Eki Görüntüle 2284334

Kızımın odasını tasarlarken hiç sadelik vs düşünmedim.
Tek amaç kızım odasında mutlu olmasıydı öylede oldu....
Eviniz çok güzel kızınızın odası ayrı güzel çok beğendim güle güle kullansın ikea değil mi çocuk odası ?
Bende 7 haftalık hamileyim Allahım sağlıkla nasip ederse, ilk zamanlar anneyanı beşik alıp odasını daha sonra böyle yapmayı düşünüyorum bu takımları ayrı ayrı alabiliyoruz değil mi şifonyerini alıp diğerlerini sonra tamamlamak niyetim.

Teşekkürler
Kızımın mobilyasını parça halinde alıp ben takım yaptım
normalde hepsi ayrı satılan ürünler.

mutfaktan baya çanak çömlek çıkacak,düdüklü gözümde büyüyor onu vereceğim bikaç kullanmadığım plastik parça var.günlük yazarım artık çıkanları
Düdüklünü neden veriyorsun ben her şeyi düdüklüde yapıyorum. Çok pratik. yarım saatte 3 çeşit yemek çıkıyor

İşten geç çıktım yorgunum
Anca mak çamaşır attım
Kızım annemde kaldı
Acaba iş mi yapsam dinlensem mi git gel yaşıyorum

Bir makine Çamaşır yıkandı, dün yıkananlar toplandı yerleştirildi, yarın kalanlar ütülenecek, uzun zamandır ilk kez çamaşır sepeti boş çok mutluyum, bunu yarın TV battaniyesi pike gibi şeyleri yıkayarak kutlamayı düşünüyorum
Nasıl olduğunu anlamadığım bir şekilde kimlik kartımı kaybettim, haftasonu sınav görevi var diye çıkartmak için gittim, benim kim olduğumu illa biri gelip kanıtlayacakmış anne baba kardeş gibi, ee yoksa ne olacak dedim kiminle yaşıyorsun dediler eşimle dedim, o gelecek o zaman dediler, eşimi çağırdım 6ya kadar nüfusta bekledim işimi yapsınlar diye baya kızdım, yeni geleni boynuma asmayı düşünüyorum kaybetmemek için

bende var duruyor.
patlama korkusundan yapamiyorum bi kere tavuk pişirdim patladi
Fİssler al kesinlikle patlama riski yok. Çok büyük rahatlık. Tabii ağzına kadar doldurup en büyük ocağa koymayacaksın kurallarına uygun kullanman lazım.

geçmiş olsun.
kimlik kartı bende dikkat edemiyorum. dün işyeri kimlik kartımı arabada birakmişim eşimde kartımı boynuna asmiş getirdi

İnternette vardır belki 1 sezon çekilmiş zaten, ama çok istersen 1 aylık deneme ücretsiz, 29 gün olunca iptal edersen ücret ödemiyorsun aklında olsun
Evet varmış. Netflix de çıkanların nette paylaşıldığını bilmiyordum bakıyorum şimdi çok teşekkür ederim

bende var duruyor.
patlama korkusundan yapamiyorum bi kere tavuk pişirdim patladi
fissler kesinlikle tavsiyem diğer markalara göre daha kısa sürede pişiriyorum.

-mercimek çorbasını 7 dk bekletip altını komple kapatıyorum. havasını kendim çıkartmıyorum. kendi kendine inmesini bekliyorum.
-ıslatılmış kuru fasulyeyi 20dk pişirip yine altını kapatıyorum.
-kemik suyu kaynatıyorum.

ben de çok korkardım. fissler içimi rahatlattı.

dün yine rutinleri düzenleyemedim
yegenim geldi iki akşamdir bizde kızımla oynuyorlar hiç canlari sıkılmıyor:)
dün akşam kayınvalidelerle bahçede çay içtik..
sonrada eşim bitlendiği korkup üç kovalık banyosunu yaptırdı kızıma
nabiyosun dedim iyice yıkadim diyo

Canım bu süreler sarı renk çıktıktan sonraki süreler mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…