Gel valla yaa bana tupperda yandaş olursun çok eziyorlar burda benişöyle ilişeyim, öğreneyim birşeyler
Düzenledim güzel oldu diyeceksin sanarken hepsiyle vedalaşmakEki Görüntüle 2284259
Minimal yaşamdan önce mutfağıma sığmadığım için exra dolap almıştım
ve yine dolap alsam mı diye düşünürken
birşeylerin yolunda gitmediğini anladım.
sonra sürekli ayıklama yaptım.
minimal yaşamın 1. yılından sonra mutfak konusunda başarılı olmaya başladım.
bu gördüğünüz dolap şuan ayakkabı dolabı oldu.
içindekilerden %90 vedalaştım
kalanları da kullanıyorum bol bol :)
Bu gün işlerimi toparlayabilirsem tupperları ortaya yığıp aradan kullanmadıklarımı ayıracağımolayım tabi
Bi bağlantı yok. Ama şu an alacak durumumuz yok attıklarımın yerine tarzıma uygun bişey alamıyorum boş kalıyorEvdeki fazlalıklarla evin tarzı arasında ki bağlantıyı anlayamadım.
Eğer ki sevdiğiniz bir tarz varsa bol bol araştırın ve sonraki seçimleri doğru yaparsanız.
1 avize ve halı seçimi bile evi alıp götürür :)
Bi bağlantı yok. Ama şu an alacak durumumuz yok attıklarımın yerine tarzıma uygun bişey alamıyorumEvdeki fazlalıklarla evin tarzı arasında ki bağlantıyı anlayamadım.
Eğer ki sevdiğiniz bir tarz varsa bol bol araştırın ve sonraki seçimleri doğru yaparsanız.
at ben seçeyim sanaBu gün işlerimi toparlayabilirsem tupperları ortaya yığıp aradan kullanmadıklarımı ayıracağımikinci el olarak satarım belki
Çekim gücüat ben seçeyim sana
benim tupperci olduğumu nereden bildin tesadüf mü yoksa eskiden konuşmuşluğumuz falan mı var
Düzenledim güzel oldu diyeceksin sanarken hepsiyle vedalaşmak
bende tümden boşaltım hafif dokunuşlar yapacağım galibaBenim evde de hiç ruh yokbu gün marie kondodan aldığım gazla daha da boşalacak sanırım
Biz de taktıracağız perde kaldıBu ay oturma odasının balkonuna korniş taktırıp perde alalım diyoruz. Güney cephe olunca çok güneş oluyor. Hiç kullanamıyoruz. Ama bi yandan çok mu karanlık olur diye düşünüyorum bakalım. Balkonda çadır perdesi kullanan var mı kızlar
benim oturma odamda esasında çok fazla eşya yoktu.orta sehpayı çıkardım.tv masam çok büyük değil zaten iki parça orda aksesuar vardı.duvarımda saatim vardı.sehpanın üstünde de aksasur vardı.çocuklar düşüyor diye üstüne çıkıyorlardı onu kaldırdım.zigonlar vardı o çıktı.tv masasındaki akseurlarıda sevmediğimden çıkardım.şuan arayıştayım biraz.koltuk yüzlerini yaptırmam lazım.hepsi ona bağlı birazda.onu halledersem ufak dokunuşlarla o ruhu yakalayacağımı düşünüyorum.Evdeki fazlalıklarla evin tarzı arasında ki bağlantıyı anlayamadım.
benim oturma odamda esasında çok fazla eşya yoktu.orta sehpayı çıkardım.tv masam çok büyük değil zaten iki parça orda aksesuar vardı.duvarımda saatim vardı.sehpanın üstünde de aksasur vardı.çocuklar düşüyor diye üstüne çıkıyorlardı onu kaldırdım.zigonlar vardı o çıktı.tv masasındaki akseurlarıda sevmediğimden çıkardım.şuan arayıştayım biraz.koltuk yüzlerini yaptırmam lazım.hepsi ona bağlı birazda.onu halledersem ufak dokunuşlarla o ruhu yakalayacağımı düşünüyorum.
Evin cok güzel miacim bayılıyorum. Tasindigimiz zaman insallah bende evimin fotolarını aticamsimdi pek iç acıcı değil :)) evlenince hemen doğuya geldik o yuzden eşyam yok dogru düzgün cok özeniyorum o yuzden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?