Evdeki fazlalıklarla evin tarzı arasında ki bağlantıyı anlayamadım.

Eğer ki sevdiğiniz bir tarz varsa bol bol araştırın ve sonraki seçimleri doğru yaparsanız.
1 avize ve halı seçimi bile evi alıp götürür :)

Düzenledim güzel oldu diyeceksin sanarken hepsiyle vedalaşmak

Bi bağlantı yok. Ama şu an alacak durumumuz yok attıklarımın yerine tarzıma uygun bişey alamıyorum boş kalıyor

Bi bağlantı yok. Ama şu an alacak durumumuz yok attıklarımın yerine tarzıma uygun bişey alamıyorum

Bu gün işlerimi toparlayabilirsem tupperları ortaya yığıp aradan kullanmadıklarımı ayıracağım ikinci el olarak satarım belki
at ben seçeyim sana
benim tupperci olduğumu nereden bildin tesadüf mü yoksa eskiden konuşmuşluğumuz falan mı var

Bu ay oturma odasının balkonuna korniş taktırıp perde alalım diyoruz. Güney cephe olunca çok güneş oluyor. Hiç kullanamıyoruz. Ama bi yandan çok mu karanlık olur diye düşünüyorum bakalım. Balkonda çadır perdesi kullanan var mı kızlar

ben anneme çekmişim kızım da korkarım bana çekti ve maalesef eşim de böyle.. ben 1 senedir baya attım ama daha atılacak çok şey var ama eşimle kızıma attıramıyorum

Biz de taktıracağız perde kaldı

benim oturma odamda esasında çok fazla eşya yoktu.orta sehpayı çıkardım.tv masam çok büyük değil zaten iki parça orda aksesuar vardı.duvarımda saatim vardı.sehpanın üstünde de aksasur vardı.çocuklar düşüyor diye üstüne çıkıyorlardı onu kaldırdım.zigonlar vardı o çıktı.tv masasındaki akseurlarıda sevmediğimden çıkardım.şuan arayıştayım biraz.koltuk yüzlerini yaptırmam lazım.hepsi ona bağlı birazda.onu halledersem ufak dokunuşlarla o ruhu yakalayacağımı düşünüyorum.

Aynen zamana bırakmak gerekiyor bazı şeyleri
kullanabilir durumdaysa son gününe kadar kullanmak fazlaysa atmak gerekiyor.

Evin cok güzel miacim bayılıyorum. Tasindigimiz zaman insallah bende evimin fotolarını aticam simdi pek iç acıcı değil :)) evlenince hemen doğuya geldik o yuzden eşyam yok dogru düzgün cok özeniyorum o yuzden :)

teşekkürler canım :) iyi kötü idare ediyorum.

İnş yakın zamanda taşınırsın foto bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…