aaa Manisa yazıyorTunceli
tayin olmadan önce ki yer yaziyo canim totem yaptim degistirmiycem tercihlere manisa yazdim belki çıkaraaa Manisa yazıyor
Soruna söylüyor dediğin gibi ama öyle uzun uzun bebek şöyle falan diye anlatmıyor her şey yolunda sıkıntı yok dedi, bir şey olsa anlatır diye düşünüyorum ben de teşekkür ederim rahatlayayım en iyisiBenim doktorum da öyle. Az konuşur, sorarsan söyler, ciddi bir şey varsa uzun konuşur. O çok konuşmayınca demek her şey yolunda diyorum. Bi de sakinliği beni rahatlatıyordu. Çünkü ben panik olmaya meyilliyim. Bi çok kişi az konuşuyor diye eleştiriyor adamı. Ama ben olumsuz görmedim bu halini. Sen de kafana takılan herşeyi not al gidince sor. Cevap veriyorsa değiştirmeye gerek yok bence.
Evet atlayabilirim sormayı unutabilirim diye korkuyorum ben de ama zaten riskli durum olsa uyaracak gibi duruyor, hemen değiştirmek istemedim alıştım sanırım biraz ama içim de çok çok rahat değil, teşekkür ederimBen hiç bir şey söylemeyen doktorları sevmiyorum açıkçası. Bir şeyi sorman için bilmen gerekir bilmediğin şeyi soramazsın ki. Benim doktorum şakır şakır anlatıyordu boyu kilosu o anki pozisyonu vs seviyordum kadını. İnternette okuduklarımı yada başka arkadaşlarımdan duyduklarımı sorduğumda da gayet ılımlı cevaplar veriyordu bazı doktorlar ukala oluyor maalesef
bende onun hayaliyle yaşıyorum.neyse 2 seneye rahatlarsın inşallah. Olumlu taraflarını görmeye çalış canım
Geçmiş olsun canım. Neyi varmış eylülün ilaç vermiş mi doktorDün evdeki çöpleri attım markete gittim.
süt su ve içecek aldım bime uğrayıp cam bezlerini aldım anneme gittim
Eylülü dr götürmüş annemlerde 50 tl muayene ücreti birikmiş cildiyeciye gittiği için onuda ödedim.
yemek yedik eve geldim.
mak çamaşır at etrafı topla eylülü yıka derken bende bittim.
bu gecede uyumadı kızım.
bugün sadece dinlenmek istiyorum.
haklısın canım da düşünecek zaman kalmıyor ki :)Olumlu düşünürsen daha kolay olur her şey
Süpersin ya tam benlik hayalbende onun hayaliyle yaşıyorum.
ikiside kreşe gidiyor onun için anane ile dede özlüyor ve 2 haftada bir gece onlarda kalıyorlar ben de bara yada meyhaneye gidiyorum :) gözümü kapatınca hep bunun hayali geliyor
Geçmiş olsunDün evdeki çöpleri attım markete gittim.
süt su ve içecek aldım bime uğrayıp cam bezlerini aldım anneme gittim
Eylülü dr götürmüş annemlerde 50 tl muayene ücreti birikmiş cildiyeciye gittiği için onuda ödedim.
yemek yedik eve geldim.
mak çamaşır at etrafı topla eylülü yıka derken bende bittim.
bu gecede uyumadı kızım.
bugün sadece dinlenmek istiyorum.
özellikle babannelerine gittiğimiz zaman :)Böyle düşündüğünü çocuklar hissediyor illaki amabazen ben çok bunalıyorum onlar daha gergin oluyor
mutlaka ucu dokunuyor.%100 türk malı bulmak zor deterjan ve gıdada
Geçmiş olsun canım. Neyi varmış eylülün ilaç vermiş mi doktor
bu ismi bilerek kullanmışlarKırk yıllık hacı şakir bile İsrail malıymış ben en çok ona şaşırmıştım.
elektrik önemli diyorum ben 9 ay boyunca sürekli görüşeceksiniz.sen ve bebeğin bi nevi ona emanetSelam kızlar sürekli okuyorum ama bu aralar yazamadım hiç muhabbetinize yetişemedim
Bir şey soracağım size malum hepiniz deneyimlisiniz bebek konusunda, bugün doktor günümdü çok şükür her şey yolunda dedi ama doktorum çok fazla konuşmuyor, ben sorarsam söylüyor benim de aklıma soracak çok bir şey gelmiyor, kriter nedir bu konuda hangisi daha iyidir, tribünlere oynayan doktorda en ufak aksilikte sınıfta kalıyor çevremden duyduğum, sırf az konuşuyor diye de doktor değiştirilmez sanırım bir akıl verin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?