Bence böyle bir kanun yok eşin o yüzden bahsetmemiştir :) keşke olsaydı amabenim eşim avukat bana bu haklardan hiç bahsetmedi
ben işsiz kalıp evde çocuk bakabilirim ama sen bunu yapamazsın der hep :)
iş değişikliği düşünüyorum çocuk bahanesiyle tazminat alınabiliyorsa süpermiş ben bu konuyu iyice araştırayım.
mia yalnız değilsin bende gece 12 ye kadar mesaiye kalıyorum, hafta sonu da çalışıyorum.
açılış tarihine yetişmesi gereken bir proje var onun şantiyesindeyim.
iki çocuk perişan durumda
Bu yorum bana da gelsin madem boğa :)boğa.bol bol dinlen sen bugün .kendine güvenin artacak.biraz dikkatli ol.sonradan pişman olacağın şeyler yapma
Bence böyle bir kanun yok eşin o yüzden bahsetmemiştir :) keşke olsaydı ama
Sana uydurdun demiyorum yanlış bilgi vermiş olabilirler yada yanlış anlamış olabilirsiniz. Biz de okuyoruz araştırıyoruz avukatlarla görüşüyoruz. Ama böyle bir kanun yok (bence) dedim. Kesin bilgiyse sen de savunursun var dersin uydurdum demek hoş olmadı.Evet ben kafamdan uydurdum.
Sana uydurdun demiyorum yanlış bilgi vermiş olabilirler yada yanlış anlamış olabilirsiniz. Biz de okuyoruz araştırıyoruz avukatlarla görüşüyoruz. Ama böyle bir kanun yok (bence) dedim. Kesin bilgiyse sen de savunursun var dersin uydurdum demek hoş olmadı.
işçilere mesai ücreti var ama ben teknik personelim malesef bize yokTabi şartları tam bilmiyorum iyice araştırmak lazım.
Hadi ya çokmuş mesai ücreti veriyorlardır inş.
fırsat bulduğum an access bar ve astroloji eğitimi alacağım kafaya koydum.o derece diyorsun.
ben kendimce okuyorum araştırıyorum.bioenerji kısmıda ayrıca ilgimi çekiyor ama hiç odaklanamadım araştırma içinfırsat bulduğum an access bar ve astroloji eğitimi alacağım kafaya koydum.
evlenince var ama doğum yapınca yok diye biliyorum.Bence böyle bir kanun yok eşin o yüzden bahsetmemiştir :) keşke olsaydı ama
Bu yorum bana da gelsin madem boğa :)
Bi yorumda ben alayim yengeç burcuyumboğa.bol bol dinlen sen bugün .kendine güvenin artacak.biraz dikkatli ol.sonradan pişman olacağın şeyler yapma
bende okuyorum ama o evler gezegenlerin evlere etkisi gibi gibi işin içinden çıkamıyorum.ben kendimce okuyorum araştırıyorum.bioenerji kısmıda ayrıca ilgimi çekiyor ama hiç odaklanamadım araştırma için
Ben de kendimi ikizler sanıyordum boğaymışımben yay burcu olduğumu bu yıl öğrendim :)
22 Haziran’da Doğum yaptım, oğlum ikizler mi yengeç mi? Hep farklı yazıyor netteben kendimce okuyorum araştırıyorum.bioenerji kısmıda ayrıca ilgimi çekiyor ama hiç odaklanamadım araştırma için
ikizler canım22 Haziran’da Doğum yaptım, oğlum ikizler mi yengeç mi? Hep farklı yazıyor nette
doğum saatini biliyormusunbende okuyorum ama o evler gezegenlerin evlere etkisi gibi gibi işin içinden çıkamıyorum.
kendimin haritasını çözsem yeter :)
Teşekkür ederim :) biri ikizler biri akrep nasıl tipler olacaklar acaba. Zor burçlar galibaikizler canım
Teşekkür ederim :) biri ikizler biri akrep nasıl tipler olacaklar acaba. Zor burçlar galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?