Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kargocular alisiktir her türlü insana yap maskeni bişey olmazYüzüme maske de yapacaktım ama kıyafet askısı ve perde aparatları teslim edilecekmiş onları bekliyorum kahvemi yaptım biraz daha bekleyeyim.
Kargocular alisiktir her türlü insana yap maskeni bişey olmaz![]()
Dinlen canım yaparsın işleriEve geldim
Kuafor için yarın randevuyu alabildim ama öğleden sonra kızımla gideriz onunda biraz saçlarını kestirmek gerekiyor ama birazcık
Bazı işler var ama akşama bıraktım
Eylül kursu var geç alacağım
Ne yapsam acaba![]()
Dinlen canım yaparsın işleriEve geldim
Kuafor için yarın randevuyu alabildim ama öğleden sonra kızımla gideriz onunda biraz saçlarını kestirmek gerekiyor ama birazcık
Ne yapsam acaba![]()
Saçlarının fotosunu at ama sudeme atmaEve geldim
Ne yapsam acaba![]()
Yok şimdi iş yapacak havada değilimDinlen canım yaparsın işleri
Saçlarının fotosunu at ama sudeme atma![]()
Himm bakır düşünüyorum demiştin ya canım bakır yapacaksin diye düşünmüştüm. Ben neler yaptım bugün pek bi işim yoktu alışveriş sitelerinde geziniyorumYok şimdi iş yapacak havada değilimkitap okuyup film mi izlesem diye düşünüyorum çayımı da yaptım.
Tamam sudem gözlerini kapatırsın sen
Dip boyası olacak çok değişik birsey değil zaten
Siz neler yaptınız
Ayy bakır seviyorum kafam karıştıHimm bakır düşünüyorum demiştin ya canım bakır yapacaksin diye düşünmüştüm. Ben neler yaptım bugün pek bi işim yoktu alışveriş sitelerinde geziniyorumyazlık kıyafet almam lazım
Gözlerinle çok güzel olmaz mı bakırAyy bakır seviyorum kafam karıştı
Neler alacaksın yazlık olarak buldun mu![]()
Renkli elbise bulmak zor gerçektenGözlerinle çok güzel olmaz mı bakır![]()
Yok canım bulamadım beyaz bı elbise istiyorum ama giyermiyim bilmiyorum darenkli elbiseler bakiyorum hiç renkli kıyafetim yok onu farkettim. Dolabım hep kahverengi siyah
Evet renkli olsun ama tonu biraz daha yumsak olsun istiyorum cuma günü çıkıp dolasayim diyorum çarşıya gitmedim uzun zamandır oğlani okula bırakıp dolaşırım fikir olur hemRenkli elbise bulmak zor gerçekten
Pastel tonlarında bulamıyorum.
Kız sende çok korkuyorsun sanki benim gibiKeten pantalon gömlek takımı felan baktım rahat olur giyerim diye en uygunu 500 lira yani 2 bin lira bütçe ayırsam 4 parça bişey alırım![]()
Bu arada kedi sahiplenmeyi düşünüyoruz kedisi olan arkadaşlar fikir verin bana evimiz çok minnak olur mu yapabilir miyiz
Aynen daha iyi olur.Evet renkli olsun ama tonu biraz daha yumsak olsun istiyorum cuma günü çıkıp dolasayim diyorum çarşıya gitmedim uzun zamandır oğlani okula bırakıp dolaşırım fikir olur hem
Valla bende de bikaç gündür bi bıkmışlık var niyeyseSabahtan beri kedi nasıl bakılır araştırması yapıyorum kıyafet bakıyorum işsizlikten basım ağrıdı![]()
Sıcaktan mi acabaValla bende de bikaç gündür bi bıkmışlık var niyeyse![]()