antalya da yaz gelince hamamböcekleri tam ışığı gören geliyor modunda uçup uçup geliyor.Böcek falan gelmiyor evimize çok şükür. Böcekler bile sevmemiş demek ki yok böyle bir koku :) bahar kokulu yazmışlar bir de
burası uygun olurmu bilemedim.özelden yazayımyazarı kim? özel değilse bugün neler yapacaksın mesela paylaşır mısın:) ben de liste yapıcam ya yoksa hiçbişey yapamadan gçiyor
Ben aşırı korkarım yaaantalya da yaz gelince hamamböcekleri tam ışığı gören geliyor modunda uçup uçup geliyor.
evde çocuklar yokken siliyorum ve evi havalandırıyorum gerçekten kötü kokuyor.
persil kullanıyorum ön yıkama yapıyorum.çamaşırı çok doldurmuyorum.çok içime sinmezse 1 saatlik bi yıkama işlemi daha yaptırıyorumbeyazlarınız için ne kullanıyorsunuz kızlar?
atletler gri oldu resmen bembeyaz olsun istiyorum yaa, etimatikle yıkıyorum yumuşatıcı yerine de yasemin yağı koyarak
mrb canım.evet alanlar memnun değilmişmerhaba suhan cım . ben de aldım . bi tek hoş kokusu var .
onun dışında çamaşır suyu gibi etkili bi ürün değil .
Eski makineler daha iyi yıkıyordu diyorlar aslında. Art matik kim üretiyor acaba bi denemek lazımannemde art matik var . bimm ürünü. çok hoş kokuyor ve çok güzel yıkıyor . beyazı renkliyi.
ben en iyi deterjanı kullansam da öyle olmuyor .
makine ile ilgisi varmış biraz da.
benim makinam çok eski.
20 yaşında . 20 yıl önceki teknoloji.
eşim ile ilk çıkmaya başladığmızda almıştık .
ne akla hizmet ise. 4 yıl sonra evlendik .
değiştirmeyi düşünüyorum bu kışa doğru.
bendeeeBen aşırı korkarım yaa
ben de 60derece hijyen programında yıkıyorum. çamaşır suyu koysam faydası olur mu acaba60 derecede uzun programda yıkıyorum.
bingo kullanıyorum.
birde güneşte kurutun diyorlar.
zamanla rengi soluyor malesef
az alıp kısa zamanda eskitiyorum :)
yani artık içinin yıkanması lazım . boş çalıştırıp deterjan ile yıkatanlar var .Eski makineler daha iyi yıkıyordu diyorlar aslında. Art matik kim üretiyor acaba bi denemek lazım
Senin de mi 20162016 eylül doğumlu.
SİRkeyle yıka. Kayınvalidemin makinesini 5 kilo sirkeyle yıkamıştım ben. onun gideri banyoya akıyor çıkan kire şok olmuştukyani artık içinin yıkanması lazım . boş çalıştırıp deterjan ile yıkatanlar var .
özellikle bulaşık maki. deterjanı ile boş çalıştıranları duydum . kimisi çok kir çıktığını söylüyor . kimisi az .
yeni makina ise zaten içi de çok kirli değildir . ben bi deneyeyim bari onu.
5 kilo sirke. .Senin de mi 2016
BEnimki de 2016 ekim doğumlu.
SİRkeyle yıka. Kayınvalidemin makinesini 5 kilo sirkeyle yıkamıştım ben. onun gideri banyoya akıyor çıkan kire şok olmuştuk
Yarısını kazana yarısını deterjan gözüne döktüm en uzun programda 90 derecede boş çalıştırdım5 kilo sirke. .
o kadar sirkeyi dökersen tabi gıcır gıcır olur .Yarısını kazana yarısını deterjan gözüne döktüm en uzun programda 90 derecede boş çalıştırdımdene bak
Merhabalar, temizlik ve düzen üzerine mi sayfa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?