Hahahah🤣
Karıştırma fırçası ayrı sürme fırçası ayrı demekki. Şöyle düşünelim yemeği pişirirken kullandığın kaşıkla yemek yediğin kaşık farklı oluyor🤪🤪🤣
Benim aldığım sette far süngeri vardı onun iki tarafını kullanıp ayri renklerle diğer başka fırçayla dağıtıyorum 😁

Birde yüz için olan sünger den var onu kullanıyorum fircayla dağıtmak zor oluyor güneş kremi kapatıcı vs

Selamlar
Yeni bir hafta
Evimi temizlemistim haftaya güzel başladım

Yemek listesi yapılacak
Telefonumdaki fotoğrafları kontrol edeceğim.
Makyaj için liste yapmaya başlayacağım bir yandan araştırmaya devam 😊

Selamlar
Yeni bir hafta
Evimi temizlemistim haftaya güzel başladım

Yemek listesi yapılacak
Telefonumdaki fotoğrafları kontrol edeceğim.
Makyaj için liste yapmaya başlayacağım bir yandan araştırmaya devam 😊
Selam canım 🥰Ben dün gezecem diye yapamadım bişey çok isim var bugün eve gider gitmez basliycam bakalım

Kızlar bişey sorcam koltuğa su döküldü siliyorum ama su izi gecmiyo nasıl gececek o iz ya

Denedim canım bulaşık tableti sirke felan yaptım iz kalmış gitmemiş bidaha deniycem bakalım
Canım maalesef benim koltuğunda böyle 1 damla su damlası leke kalıyor niyeyse🤦‍♀️
Asperox la sil birde sadece su damlayan yeri değil tamamını sil ben öyle çözüm buldum

Ayakkabım geldi büyük oldu tahmin ettiğim gibi iade yapacağım.
Kucuk bedeni alsam mı kararsız kaldım 🙄

Birazdan foto atıyım oylama yapalım 😄

Canım maalesef benim koltuğunda böyle 1 damla su damlası leke kalıyor niyeyse🤦‍♀️
Asperox la sil birde sadece su damlayan yeri değil tamamını sil ben öyle çözüm buldum
Kiiiz damla olsa iyi bı bardak su dökülmüş çok çirkin görünüyor bende her yerine su döktüm yarım kova iz olacaksa komple olsun napiyim 😂😂

Back
X