yaaayok işin gırıgırıydı tamamen.fala inanmam.biraz astroloji meraklısıyım sadece
benim eşim avukat bana bu haklardan hiç bahsetmedi
ben işsiz kalıp evde çocuk bakabilirim ama sen bunu yapamazsın der hep :)
iş değişikliği düşünüyorum çocuk bahanesiyle tazminat alınabiliyorsa süpermiş ben bu konuyu iyice araştırayım.
mia yalnız değilsin bende gece 12 ye kadar mesaiye kalıyorum, hafta sonu da çalışıyorum.
açılış tarihine yetişmesi gereken bir proje var onun şantiyesindeyim.
iki çocuk perişan durumda
burcun neydi seninBen de inanmam ama güzel şeyler duymaya ihtiyacım var
o derece diyorsun.yaaa
bende çok merak ediyorum ama öğrenmeye nereden başlayacağımı bilmiyorum.
piyangodan para çıksa ne yaparsın diye soran olunca işi bırakıp astrolog olurum diyorum :)
ne bu Burç yorumumu. Bi de Terazi alayımkurumsal bir şirkette çalışıyorsan fikirlerini sakınmadan ifade edebilirsin.üstlerin fikirlerine hayran kalabilir..eşinle tatil konusunda ufak bi anlaşmazlık yaşabilirsin
yok öyle beleşene bu Burç yorumumu. Bi de Terazi alayım
21 Mayıs Doğum günüm boğa mı ikizler mi oluyorburcun neydi senin
bu terazi yorumuysa DOĞRU VALLAiki makinalık çamaşır var onlar katlanıp yerleşecek.
banyo wc temzilenecek
eşim yoğun olmayıp evi süpürürse ben silerim.yoksa sadece süpürmeye enerjim var
boğa.bol bol dinlen sen bugün .kendine güvenin artacak.biraz dikkatli ol.sonradan pişman olacağın şeyler yapma21 Mayıs Doğum günüm boğa mı ikizler mi oluyor
finansal sıkıntı içerisindeysen kredi çekmeye meyilli olabilirsin.ailelerin bir arada olacağı davete katılabilirsin.yatırım yapma konusunda kararsızsın.(ev yada araba)bu terazi yorumuysa DOĞRU VALLA
Valla çok fevriyimdirboğa.bol bol dinlen sen bugün .kendine güvenin artacak.biraz dikkatli ol.sonradan pişman olacağın şeyler yapma
çocuk uyudumu direk dinlenmene bak.işler kalsınValla çok fevriyimdirçok uykusuzum zaten gece minik uyumadı teşekkürler
yok hanımların genelini kapsadı bubu terazi yorumuysa DOĞRU VALLA
Allahıma çok şükür bir sıkıntım yok.finansal sıkıntı içerisindeysen kredi çekmeye meyilli olabilirsin.ailelerin bir arada olacağı davete katılabilirsin.yatırım yapma konusunda kararsızsın.(ev yada araba)
Ay ben de istiyorum lütfenyok hanımların genelini kapsadı bueve geçince yapacağım işler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?