Ya geçmiş olsun canım.
Ölümle karşı karşıya gelince daha iyi anlıyor insan yaşamın sadece şu an olduğunu.
Evet. önemli olan bu an. Huysuzlanmak, stresli olmak, mutsuz olmak gibi duygularla hiç bir anı boşa harcamamalı :)

geçmiş olsun

İşlerim yoğun değil şuan zaten sadece tek alternatifimiz var
tatilden sonra başlatmayı düşünüyorum kreşe yarım gün gitse yeter ama alışır mı bilmiyorum.
biz bayramdan sonraki hafta başlattık.
çok hevesle gitti ilk gün.
o hafta karne haftasıymış öğretmenler süs püs işleriyle uğraştıkları için ilgilenememişler. (bunu bize bu hafta söylediler)
bir de 3 yaş sınıfına almışlar çişini biliyor konuşabiliyor fln diye.
kendisinden büyük 20 çocuk
bizimki gitmek istemiyor.
zorlayınca hasta oldu.

dün işten erken çıktım ikna ettim gittik ama sınıfa çıkmadı ağladı.
öğretmeni ile zar zor ikna ettik onun kucağında sınıfına gidip geldi.

bu sabah babası ve dedesi götürmüş yine sınıfa girmemiş öğretmenine çiçek götürmüşler onu vermiş dedesi ile eve dönmüş.

2 yaş sınıfına alın dedik ordaki çocuklar bebek gibi kreşin hiç katkısı olmaz dediler. bizimki eylülde 3 olacak sınıfı eylülde 4 yaş sınıfı olacakmış. yaş farkı mı, kardeşinin evde kalıp onun gitmesi mi, yoksa ilgisizlik mi bilemiyorum.

annemin balkonundan sınıfın içi görünüyor o derece yakın. burada kreş ortamına alışsın ki eylülde yeni kreşte rahat olsun dedik.

yaz dönemi sınıfı 11 kişiye düşmüş umutla gideceği günü bekliyoruz. annem iki çocukla hunilik olmak üzere :)

Kızım çok sosyaldir ama biz olmadan hiç başka ortamda bulunmadı.
annem çok korumacı yaklaşıyor parkta bile.
erken kayıt yaptırmam eylül de başlatırım.
sonra alışırsa devam eder.

neredeyse aynı şeyleri yaşamışız biz de bekliyoruz biraz daha büyümesini. yahut benim ikinciyi de yapıp ücretsiz izne ayrılmamı. yoksa çok zor istemeyen çocuk farklı psikolojik tepkiler verebiliyor.
kızım okul döneminde geceleri en az 3-4 kere altına kaçırmaya, sürekli yanağıyla oynamaya filan başlamıştı. ve ağlaması esas tepkiydi zaten daha fazla zorlamadık hala pek istemiyor konusu açıldığında.

Çok geçmiş olsun gerçekten çok korkmuş sundur, keşke böyle şeyler yaşamadan hep bu bilinçte olsak ama işte unutuyoruz yaşamaya devam ederken

büyük geçmiş olsun

Seninkiler de mi oğlan ne güzel anlatmışsın inşallah ben de senin gibi bakabilirim olaylara

Geçmiş olsun Allah korumuş

Bu gün deneyeceğim tekrar canım.

Ben anaokuluna yazdıracaktım oğlumu, tanıdık bir öğretmen 3 yaşı alacak bu sene sınıf 20 kişilik, devlet okulu. Ama babaannesi daha çok küçük bu sene göndermeyin anneanneyle ben idare ederiz dedi. Zaten çok içime sinmiyordu. Bu sene gitse 4 yıl okulöncesi dönem okuldan bıkmak için yeterli bi süre. Bi de ben bile hazır değilim yollamaya mutsuz olur diye korkuyorum yoksa ne öğrendiği umrumda değil açıkçası. Öyle vazgeçtik işte anlayacağınız ben de bilmiyorum

Çok geçmiş olsun gerçekten çok korkmuş sundur, keşke böyle şeyler yaşamadan hep bu bilinçte olsak ama işte unutuyoruz yaşamaya devam ederken
Teşekkür ederim canım. Bu dönem maddi sorunlar kafamı çok kurcalıyordu. Hayat da bana böyle bir ders verdi. Sağlıklı olmanın, keyif almanın değerini daha iyi anladım.

Ben de arkadaşımın sınıfına verecektim eylül doğumluları alıyorlarmış ekim doğumlu olduğu için olmadı kaldı bizim de bu sene. Özele de gönderemeyiz iyi yerleri sordum 800 den başlıyor aylık. Seneye erteledik artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…