Senin de mi 2016
BEnimki de 2016 ekim doğumlu.

SİRkeyle yıka. Kayınvalidemin makinesini 5 kilo sirkeyle yıkamıştım ben. onun gideri banyoya akıyor çıkan kire şok olmuştuk
2016 anneleri toplandık :)

millet bekliyor biz niye acele ettik anka yaaa bittim resmen.
nefes alacak vaktim yok

benim mesai bitti süt iznimin yarım saatini öğle arsında 1 saatini akşam çıkışta kullanıyorum.
resmen eve gitmek içimden gelmiyor.
eskiden cuma günlerini iple çekerdim şimdi hafta sonu gelecek diye korkuyorum

Temizlik konusunda bende bildiğim püf noktalarını paylaşırım naçizane.

Çamaşır deterjanı çıktığından beri boron kullanıyorum, bulaşık deterjanı yerli malı maalesef bilmediğim için şu çok bilineni kullanıyorum, aslında ersağ alıcam da daha önce toz olarak almıştım kötü yapmıştı camları.
Green clean okudum şimdi burda, Türk malı mı öyleyse hemen alırım ama her markette yok sanırım.
Temizlik ürünü olarak artık ersağ kullanıyorum ama öncesinde ne bulursam alan biriydim, bitince yine öyle olabilirim çamaşır suyunu epey azalttım hem de çok epey
Yumuşatıcı viking gül&zambak favorim, öncesinde bingo sensitive kullanıyordum beyaz olan.
Yerleri haftada bir elimle silerdim artık bıraktım boyun fıtığı olunca

benimki zorunlu bir plan oldu.
oğlum tedaviyle oldu.
bende haşimato var değerler zor kontrol altına alındı.
yaş da 33.
dr 2. bebeyi istiyorsan vaktin yok hemen yap dedi.
bizde yaptık

Olumlu düşünürsen daha kolay olur her şey

Böyle düşündüğünü çocuklar hissediyor illaki ama bazen ben çok bunalıyorum onlar daha gergin oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…