Ben de bu gün mutfağı ortaya yığacağım. tabii kategorilere göre bunu hiç yapmadım bakalım nasıl olacak.

mia sen aklıma getirdin şu resimdeki mutfaktak exra dolabini düzenini..ben o dolabi çoktan takmişim 2 yıldır ayni duruyor temizlemedim de.. bardaklarda ebey çok. azaltcam.:)

Geçenlerde bazayı düzenlerken kızımın küçülen kıyafetleri arasından şortum çıktı.
ne ara nasıl girmiş oraya .
çok mutlu oldum bulduğuma :)
aynı şort 2 gün önce bu kezde kızımın dolabından çıktı.
nasıl başarabiliyorum anlamadım
o yüzden ayıklamak lazım bazen

eşin katlarken mi karıştırıyor acaba. Benimki kızımın atletleriyle benimkileri karıştırır bazen

eşin katlarken mi karıştırıyor acaba. Benimki kızımın atletleriyle benimkileri karıştırır bazen

Eşim kıyafet katlamıyor ki
Kızım mı alıyor desem koyu gri renk sevmez.
sorun bende olmalı :)

ben bayıldım evinin bu kısmına.eşya az ama ev boş durmuyor.hani diyorlarla bir hikayesi var evin diye.tamda öyle.benim şuan baya aksesuar falan kalktı ama boş duruyor ruhu yok gibi.

ben bayıldım evinin bu kısmına.eşya az ama ev boş durmuyor.hani diyorlarla bir hikayesi var evin diye.tamda öyle.benim şuan baya aksesuar falan kalktı ama boş duruyor ruhu yok gibi.

Benimde çok boş yerlerim var mesela şu duvara ne yapacağımı bilmiyorum.
aklıma bir sürü fikir geliyor ama benimseyemiyorum.

Benim evde de hiç ruh yok bu gün marie kondodan aldığım gazla daha da boşalacak sanırım

Selam kızlar, nasılsınız? Yaz dönemi koşturmacasından giremiyorum hiç, hepiniz iyisinizdir umarım. Yakında işe başlıcam o zaman girmeye fırsat bulurum büyük ihtimalle 2 çocukla kendine ayıracağın her şey lüks valla.

Canım gözün aydın, çok sevindim bezden kurtulmanıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…