Kızlar ya ben bu evin dağınıklığından bıktım. Bu gün komşum geldi vestiyer ayrı dağınık, odalar ayrı dağınık. Allahtan bulaşık yoktu.
Nasıl düzenli tutabilirim ki
Kutular aldım her eşyaya yer buldum olmadı. Yerine koyan yok 2 saatte bir kalkıp her eşyayı kendim topladım yok anında yine dağılıyor
Vestiyer özellikle ellerine geçen herşeyi oraya koyuyorlar

günaydin arkadaşlar
evime kaç gündür bakamadim. haftasonu düğünler olacagi için camaşirlari haftaiçi sabah astim..
iki gündür makine çalışıyor. evime gözttim toz içinde..
ayy bu aralar saldim ya

Hava yağmurlu işler azaldı çok şükür.
erken çıkarsak daha güzel olur tabi

az önce annemi aradım el dokuma halısı vardı istedim tamam vereyim dedi.
1500 tl kar ettim :)
süper olmuş.ende geçen çok hoş bişey gördüm.fiyat sormadım şuan elim çok iyi değil.sen iyi kurtarmışsın

dün hiç bişey yapamadım.eşim beni almaya geldi.onlarla turladık,market alışverişi yapıldı,eve geçtik çocukları doyurdum bulaşık mutfak derken saat baya olmuştu.ikimizin yerine vardı başını bi ara izlemiş devam etmemiştim.onu izledim bu ay ki 1 adet filmimi izlemiş oldum.hedef hedeftir

Benim ev de inanılmaz kötüydü.
-akşam etraftaki dağınıklığı toparladık eşimle.
-o kendi çamaşırlarını katladı ben kızın çamaşırlarını katladım.
-Gecenin bir yarısı kızımın odasındaki ampul patladı, her yer cam oldu. onu süpürdüm.
-banyo wc eşim tarafından şöyle bir silindi
zaten halılar yıkamadaydı. etrafta halı olmadığı için çabuk toparlandı gibi geldi bana.

Dün bende mutfağı çamaşır katlama işini hallettim.
ev biraz tozlu bugün yapılacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…