Carsamba gunu hastanede randevum vardi. Pcos oldugumu ogrendik ve tedaviye baslicaz cocuk icin.
Dun evimin islerinin cogunu yaptim, sadece odalar supurulcek ve aylardir ellerimden open utulenceklerim var.
Geri kalan vaktimi bu sendromun ne oldugunu arastirmakla gecirdim
Hayirlisi olsun. Yapilmasi gereken testler daha bitmedi hayirlisi olsun.
Günaydın kızlar.bulantilarim hala devam ediyor.kasik ağrısı da ara ara yokluyor..Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versin inşallah. Bu ara evle pek ilgilenemiyorum.içimden pek gelmiyor ama ev temiz su an.eskiden her gün 1 tanecik de olsa bi şeyi kaldırır yà yerine koyar ya da orayı duzenlerdim bugün inşallah kafamda bi tane işi bitirmeye calisicam inşallah.şu dönemim bitse de sahalara dönsem. Hamileyken tatile falan gittiniz mi siz böyle tatile hem gidesim var hemde korkuyorum ya bi şey olursa diye sizce gitmeli mi uzun yola 9 saatlik falan yoksa yakın yerleri mi tercih etmeli?
İnşallah canım gecer çabuk. Hayatımı etkiliyor.geçsin gitsin bi an evvel.Ben tatile gidememiştim. ama giden arkadaşlarım vardı.
ev işlerinde ilerleyen zamanlarda yaparsın az kaldı bulantıların geçmesine.
benim çocuklar en kısa geceyi dün gece sandılar veee sabah 6 da kalktılar.
kız yeniden uyudu.
oğlum kreşe gitmek istedi
sabah 7 buçukta nöbetçi öğretmen geliyor onu kapıda bekledik o derece erken gittik.
öğretmeinin yanında oğlumdan 1 yaş büyük kızı vardı onunla oynamaya başladı.
çocuklar teker teker gelip bunların oyununa katıldı.
8 de servis gelince toplu bir öğrenci girişi oldu oğlum yanıma geldi burada kalmak istemiyorum dedi.
servisle gelen sınıf arkadaşlarıyla sohbet ettim.
o arada oğlumla kaynaştılar.
oyun alanına beraber gittiler.
camdan baktım çok güzel oynuyor
o arada öğretmeni geldi konuştuk ben işe geldim
öğretmeni fotoğraf gönderiyor gayet iyi gidiyor
umarım böyle devam eder
İnşallah canım gecer çabuk. Hayatımı etkiliyor.geçsin gitsin bi an evvel.
Bulantıların devam ederken bir de üzerine o kadar yolu nasıl gideceksin? Benim hamileliğim kışa denk geldi Eylül’de doğum yaptım o sene tatile gitmedim. 1 günlük 2 günlük doğası güzel bir yere gidilebilir ama onun için de bence hamileliğinin biraz daha ilerlemesini beklemelisin.Günaydın kızlar.bulantilarim hala devam ediyor.kasik ağrısı da ara ara yokluyor..Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versin inşallah. Bu ara evle pek ilgilenemiyorum.içimden pek gelmiyor ama ev temiz su an.eskiden her gün 1 tanecik de olsa bi şeyi kaldırır yà yerine koyar ya da orayı duzenlerdim bugün inşallah kafamda bi tane işi bitirmeye calisicam inşallah.şu dönemim bitse de sahalara dönsem. Hamileyken tatile falan gittiniz mi siz böyle tatile hem gidesim var hemde korkuyorum ya bi şey olursa diye sizce gitmeli mi uzun yola 9 saatlik falan yoksa yakın yerleri mi tercih etmeli?
geçmiş olsun canım nasıl koyuldu teşhis?Carsamba gunu hastanede randevum vardi. Pcos oldugumu ogrendik ve tedaviye baslicaz cocuk icin.
Dun evimin islerinin cogunu yaptim, sadece odalar supurulcek ve aylardir ellerimden open utulenceklerim var.
Geri kalan vaktimi bu sendromun ne oldugunu arastirmakla gecirdim
Hayirlisi olsun. Yapilmasi gereken testler daha bitmedi hayirlisi olsun.
Yok bulantilarim geçince ağustos gibi dusundum ama sanırım çok yakın bi otelde bi kaçamak yaparız eşimle artık. Yol gözümde büyüyor sa bi taraftan da gidesim var.bi dahaki seneye kısmet inşallah.Bulantıların devam ederken bir de üzerine o kadar yolu nasıl gideceksin? Benim hamileliğim kışa denk geldi Eylül’de doğum yaptım o sene tatile gitmedim. 1 günlük 2 günlük doğası güzel bir yere gidilebilir ama onun için de bence hamileliğinin biraz daha ilerlemesini beklemelisin.
Önemli olan teşhis konması canım inş tedaviyle üstesinden gelirsiniz.
Allah hayırlısını nasip etsin.
geçmiş olsun canım nasıl koyuldu teşhis?
Günaydın kızlar.bulantilarim hala devam ediyor.kasik ağrısı da ara ara yokluyor..Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versin inşallah. Bu ara evle pek ilgilenemiyorum.içimden pek gelmiyor ama ev temiz su an.eskiden her gün 1 tanecik de olsa bi şeyi kaldırır yà yerine koyar ya da orayı duzenlerdim bugün inşallah kafamda bi tane işi bitirmeye calisicam inşallah.şu dönemim bitse de sahalara dönsem. Hamileyken tatile falan gittiniz mi siz böyle tatile hem gidesim var hemde korkuyorum ya bi şey olursa diye sizce gitmeli mi uzun yola 9 saatlik falan yoksa yakın yerleri mi tercih etmeli?
anladım canım benim de geçen baktı sadece yumurtalara bakarak var diyemem dedi başka da bir şey yapmadı doktora sinir oldum da ondan sordumTsk ederim canim, altan echo ile yumurtaliklarima bakti. Yumurtaliklarda 14 tane iyi huylu kist saydi.
12yi gecince zaten teshis konabiliyormus. Diger belirtileride var bende. Kiloyu ozellikle karin bolgesinden aliyorum.
Sac dokulmem genelde ust tarafta yani erkek tipi. ALlahtan cok fazla degil birde yillarca tuyproblemi icin lazere gitmis bir insanim.
anladım canım benim de geçen baktı sadece yumurtalara bakarak var diyemem dedi başka da bir şey yapmadı doktora sinir oldum da ondan sordum
ya canım inanamazsın hiç bir test yapmak istemedi bir gebe kalmayı denersin bakarız duruma göre dediCok enteresan, benim doktorum kendi gosterdi saydi ultrasondan gorulen siyah kistleri.
Belki korkulacak kadar degildi o siyah kistler. Saglikli bir yumurtalik ilke pcos'lu yumartaligin arasinda daglar kadar fark var.
Kan testi yaptirmak istemedimi?
Nice yıllara :)Günaydın kızlar.
Ben topiğin doğum günü için pasta yapmıştım. Gece 12 yi geçince koyayım diyordum unutmuşum. 2 gün geçti ama şimdi dolabı açınca aklıma geldineyse çok geç sayılmaz topiğin 2. Yaşı kutlu olsun Eki Görüntüle 2280780
Hamileliğin ilk ayları için bilemiyorum ama ben 7 aylık hamileyken tatile gitmiştim. Gerçi uçakla gittik döndük ama bir günümüzü çevre yerleri gezmeye ayırmıştık. Sıcakta o kadar yürüyüş ve kayaların üzerine çıkma olaylarını nasıl yaptım hala aklım almıyor. Deli cesaretiGünaydın kızlar.bulantilarim hala devam ediyor.kasik ağrısı da ara ara yokluyor..Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versin inşallah. Bu ara evle pek ilgilenemiyorum.içimden pek gelmiyor ama ev temiz su an.eskiden her gün 1 tanecik de olsa bi şeyi kaldırır yà yerine koyar ya da orayı duzenlerdim bugün inşallah kafamda bi tane işi bitirmeye calisicam inşallah.şu dönemim bitse de sahalara dönsem. Hamileyken tatile falan gittiniz mi siz böyle tatile hem gidesim var hemde korkuyorum ya bi şey olursa diye sizce gitmeli mi uzun yola 9 saatlik falan yoksa yakın yerleri mi tercih etmeli?
Hamileliğin ilk ayları için bilemiyorum ama ben 7 aylık hamileyken tatile gitmiştim. Gerçi uçakla gittik döndük ama bir günümüzü çevre yerleri gezmeye ayırmıştık. Sıcakta o kadar yürüyüş ve kayaların üzerine çıkma olaylarını nasıl yaptım hala aklım almıyor. Deli cesareti
Tatil sonrası bacaklarım çok ağrımıştı sadece. Neyse ki başka bir durum olmadı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?