Kızım çok sosyaldir ama biz olmadan hiç başka ortamda bulunmadı.
annem çok korumacı yaklaşıyor parkta bile.
erken kayıt yaptırmam eylül de başlatırım.
sonra alışırsa devam eder.
benim kafa

Bizimki de Ekim doğumlu, erken daha bence de seneye Allah kısmet ederse artık..

Kızlar artık sabahları eşim yatak odasını toplayıp gidiyor. Oğlum da kendi odalarını topluyor. Ben de akşamdan mutfak, oturma odası salon toplayıp yatıyorum. Gün içinde de 2 saatte bir kalkıp etraftaki dağınıklığı toplayıp yerleştiriyorum. 2 kere de süpürge açıyorum. Oturma odası, ara, mutfak 2 kere süpürülüyor diğer odalar haftada 2 kere süpürsem yetiyor. Ev toplu olduğu için kafamda rahat gergin değilim. Bakalım ne zamana kadar gider böyle

Bi de burda özeller kalitesiz şöyle içime sinen yok.. apartman içinde kreşler çok saçma geliyor bana

Burda da villaları kreş yapmışlar genelde. Ama bahçeleri var aktiviteleri çok. Büyük oğlumu 5 yaşında göndermiştim baya faydası olmuştu.
Öyle villa olunca güzel oluyor. Çarşıda apartman altı bir kreş bizim evin yakınında bir villaya taşınıyor. Arkadaş kızını yollayacak bu sene. Memnun kalırsa seneye orayı düşünebilirim

kızlar nasılsınız ben iki gün anneme gitim boya yapıldı
yardım için çok yorulduk ya anam kız kardeşim cam silerken annem demezmi dışarıyı görmem lazım
kız kardeşim de sonra tekrar silersin dedi yok böyle birşey ya çok güldük kesin silmiştir ya insan her gün cam silermi

Kızım çok sosyaldir ama biz olmadan hiç başka ortamda bulunmadı.
annem çok korumacı yaklaşıyor parkta bile.
erken kayıt yaptırmam eylül de başlatırım.
sonra alışırsa devam eder.
bizimki de çok sosyal diye biliyorduk.
parkta ,oyun alanlarında hemen arkadaş bulur kendisine.
komşuların çocuklarıyla da arkadaş olmuş anneleriyle de ben görüşmeye başladım sayesinde.

amaaa kreşte ne oldu bilmiyoruz.
ilk gün koşarak coşarak gitti.
öğretmeniyle tanıştı ve hemen sınıfa çıktı.
hatta ben süt iznimden dolayı erken çıkıyorum işten onun için erken aldım oyunu yarım kaldı diye kızdı bana.
2. gün de çok kolay gitti akşamında evde herşeyi kırıp döktü, hırçınlaştı.
gitmek istemedi.
zaten hafta sonu gelmişti evimize gittik.
pazar akşam annemlere gelince kreşe gitmemek için isyanlar başladı gece de ateşlendi.

bizde ikinci var ama benim ücretsiz izin almam imkansız. doğum izninden sonra 1 ay rapor aldım olay oldu işyerinde.

öğle arası eve gittim annem ve babam bitmiş vaziyetteler. kardeşine takmış kafayı uyandırmış sürekli. babamla parka da gitmemiş evde kalmak istiyormuş beyefendi. öğleden sonra da evden çıkmazsa eve giderken anneme huni götüreceğim

İlk günler hevesle gidiyorlar, keşfedecek bir şey kalmayınca böyle tepki veriyorlar malesef

Hey maşallah

Evet işlerimi bitirdim ve sadece masa işi kaldı.

kağıtlarla uğraşmayı sevmiyorum.
saha da olmak daha güzel :)

İlk günler hevesle gidiyorlar, keşfedecek bir şey kalmayınca böyle tepki veriyorlar malesef
ooovv 2 günde bitirdi mi bizim küçük kaşif

babam emekli öğretmen. oğlum 5 yıl sonra tedaviyle oldu ve ilk torun. adam o kadar çok ilgileniyor ki çocuk kreşten sıkılıyor. beraber kümes çaktılar geçen yaz şimdi yeni civcicler alacaklar günlük olarak onları besleyip sularını takip ediyorlar. bahçeye salıp gezdiriyorlar.

evde tohum ekip fide yapıyorlar sonra onu bahçeye ekiyorlar günlük sulamasını yapıyorlar.

boyama, kitap okuma,müzik aleti çalma, resim yapma .... gibi bir sürü etkinlik yapıyorlar.

geçmiş yazlarda çok rahattık ama bu yıl iki bebe var. dede ve ananeyi çok kıskanıyor kardeşten. çocuğumu tanıyamıyorum içinden canavar çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…