Hwy maşaallah önünde saygıyla eğiliyorum4 ledim kız sen geri mi kaldın
Küllerden doğmak
Hımmm dimi orda gördüm :)
Ayrılırken hamileydim. Sonraki de 6 aylık olduHwy maşaallah önünde saygıyla eğiliyorum
Küllerden doğmak da 2 ydi en son
Evet ordaydım, seni hatırlayamadım nick mi değiştirdin?
Evet ordaydım, seni hatırlayamadım nick mi değiştirdin?
MaşaallahAyrılırken hamileydim. Sonraki de 6 aylık oldu
Bize 15 lira felan geliyo ama burda ucuz olan tek şey suSu faturamız 71 TL gelmiş. Geçen ay 75 TL gelmişti. Demek ki çok da faydası yok makineye yıkamadan koymanınçok fark edeceğini düşünüyordum. Moralim bozuldu.
Sizin kaç geliyor.
Sağol canımCanim cok geçmiş olsun
Ora nereBize 15 lira felan geliyo ama burda ucuz olan tek şey su
Yaa neresi orası? kaç metreküp kullanıyorsunuz peki.Bize 15 lira felan geliyo ama burda ucuz olan tek şey su
TunceliOra nere
Tuncelideyiz. Kac metreküp kullanıyoruz bilmiyorum ki hic bakmadım. Her gun çamaşır bulaşık mak. Çalışır oğlum surekli suyla oynar ucuz su ama meyve sebze her yerde olanın iki katı lezzet olarakda hic guzel degilYaa neresi orası? kaç metreküp kullanıyorsunuz peki.
Biz de sürekli evdeyiz. Çocukları her gün en fazla 2 günde bir yıkıyoruz. 6 kişiyiz evde. Normal aslında bizim için baktım 13 metreküp kullanmışız 2 aydır.Tuncelideyiz. Kac metreküp kullanıyoruz bilmiyorum ki hic bakmadım. Her gun çamaşır bulaşık mak. Çalışır oğlum surekli suyla oynar ucuz su ama meyve sebze her yerde olanın iki katı lezzet olarakda hic guzel degil
Benim doktorum da öyle. Az konuşur, sorarsan söyler, ciddi bir şey varsa uzun konuşur. O çok konuşmayınca demek her şey yolunda diyorum. Bi de sakinliği beni rahatlatıyordu. Çünkü ben panik olmaya meyilliyim. Bi çok kişi az konuşuyor diye eleştiriyor adamı. Ama ben olumsuz görmedim bu halini. Sen de kafana takılan herşeyi not al gidince sor. Cevap veriyorsa değiştirmeye gerek yok bence.Selam kızlar sürekli okuyorum ama bu aralar yazamadım hiç muhabbetinize yetişemedim
Bir şey soracağım size malum hepiniz deneyimlisiniz bebek konusunda, bugün doktor günümdü çok şükür her şey yolunda dedi ama doktorum çok fazla konuşmuyor, ben sorarsam söylüyor benim de aklıma soracak çok bir şey gelmiyor, kriter nedir bu konuda hangisi daha iyidir, tribünlere oynayan doktorda en ufak aksilikte sınıfta kalıyor çevremden duyduğum, sırf az konuşuyor diye de doktor değiştirilmez sanırım bir akıl verin nolur
Ben hiç bir şey söylemeyen doktorları sevmiyorum açıkçası. Bir şeyi sorman için bilmen gerekir bilmediğin şeyi soramazsın ki. Benim doktorum şakır şakır anlatıyordu boyu kilosu o anki pozisyonu vs seviyordum kadını. İnternette okuduklarımı yada başka arkadaşlarımdan duyduklarımı sorduğumda da gayet ılımlı cevaplar veriyordu bazı doktorlar ukala oluyor maalesefSelam kızlar sürekli okuyorum ama bu aralar yazamadım hiç muhabbetinize yetişemedim
Bir şey soracağım size malum hepiniz deneyimlisiniz bebek konusunda, bugün doktor günümdü çok şükür her şey yolunda dedi ama doktorum çok fazla konuşmuyor, ben sorarsam söylüyor benim de aklıma soracak çok bir şey gelmiyor, kriter nedir bu konuda hangisi daha iyidir, tribünlere oynayan doktorda en ufak aksilikte sınıfta kalıyor çevremden duyduğum, sırf az konuşuyor diye de doktor değiştirilmez sanırım bir akıl verin nolur
Hiç öyle olmadı. Eşim işten aldı yemek-sinema yaptıkİki akşam dışarda arkadaşlarımla takıldım yeter artık bugün eve gidiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?