Neler aldin canım merak ettim :)

lindalinda hamileliğimi öğrendiğim gün günü birlik 4 buçuk saatlik yola gidip geldim çok şükür bir şey olmadı ama 2. Tremesterde son başbaşa tatilinize çıkın bence bulantıların da bitmiş olur o zamana. Yine de yakın bir yer senin için daha iyi olabilir ama kendi arabanızla mola vere vere giderseniz sıkıntı olmaz. Çıkmadan önce doktoruna da danış mutlaka

3 hurç aldım
4 havlu
pamuk vs için set kavanoz aldım
mutfak için baharat saklama kavanozu.
salata soyacağı
ayna
raf

daha param yetse çöp kovası fırça da alırdım :)
Ohh ne güzel gule gule kullan canım pamuk kavanozlarından bende almayı düşünüyorum bende çöp kovasi almadim henüz taşınınca alicam parasını simdi biriktiriyoruz eşyaların:))

Ohh ne güzel gule gule kullan canım pamuk kavanozlarından bende almayı düşünüyorum bende çöp kovasi almadim henüz taşınınca alicam parasını simdi biriktiriyoruz eşyaların:))

Sağol canım.
benimde şuan idare edecek kadar kullandığım eşyalar var.
hayırlısıyla istediğimiz düzene kavuşuruz :)

Yok bulantilarim geçince ağustos gibi dusundum ama sanırım çok yakın bi otelde bi kaçamak yaparız eşimle artık. Yol gözümde büyüyor sa bi taraftan da gidesim var.bi dahaki seneye kısmet inşallah.
canım doktorun yönlendirir. ben iki yazımı hamile geçirdim (birisi eylül birisi ocak doğumlu) doktor sorun görmedi denize de girdim yolculukta yaptım.

arkadaşımın düşük tehlikesi vardı antalya da yaşarken denize giremedi.

merakla bekliyorum.
ben senin salona ve çocuk odasına bayılıyorum.

başbaşa tatil neydi nasıl oluyordu

Ben size bir şey danışacaktım. Bizim ev üst katta olmasına rağmen bahçedeki karıncalar eve kadar geliyor. Yağmur borularından tırmanıyorlarmış galiba. Evin içini dün süpürdüm. Birkaç yere karınca yemi koyduk ama gelmeye devam ediyorlar.
Bugün gidince tekrar süpürmem gerekecek.spreyler de işe yaramıyor ama karınca yeminden daha iyi galiba.

Sizde böyle bir durum oldu mu? Fikir verebilir misiniz?

Geldiği yerlere tarçın serpebilirsin ya da sirke sıkabilirsin. Öldürmemiş olursun hem. Eski evde benim de olurdu ben tarçın serpmiştim.

Teşekkür ederim
Ev dekoru en büyük hobim
Benim de öyle şimdi doğuda lojmandayım 60 yıllık binalar. Içim açılsın soyle ferah bi evim olsun istiyorum sürekli evdeyim bide insanin evinde mutlu olması önemli psikolojim bozulmuştu ilk geldiğim sene simdi şükür bitti gidiyoruz bi de tayin belli olsaydi :)

Çok şükür canım
Allah gönlüne göre ev nasip etsin inşallah
Bazen beklemek sabretmek en güzeli

Allahim ne sacma, yemin ederim bazi hekimler is yapmamak icin hastalarla adam gibi ilgilenmiyolar.
Dene bir sene olmazsa yardimci oluruzlar felan. Ben gebe kalamama suresini biraz abarttim. Yasimda 31 oldugu icin mecburen ciddiye aldilar, cunku anne olmak icin fazla zamanim olmayabilir.
Suan esimle spora baslamis bulunuyorum, kilo aldiktan sonra adet surem eger uzadiysa, verirsem belki kisalir diye umut ediyorum. Rabbim herkese hayirli evlat nasip etsinn..

Canımben 13 haftalık gebeyken gittm 9 saatlık yolculuk hemde otıbus ile sık tuvalet ihtyrcm olyrdı onun dışında pek sıkıntı yaşamadım hatta yuzmek temiz hava hiçç iş yapmamak çok iyi gelmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…