Neler aldin canım merak ettim :)Ötv indirimi bu ay sonmuş
keşke param elimde olsaydı da alacaklarımı alsaydım neyse.
bende biraz birikmiş paramla banyo için alışveriş yaptım.
Şu aralar sürekli harcama odaklı konuşuyorum ama banyoyu öncesi ve sonrası yaptığımda beni anlayacağınızı düşünüyorum :)
Neler aldin canım merak ettim :)
Ohh ne güzel gule gule kullan canım pamuk kavanozlarından bende almayı düşünüyorum bende çöp kovasi almadim henüz taşınınca alicam parasını simdi biriktiriyoruz eşyaların:))3 hurç aldım
4 havlu
pamuk vs için set kavanoz aldım
mutfak için baharat saklama kavanozu.
salata soyacağı
ayna
raf
daha param yetse çöp kovası fırça da alırdım :)
Ohh ne güzel gule gule kullan canım pamuk kavanozlarından bende almayı düşünüyorum bende çöp kovasi almadim henüz taşınınca alicam parasını simdi biriktiriyoruz eşyaların:))
canım doktorun yönlendirir. ben iki yazımı hamile geçirdim (birisi eylül birisi ocak doğumlu) doktor sorun görmedi denize de girdim yolculukta yaptım.Yok bulantilarim geçince ağustos gibi dusundum ama sanırım çok yakın bi otelde bi kaçamak yaparız eşimle artık. Yol gözümde büyüyor sa bi taraftan da gidesim var.bi dahaki seneye kısmet inşallah.
merakla bekliyorum.Ötv indirimi bu ay sonmuş
keşke param elimde olsaydı da alacaklarımı alsaydım neyse.
bende biraz birikmiş paramla banyo için alışveriş yaptım.
Şu aralar sürekli harcama odaklı konuşuyorum ama banyoyu öncesi ve sonrası yaptığımda beni anlayacağınızı düşünüyorum :)
başbaşa tatil neydi nasıl oluyordulindalinda hamileliğimi öğrendiğim gün günü birlik 4 buçuk saatlik yola gidip geldim çok şükür bir şey olmadı ama 2. Tremesterde son başbaşa tatilinize çıkın bence bulantıların da bitmiş olur o zamana. Yine de yakın bir yer senin için daha iyi olabilir ama kendi arabanızla mola vere vere giderseniz sıkıntı olmaz. Çıkmadan önce doktoruna da danış mutlaka
merakla bekliyorum.
ben senin salona ve çocuk odasına bayılıyorum.
Ben de unuttumbaşbaşa tatil neydi nasıl oluyordu
Tatil neydi asılbaşbaşa tatil neydi nasıl oluyordu
Insallah canım bitince isler hemen foto at senden fikir ediniyorum ben evinin fotoğraflarına bayılmıştım dergilerde ki evlere benziyoduSağol canım.
benimde şuan idare edecek kadar kullandığım eşyalar var.
hayırlısıyla istediğimiz düzene kavuşuruz :)
Geldiği yerlere tarçın serpebilirsin ya da sirke sıkabilirsin. Öldürmemiş olursun hem. Eski evde benim de olurdu ben tarçın serpmiştim.Ben size bir şey danışacaktım. Bizim ev üst katta olmasına rağmen bahçedeki karıncalar eve kadar geliyor. Yağmur borularından tırmanıyorlarmış galiba. Evin içini dün süpürdüm. Birkaç yere karınca yemi koyduk ama gelmeye devam ediyorlar.
Bugün gidince tekrar süpürmem gerekecek.spreyler de işe yaramıyor ama karınca yeminden daha iyi galiba.
Sizde böyle bir durum oldu mu? Fikir verebilir misiniz?
Insallah canım bitince isler hemen foto at senden fikir ediniyorum ben evinin fotoğraflarına bayılmıştım dergilerde ki evlere benziyodu
Benim de öyle şimdi doğuda lojmandayım 60 yıllık binalar. Içim açılsın soyle ferah bi evim olsun istiyorum sürekli evdeyim bide insanin evinde mutlu olması önemli psikolojim bozulmuştu ilk geldiğim sene simdi şükür bitti gidiyoruz bi de tayin belli olsaydi :)Teşekkür ederim
Ev dekoru en büyük hobim
Çok şükür canımBenim de öyle şimdi doğuda lojmandayım 60 yıllık binalar. Içim açılsın soyle ferah bi evim olsun istiyorum sürekli evdeyim bide insanin evinde mutlu olması önemli psikolojim bozulmuştu ilk geldiğim sene simdi şükür bitti gidiyoruz bi de tayin belli olsaydi :)
ya canım inanamazsın hiç bir test yapmak istemedi bir gebe kalmayı denersin bakarız duruma göre dediben de işten izin aldığıma yana yana döndüm işe. gelecek ay duruma göre tekrar başka bir hastaneye gideceğim artık.
Canımben 13 haftalık gebeyken gittm 9 saatlık yolculuk hemde otıbus ile sık tuvalet ihtyrcm olyrdı onun dışında pek sıkıntı yaşamadım hatta yuzmek temiz hava hiçç iş yapmamak çok iyi gelmiştiGünaydın kızlar.bulantilarim hala devam ediyor.kasik ağrısı da ara ara yokluyor..Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versin inşallah. Bu ara evle pek ilgilenemiyorum.içimden pek gelmiyor ama ev temiz su an.eskiden her gün 1 tanecik de olsa bi şeyi kaldırır yà yerine koyar ya da orayı duzenlerdim bugün inşallah kafamda bi tane işi bitirmeye calisicam inşallah.şu dönemim bitse de sahalara dönsem. Hamileyken tatile falan gittiniz mi siz böyle tatile hem gidesim var hemde korkuyorum ya bi şey olursa diye sizce gitmeli mi uzun yola 9 saatlik falan yoksa yakın yerleri mi tercih etmeli?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?