- 23 Ekim 2018
- 15.954
- 36.717
- 598
Ben de pudra fırçasını

Far da kendi kendine otursun canım bu kadar nazlı olmasın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de pudra fırçasını
HahahahBirde karıştırma fircasi ne demek
Makyajdan soğudum bu ne![]()
Ben de pudra fırçasını
Far da kendi kendine otursun canım bu kadar nazlı olmasın![]()
Benim aldığım sette far süngeri vardı onun iki tarafını kullanıp ayri renklerle diğer başka fırçayla dağıtıyorumHahahah
Karıştırma fırçası ayrı sürme fırçası ayrı demekki. Şöyle düşünelim yemeği pişirirken kullandığın kaşıkla yemek yediğin kaşık farklı oluyor![]()
Selam canımSelamlar
Yeni bir hafta
Evimi temizlemistim haftaya güzel başladım
Yemek listesi yapılacak
Telefonumdaki fotoğrafları kontrol edeceğim.
Makyaj için liste yapmaya başlayacağım bir yandan araştırmaya devam![]()
Kolay gelsin canımSelam canımBen dün gezecem diye yapamadım bişey çok isim var bugün eve gider gitmez basliycam bakalım
BilemedimKızlar bişey sorcam koltuğa su döküldü siliyorum ama su izi gecmiyo nasıl gececek o iz ya
Canım maalesef benim koltuğunda böyle 1 damla su damlası leke kalıyor niyeyseDenedim canım bulaşık tableti sirke felan yaptım iz kalmış gitmemiş bidaha deniycem bakalım
Sirke iz yapiyor diye biliyorum denemedim tabiDenedim canım bulaşık tableti sirke felan yaptım iz kalmış gitmemiş bidaha deniycem bakalım
Kiiiz damla olsa iyi bı bardak su dökülmüş çok çirkin görünüyor bende her yerine su döktüm yarım kova iz olacaksa komple olsun napiyimCanım maalesef benim koltuğunda böyle 1 damla su damlası leke kalıyor niyeyse
Asperox la sil birde sadece su damlayan yeri değil tamamını sil ben öyle çözüm buldum