Aynen. Sadeleşmek için ilk adım ortaya yığmakAma çok faydası oluyor :)
ev 1 kez dağılıyor sonraki günler rahat ediyorsun.
Aynen. Sadeleşmek için ilk adım ortaya yığmak
mia sen aklıma getirdin şu resimdeki mutfaktak exra dolabini düzenini..ben o dolabi çoktan takmişim 2 yıldır ayni duruyor temizlemedim de.. bardaklarda ebey çok. azaltcam.:)
eşin katlarken mi karıştırıyor acaba. Benimki kızımın atletleriyle benimkileri karıştırır bazenGeçenlerde bazayı düzenlerken kızımın küçülen kıyafetleri arasından şortum çıktı.
ne ara nasıl girmiş oraya .
çok mutlu oldum bulduğuma :)
aynı şort 2 gün önce bu kezde kızımın dolabından çıktı.
nasıl başarabiliyorum anlamadım
o yüzden ayıklamak lazım bazen
Günaydın
Ne güzel burda her gün sohbet okumak bildiğin arkadaş ortamı gibi olduk :) ne var ne yok diye bakmadan geçemiyor insan
eşin katlarken mi karıştırıyor acaba. Benimki kızımın atletleriyle benimkileri karıştırır bazen
korkuyorumDüdüklünü neden veriyorsun ben her şeyi düdüklüde yapıyorum. Çok pratik. yarım saatte 3 çeşit yemek çıkıyor
ben bayıldım evinin bu kısmına.eşya az ama ev boş durmuyor.hani diyorlarla bir hikayesi var evin diye.tamda öyle.benim şuan baya aksesuar falan kalktı ama boş duruyor ruhu yok gibi.Eki Görüntüle 2284317
Minimal yaşamla birlikte zevkime de hitap eden bir evde yaşamak amacım.
Evi doldurmak değilde ufak detaylar katmak :)
eksikleri içime sinmiyorsa almıyorum zamana bırakıyorum.
böylece evin hep değişime açık halde kalmasını seviyorum.
boşluklar güzeldir :)
arşivleri gezmek iyi geldi bugün
ben bayıldım evinin bu kısmına.eşya az ama ev boş durmuyor.hani diyorlarla bir hikayesi var evin diye.tamda öyle.benim şuan baya aksesuar falan kalktı ama boş duruyor ruhu yok gibi.
Benim evde de hiç ruh yokben bayıldım evinin bu kısmına.eşya az ama ev boş durmuyor.hani diyorlarla bir hikayesi var evin diye.tamda öyle.benim şuan baya aksesuar falan kalktı ama boş duruyor ruhu yok gibi.
şöyle ilişeyim, öğreneyim birşeyler
Canım gözün aydın, çok sevindim bezden kurtulmanıza.Selam kızlar nasılsınız?
Benim büyük oğlum yaz okuluna başladı. Maşallah ne kadar faydası varmış bana herşey birbirine girdi 2 günde. Oğlana bezi bıraktırdım çok şükür. Kendisi gidip banyoya lazımlığa yapıyor artık. Döküp yıkamaya kalkmasa daha iyi olacak ama neyse buna da şükür. Bir bezden kurtulduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?