maşaallah benim kız wc egitime yanaşmıyor.:/Selam kızlar nasılsınız?
Benim büyük oğlum yaz okuluna başladı. Maşallah ne kadar faydası varmış bana herşey birbirine girdi 2 günde. Oğlana bezi bıraktırdım çok şükür. Kendisi gidip banyoya lazımlığa yapıyor artık. Döküp yıkamaya kalkmasa daha iyi olacak ama neyse buna da şükür. Bir bezden kurtulduk
Ben de hediye gelen 6’lı tabak takımını hafta sonu kardeşime verdim. Yine hediye gelen 6’lı kadeh takımını da bakıcı ablamıza vereceğim.
Evde 12 kişilik yemek takımı var. 7 kase ve 2 çukur tabak kırılmıştı, dün onları aldım. Düz beyaz kahve fincanı aldım 12 tane. Evdeki 6’lı takım da ablaya gidecek.
Su bardaklarım da 8 tane kalmış. Yarın Paşabahçeye uğrar eksikleri alırım.
Toplam malvarlığım şu şekilde olacak:
12 kase
12 çukur tabak
12 büyük düz tabak
12 küçük düz tabak
12 su bardağı
12 kahve fincanı
12 çay bardağı
12 fincan
8 kupa
güzel parçalar var miaaaaEki Görüntüle 2284259
Minimal yaşamdan önce mutfağıma sığmadığım için exra dolap almıştım
ve yine dolap alsam mı diye düşünürken
birşeylerin yolunda gitmediğini anladım.
sonra sürekli ayıklama yaptım.
minimal yaşamın 1. yılından sonra mutfak konusunda başarılı olmaya başladım.
bu gördüğünüz dolap şuan ayakkabı dolabı oldu.
içindekilerden %90 vedalaştım
kalanları da kullanıyorum bol bol :)
Selam kızlar nasılsınız?
Benim büyük oğlum yaz okuluna başladı. Maşallah ne kadar faydası varmış bana herşey birbirine girdi 2 günde. Oğlana bezi bıraktırdım çok şükür. Kendisi gidip banyoya lazımlığa yapıyor artık. Döküp yıkamaya kalkmasa daha iyi olacak ama neyse buna da şükür. Bir bezden kurtulduk
güzel parçalar var miaaaa
bizde balıcaz bu ay.şuan misafirim var.onlardan sonra halletmem lazımSelam kızlar nasılsınız?
Yoğurt yapanlar varmış içindeama yoğurdu da kavanoza yapıyorum ben
evet onlar çok güzelTutma yerleri olan kaseyi gördün dimi onlar duruyor.
eylüle mama yedirirken çok kolay oldu onlar :)
evet onlar çok güzel
dün iki çantam vardı biri gece biride baya genişleyen bişeydi katlayınca da iş yerinde güzel şık duruyordu.ablam genişlediğini görünce güzelmiş dedi al dedim.ondan sonrada gelinimiz geldi o çantan iyiymiş dedi beş dakika farkla kaçırdın dedimonun öncesinde konuşmuştum tabi gördüğünüz hoşunuza giden bişey varsa elden çıkarıyorum diye
kırmızı olan yemek takımın karacanınmıydı bende onun morunu alacaktım geçtiğimiz kışonlar duruyor :)
başkada farklı bir parça yoktu zaten.
mutfaktan baya çanak çömlek çıkacak,düdüklü gözümde büyüyor onu vereceğim bikaç kullanmadığım plastik parça var.günlük yazarım artık çıkanları
kırmızı olan yemek takımın karacanınmıydı bende onun morunu alacaktım geçtiğimiz kış
mutfaktan baya çanak çömlek çıkacak,düdüklü gözümde büyüyor onu vereceğim bikaç kullanmadığım plastik parça var.günlük yazarım artık çıkanları
birazını ayırdım paket yaptım öylece duruyor sonran fikrim değişmesin diye.mutfağın yenilenince değiştirirsinBen baya ayıkladım çok farkını da gördüm.
şuan elimdekileri 1 yıl daha kullanıp yavaş yavaş değiştireceğim.
birazını ayırdım paket yaptım öylece duruyor sonran fikrim değişmesin diye.mutfağın yenilenince değiştirirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?