye bahsetmişim. Yani ben de sahiplenme duygusu yokmuş, sonra sonra buraları okuya okuya geliştirdim herkese teşekkürler
geçenlerde şans oyunu oynuyoruz çıkarsa ne yaparız herkes hayalini anlatıyor. evin bahçesinde mangal partisi yapmışız çocuklar hamaklarda uyumuş biz de ateş başında takılıyoruz ve en önemlisi yrn sabah bu dağınıklığı ben toplamayacağım dedim
en son ne zaman aanın tadını çıkardım bilmiyorum. sofra kur haydi çocuğa yedir o mızmadan kendi karnını doyurmak için uğraş. ertesi gün eve kayınvalide gelecek akşam onun bize bıraktığı gibi sabaha evi ona öyle bırakmaya çalış. tüm gün görmedim aradaki farkı kapatayım hissi ile tüm akşamını bebeye endeksle. aman uyku rutini koş koş koş. sonra bebe uyurken yanında sız.
hafta içi anneler baktığı için hafta sonu kimse bize selam vermiyortek bebe iken eşim parka götürürdü bende kuaför keyfi, evde takılmaca, arkadaşla bi kahve gibi kaçamaklar yapardım. şimdi eşim büyüğü parka götürse de küçük çanta gibi yanımda.
böyle yazınca küllerinden doğmak başlığına mı gitsem dedim. o da kapanmıştı dimmiii
Puff içim daraldıgeçenlerde şans oyunu oynuyoruz çıkarsa ne yaparız herkes hayalini anlatıyor. evin bahçesinde mangal partisi yapmışız çocuklar hamaklarda uyumuş biz de ateş başında takılıyoruz ve en önemlisi yrn sabah bu dağınıklığı ben toplamayacağım dedim
en son ne zaman aanın tadını çıkardım bilmiyorum. sofra kur haydi çocuğa yedir o mızmadan kendi karnını doyurmak için uğraş. ertesi gün eve kayınvalide gelecek akşam onun bize bıraktığı gibi sabaha evi ona öyle bırakmaya çalış. tüm gün görmedim aradaki farkı kapatayım hissi ile tüm akşamını bebeye endeksle. aman uyku rutini koş koş koş. sonra bebe uyurken yanında sız.
hafta içi anneler baktığı için hafta sonu kimse bize selam vermiyortek bebe iken eşim parka götürürdü bende kuaför keyfi, evde takılmaca, arkadaşla bi kahve gibi kaçamaklar yapardım. şimdi eşim büyüğü parka götürse de küçük çanta gibi yanımda.
böyle yazınca küllerinden doğmak başlığına mı gitsem dedim. o da kapanmıştı dimmiii
merhaba çok imreniyorum az eşyayla kolay yaşayanlara.benim evim o kadar eşyalıki işim hiç bitmez.Eşimde sağolsun herşeyi saklar gün gelir lazım olur diye atıncada kızar tabi.akşam şöyle bi baktım eve bu adam olmasa bu evim yarısını atarım dedim ama olmuyor((
2 yıl daha böyle geçer bunu kabullendim. bebelerin ikisi de kreşe gidince daha rahat olacağıma dair ümidim var tabiii birinciyi kreşe alıştırabilirsemYok kapanmadı o bölüm ama yazan pek kimse kalmadı.
Hayatını biraz yavaşlatsan mı
herşeyi olduğu kadar yapsan
youtube da daire diye bir kanal var izlediniz mi gezdikleri evleri.
1+1 loft var bittim bittim çook güzel.
ihtiyacımız olan o kadar alan işe fazlası ziyan :)
2 yıl daha böyle geçer bunu kabullendim. bebelerin ikisi de kreşe gidince daha rahat olacağıma dair ümidim var tabiii birinciyi kreşe alıştırabilirsem
biz çok eğleniyoruz.saç baş darma duman oyuncaklar havada uçuyor.kışın çoraplarımız pijamalarımızın içinde, 3 erkek bide ben masal okuyup oyun oynardık.anın tadını çıkar.çocukların bi daha o dönemlerde olmayacak.darladığında zorlandığında hep bunu getir aklına .mokda götürse evini keyfini sür en büyük tavsiyemdir.ben başta yapamadım sonrdan kafa dank etti.şimdi daraltmıyorum kendimi.Puff içim daraldı
Bu mesaj dünden beri yapıştı ben alıntıdan çıkarıyorum o geri geliyor cevapladım dün aslında tekrar cevaplayayım en iyisi.ombre yapalım
ana saçınmı siyah boyamı senin
Aaaa benim eşim hayır o benim atmaya kalkıp attırmadığı şey de illa lazım oluyormerhaba çok imreniyorum az eşyayla kolay yaşayanlara.benim evim o kadar eşyalıki işim hiç bitmez.Eşimde sağolsun herşeyi saklar gün gelir lazım olur diye atıncada kızar tabi.akşam şöyle bi baktım eve bu adam olmasa bu evim yarısını atarım dedim ama olmuyor((
ben eylüle kadar annemde kalacağım için eve yakın bir kreşe kayıt yaptırdım. 3 aylık anlaştık. oğlum gitmiyor alıştırmaya çalışıyoruz. eylüldeki durumumuza göre nerde yaşayacaksak oraya yakın kreş araştıracağım şimdilik beklemedeyim.kreş ne zaman kayıt yaptırmak gerekiyor.
bizde göndermeyi düşünüyoruz da
ben eylüle kadar annemde kalacağım için eve yakın bir kreşe kayıt yaptırdım. 3 aylık anlaştık. oğlum gitmiyor alıştırmaya çalışıyoruz. eylüldeki durumumuza göre nerde yaşayacaksak oraya yakın kreş araştıracağım şimdilik beklemedeyim.
mayıs - haziran aylarında fiyatlar daha uygun oluyormuş kayıt için. komşum kayıt yaptırdı ödemeye başladı.
ben cesaret edemedim. ya memnun kalmazsak önceden ödemek mantıksız geldi. bu yıl memnun kaldığımız bir kreş bulursak ertesi yıl için erken kayıt işi mantıklı.
göndereceğin kreş alternatifin yoksa şimdiden git daha uyguna kayıt yaparlar.
özel kreşlerde mart gibi başlıyor erken kayıt indirimleri. belediyelerin nasıl oluyor bilmiyorum. biz heralde asla belediyeye gönderemeyiz. orada direk kapıdan alıyorlarmış çocuğu bizimki girebilir mi öyle bilmiyorum. hadi girdi diyelim içeride nasıl olur aklım kalır galiba bilemiyorum.
mesajımın özeti BİLMİYORUM
geçmiş olsun canım Allah çocuğuna bağışlamışGünaydın kızlar;
Bu sabah işe gelirken baya ciddi bir kazanın ortasında kaldım. Dar bir yolda kaldırımdan yürüyordum. Yanımda en az 20 katlı bir inşaat vardı. Baya koruma olmasına rağmen üst katlardan düşen büyük bir beton parça tam 2-3 m önümde yere çakıldı. Yoldan geçen arabada biraz hasar oluştu. Seken parçalar neyse ki bana gelmedi. o an korkuyla nereye kaçacağımı da bilemedim. Küçük toprak parçalar da geliyordu ki, koşa koşa kaçtım.
Eğer birkaç adım daha atsaydım başıma çarpan parça ölüm veya iyi ihtimalle sakatlık yaratırdı. Böyle durumlar hayatın bize "bunalma, üzülme hayatta her şey olabilir" mesajı.
Sabahtan beri bunu düşünüyorum. Artık kafama bişey takmayıp, hayatı geldiği gibi karşılamaya çalışacağım.
Günaydın kızlar;
Bu sabah işe gelirken baya ciddi bir kazanın ortasında kaldım. Dar bir yolda kaldırımdan yürüyordum. Yanımda en az 20 katlı bir inşaat vardı. Baya koruma olmasına rağmen üst katlardan düşen büyük bir beton parça tam 2-3 m önümde yere çakıldı. Yoldan geçen arabada biraz hasar oluştu. Seken parçalar neyse ki bana gelmedi. o an korkuyla nereye kaçacağımı da bilemedim. Küçük toprak parçalar da geliyordu ki, koşa koşa kaçtım.
Eğer birkaç adım daha atsaydım başıma çarpan parça ölüm veya iyi ihtimalle sakatlık yaratırdı. Böyle durumlar hayatın bize "bunalma, üzülme hayatta her şey olabilir" mesajı.
Sabahtan beri bunu düşünüyorum. Artık kafama bişey takmayıp, hayatı geldiği gibi karşılamaya çalışacağım.
gayet açıklayıcı olmuş.bende gönderecem eylüle kafam karışık değil desem yalan olur.özel kreşlerde mart gibi başlıyor erken kayıt indirimleri. belediyelerin nasıl oluyor bilmiyorum. biz heralde asla belediyeye gönderemeyiz. orada direk kapıdan alıyorlarmış çocuğu bizimki girebilir mi öyle bilmiyorum. hadi girdi diyelim içeride nasıl olur aklım kalır galiba bilemiyorum.
mesajımın özeti BİLMİYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?