Çok fena gerçekten o kadar emek ve zaman veriliyor, emeğinin karşılığını alırsın umarım en kısa zamandaBiz bu yıl zam bile almadık geçen seneki maaşla çalışıyoruz üstelik onu bile veremiyorlar içerde 1,5 maaş alacak kalıyor sürekli
Tazminatımı verip çıkarsalar diye bakıyorum
Yoksa yakında ben çıkıcam maaş düzensizliği haklı fesih sebebi çünkü
Bende tam bilmiyorum canımNasıl yani???
biz her daim ayın son günü paramızı hesaplarımızda görüyoruz. hiç şaşmaz. dediğim gibi geçen seneye kadar maaşın azlığı problemdi. bu sene enflasyon sebebiyle bi tık yükseldi gibi görünse de piyasa pahalılığı sebebiyle alım gücünde bir değişiklik yokBiz bu yıl zam bile almadık geçen seneki maaşla çalışıyoruz üstelik onu bile veremiyorlar içerde 1,5 maaş alacak kalıyor sürekli
Tazminatımı verip çıkarsalar diye bakıyorum
Yoksa yakında ben çıkıcam maaş düzensizliği haklı fesih sebebi çünkü
valla tutulmalar çok fena alacğınız önemli kararları 5 ağustosa kadar bekleyin diyor.hayatın dönüm noktaları bu ayda gerçekleşiyormuş.Söyler misin merküre benim peşimi bıraksın
Yaa ben de bu gün bi enerjik kalkmıştım meekürün etkisi bitti galiba demiştim şimdi seni okuyunca 5 Ağustosa kadar yatasım geldivalla tutulmalar çok fena alacğınız önemli kararları 5 ağustosa kadar bekleyin diyor.hayatın dönüm noktaları bu ayda gerçekleşiyormuş.
valla tutulmalar çok fena alacğınız önemli kararları 5 ağustosa kadar bekleyin diyor.hayatın dönüm noktaları bu ayda gerçekleşiyormuş.
Bence de bekleTamam 5 ağustosta patronla konuşmalıyım
Bence de beklesuhan diyorsa doğrudur
son günlerde maddi konularda daha ölçülü davranman lazım anka.dikkat etBence de beklesuhan diyorsa doğrudur
kurumsal bir şirkette çalışıyorsan fikirlerini sakınmadan ifade edebilirsin.üstlerin fikirlerine hayran kalabilir..eşinle tatil konusunda ufak bi anlaşmazlık yaşabilirsinTamam 5 ağustosta patronla konuşmalıyım
son günlerde maddi konularda daha ölçülü davranman lazım anka.dikkat et
nerden biliyorsun yahu korkuyorum senden
kurumsal bir şirkette çalışıyorsan fikirlerini sakınmadan ifade edebilirsin.üstlerin fikirlerine hayran kalabilir..eşinle tatil konusunda ufak bi anlaşmazlık yaşabilirsin
Fal mı bakıyorsunkurumsal bir şirkette çalışıyorsan fikirlerini sakınmadan ifade edebilirsin.üstlerin fikirlerine hayran kalabilir..eşinle tatil konusunda ufak bi anlaşmazlık yaşabilirsin
yok işin gırıgırıydı tamamen.fala inanmam.biraz astroloji meraklısıyım sadeceFal mı bakıyorsunbana da bir iki yorum yap
Ben de inanmam ama güzel şeyler duymaya ihtiyacım varyok işin gırıgırıydı tamamen.fala inanmam.biraz astroloji meraklısıyım sadece
benim eşim avukat bana bu haklardan hiç bahsetmediEylül 7 yaşına gelene kadar çıkma hakkına sahibim yada şirket kreş masraflarını karşılamak zorunda.
eşim avukatla görüşmüş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?