haklısın canım da düşünecek zaman kalmıyor ki :)
eve gittim ki oğlumun kolu çıkmış yine bu 8. oldu. dr götürmüşler. yatıyordu
kız da uyuyordu bende ütüleri yaptım.
ütü yaparken kendimi dinledim bana iyi geldi.
bu arada dün itibariyle diyete başladım.
kilolar gittikçe dertlerim tasalarım da gidecek :)
annemde art matik var . bimm ürünü. çok hoş kokuyor ve çok güzel yıkıyor . beyazı renkliyi.
ben en iyi deterjanı kullansam da öyle olmuyor .
makine ile ilgisi varmış biraz da.
benim makinam çok eski.
20 yaşında . 20 yıl önceki teknoloji.
eşim ile ilk çıkmaya başladığmızda almıştık .
ne akla hizmet ise. 4 yıl sonra evlendik .
değiştirmeyi düşünüyorum bu kışa doğru.
Kaç yaşında? Kuru boya, pastel boya ve tabi ki kağıt boyama kitabı resim seviyorsa, kartlı oyunlar olabilir eşleştirme kartları, sevdiği oyuncaklar. Sıkıldıkça değişim yaparak verebilirsiniz.Kızımı uzun yolda oyalamak çok zor oluyor, siz basıl başediyorsunuz neler tavsiye edersiniz
oğlum 5 yıl sonra tedaviyle oldu öyle heyecanlıydım ki doktorum gerekli bilgileri veriyor ne sorsam ne söylesem normal normal diyordu ama ben durmadan anlatsın istiyordum.Selam kızlar sürekli okuyorum ama bu aralar yazamadım hiç muhabbetinize yetişemedim
Bir şey soracağım size malum hepiniz deneyimlisiniz bebek konusunda, bugün doktor günümdü çok şükür her şey yolunda dedi ama doktorum çok fazla konuşmuyor, ben sorarsam söylüyor benim de aklıma soracak çok bir şey gelmiyor, kriter nedir bu konuda hangisi daha iyidir, tribünlere oynayan doktorda en ufak aksilikte sınıfta kalıyor çevremden duyduğum, sırf az konuşuyor diye de doktor değiştirilmez sanırım bir akıl verin nolur
Kırk yıllık hacı şakir bile İsrail malıymış ben en çok ona şaşırmıştım.
öncelikle çocuk şarkılarından oluşan bir cd yada usbKızımı uzun yolda oyalamak çok zor oluyor, siz basıl başediyorsunuz neler tavsiye edersiniz
o kokuyu biliyorum .Aslında eski teknoloji makineler daha güzel yıkıyor. Annemde vardı 25 senelik bir makine, kar gibi çıkarırdı beyazları mis gibi kokardı. Dağılana kadar kullandı sonra mecbur artık. Benimki de ne kadar yumuşatıcı koyarsam koyayım nemli nemli kokuyor
ütülenecek kıyafetleri gördükçede geriliyorum.Geçmiş olsun.
hayatı biraz yavaşlat canım.
çocuklarla ilgilen boşluklarda kendinle.
boşver ütüyü evi canın isterse yap olmuyorsa da kalsın.
Bir okul öncesi öğretmeni ve anaokulu müdürü olarak eşinizi bu konuda çok önyargılı buldum.günaydin
size sorum olacak
ben 2,5 yaşındaki kızımı 4 yaş olduğunda kreşe vermesi aklımdaydi
bu fikri eşime söledim şiddetle karşı çikti
kreşteki çocuklar iyi egitemiyormuş orda kötü davraniş oluyormuş bi sürü şeyler söledi
bu konuda benim kafam karıştı.
babaannesi halası anneannesi ellerinde büyüyor maşaallah. vermek de istemiyo bakan var diye düşünüyor
ben kızımın zeka geliştirmesi aktiviveleri öğrensin peşindeyim bu konuda eşimi nasıl ikna edebilirim. bide okua geç vermek istiyor 7 yaş olunca.;
sizin fikrinizi nedir?
Kardeşler arası denge konusunda senden de fikir bekliyorumkızlar enerji olayı var neyi yansıtırsak gelip bizi buluyor.güzel düşünelim olumlu bakmaya çalışalım olduğu kadar,sonuçta etten kemikten varlıklarız bir iş olmadımı dünyanın sonu olmuyor
allaahhhım olumlu düşünceler işe yarıyor ki beni sizinle karşılaştırdıBir okul öncesi öğretmeni ve anaokulu müdürü olarak eşinizi bu konuda çok önyargılı buldum.
Eşinize erken çocukluk eğitiminin önemini ve çocukların gelişimi üzerindeki etkisini araştırmasını tavsiye ederim.
Gelişmiş ülkelerin tamamında okul öncesi eğitimin zorunlu olduğunu da hatırlatmakta yarar görüyorum.
eskişehir şehir hastanesi açildi orada yengem doğum yaptıBende 4 tane dr değiştirdim.
İlk dr özeldeydi. neler yapmalıyım bebek ne aşamada herşeyi anlatıyordu.
ikincisi askeri hastanedeydi o baya iyiydi ama doğumhane olmadığından hastaneyi değiştirmek durumunda kaldım.
üçüncüsü devlette dr insanların yüzüne bile bakmıyordu.
son 2 ay kala başka dr geçtim. devletteydi ve çok iyi bir doktordu.
doğum için hastanede kaldığımda nöbetçiydi baya şanslıydım.
acıbademe de gitmiştim ordaki efsaneydi :)
ama devlette doğum yapmak mı Allah eksikliğini göstermesinde daha da doğum için gitmem.
evet ama öyle haberler okuyoruz ki bakıcılar, kreşler, anaokulları, olup bitenler hepimizi ürkütüyor. ben de korkuyorum açıkçası kreşe göndermekten @orkidekaramelBir okul öncesi öğretmeni ve anaokulu müdürü olarak eşinizi bu konuda çok önyargılı buldum.
Eşinize erken çocukluk eğitiminin önemini ve çocukların gelişimi üzerindeki etkisini araştırmasını tavsiye ederim.
Gelişmiş ülkelerin tamamında okul öncesi eğitimin zorunlu olduğunu da hatırlatmakta yarar görüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?