işte eşim o tür haberleri okuyunca kreşlere güvenmiyor.evet ama öyle haberler okuyoruz ki bakıcılar, kreşler, anaokulları, olup bitenler hepimizi ürkütüyor. ben de korkuyorum açıkçası kreşe göndermekten @orkidekaramel
eskişehir şehir hastanesi açildi orada yengem doğum yaptı
güvenliçiyle tartişmişim. içeriye bi 5 dk göreyim dedim kabul etmedi. zar zor bi 5 dk girdim.
yinede güvenlikçiyi haklı bebek çalanlar oluyor bunu korumakla hak verdim.
bileciktede yeni hastane açilacak. bakalım nolacak.
eskişehirde ömer faruka gitmişim çok iyiydi. sakarya vardi kapandi oda. çok iyi dedilerdi.
bebek çalmak mıeskişehir şehir hastanesi açildi orada yengem doğum yaptı
güvenliçiyle tartişmişim. içeriye bi 5 dk göreyim dedim kabul etmedi. zar zor bi 5 dk girdim.
yinede güvenlikçiyi haklı bebek çalanlar oluyor bunu korumakla hak verdim.
bileciktede yeni hastane açilacak. bakalım nolacak.
eskişehirde ömer faruka gitmişim çok iyiydi. sakarya vardi kapandi oda. çok iyi dedilerdi.
bende aynı şeyi düşünüyorumgereksiz bilgiler değil de seninle sohbet şeklinde muayene eden doktor bana daha çok güven veriyor. rahatlatıcı oluyor.
valla ben de eşin gibi korkuyorumişte eşim o tür haberleri okuyunca kreşlere güvenmiyor.
ikna etmek lazim.
gelişim aktivie için çocuğumun yeni arkadaşıklar kazanmasini istiyorum.
eşim sadece bakana güveniyor çocuk anneanne babaanne degil yeni arkadaşıklari ilişkileri kazandirmak istiyorum haklı degil miyim. anaokula göndermek istiyor kreşe vermek istemiyo
aaa ilk kez duydum demirlekeo kokuyu biliyorum .
kurutma aşamasında bol ruzgarlı bi yerde kurutmak lazım . nem uzun süre çamaşırda kalırsa oluyor .
bir de eşinin ya da oğlunun çorapları buna neden oluyor .
onları 1 tur lavaboda yıkayıp sıkmazsam o koku artıyor .
çorap kokusu tüm çamaşırda zuhur ediyor .
bebek çalmak mıhala var mı öyle şeyler? bebekler doğunca annelerinin yanına veriyliyor zaten. devlet hastanerinde de öyle olmuyor mu?
eskişehirin girişinde:) Bileciktekilerin çoğu özel ümite gidiyo:)Özel ümit tıp hastanesini düşünüyorum gidenler memnun :)
sezaryende önce bebek odaya alınıyor, odada senin yanında gelen kimse o alıyor çocuğu. sonra ayılınca seni odaya çıkarıyorlar.Evet gözümün önünde boy kilosuna bakıldı giydirip yanıma verdiler.
ama sezeryan da nasıl olur acaba ?
evet devlette oluyormuş güvenlikçi içeriye almadi..bebek çalmak mıhala var mı öyle şeyler? bebekler doğunca annelerinin yanına veriliyor zaten. devlet hastanelerinde de öyle olmuyor mu?
biraz zor olacak ama top sende.küçük uyurken büyükle mutlaka iletişimde ol.sürekli okşa sev,sevdiği şeyleri yapmaya çalış azda olsa.bebek uyanıncada sana yardımcı olan kimse ona yönlendir,baba varsa direk eğlenceli şeyler yaptırsın(park bahçe vs)ara arada kardeşinden olumlu bahset işte seni çok seviyormuş dokunmak istiyormuş falan diyerek dokunmalarını sağla kardeşlerin.bide sakın abi misyonu yükleme şuan.ben çok engel olmaya çalıştım babaanne sürekli abisi gel abisi git abi aşağı abi yukarı diye diye biraz geride tutmaya çalıştı kendini büyük oğlum.ikisini tek başına sakın bırakmayın .çok tehlikeli olabiliyorlarKardeşler arası denge konusunda senden de fikir bekliyorum
benim eşimde korkuyor.oyuzden bu sene beklemiştim eylülde yarım gün başlatacağım büyüğü 2015 eylül doğumlu.diğer seneyede yarı özel olanbir devlet okulu düşünüyorumvalla ben de eşin gibi korkuyorumAllah çocuklarımızı korusun ve onları kötülerle karşılaştırmasın (yaşamın her evresinde)
büyüğümde ben ayıldıktan sonra beraber geçtik odaya.küçüğünde benden önce almışlar odaya.Evet gözümün önünde boy kilosuna bakıldı giydirip yanıma verdiler.
ama sezeryan da nasıl olur acaba ?
büyüğümde ben ayıldıktan sonra beraber geçtik odaya.küçüğünde benden önce almışlar odaya.
çok geçmiş olsun canım o öksürük kötü oluyor antibiyotik içmeden de geçmiyorBoğaz enfeksiyonu olmuş.
öksürüyorda
çok geçmiş olsun canım o öksürük kötü oluyor antibiyotik içmeden de geçmiyoriyileşir bir kaç güne inşallah salgın var anladığım kadarıyla.
Boğaz enfeksiyonu olmuş.
öksürüyorda
Allah acil sifalar versin.
Dun bende cok az sey yapabildim,
Kayinbabami havalimanina biraktim,
dondugumdede adet olmusum.
Evi supurup yan gelip yattim.
Aksama is yemegi var, esim annesinde yemek yer ev temiz kalir.
Yarin kan vermem lazim, ve temizligimi yaparim diye dusunuyorum.
Havalar burda birden 10 derece isindi. Baya zorlandik bu hafta isyerinde klima olmadigi icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?