- 23 Eylül 2013
- 25.559
- 53.001
- 798
Akşam üzeri çıkarım diyorum sonra kalıyor gidemiyorum. Çöp atmaya çıkınca bile nasıl sıcaklık vuruyor kaçıyorum hemen.Ben de Pazartesi markete çıkmıştım yalnızca.
Bir de bugün çıkmış oldum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akşam üzeri çıkarım diyorum sonra kalıyor gidemiyorum. Çöp atmaya çıkınca bile nasıl sıcaklık vuruyor kaçıyorum hemen.Ben de Pazartesi markete çıkmıştım yalnızca.
Bir de bugün çıkmış oldum.
Tebrikler.Dolabimdan giyiniyorum 25. Günündeyiz ve kaldı 50 günümüz![]()
TeşekkürlerTebrikler.![]()
Toka alacaktım onu bile geri bıraktımTeşekkürler![]()
Ooo kurs tam Ertuşa göre iyi eğlenceler dilerimKızlar bugün evimi temizlemeye başlarım cok şükür elhamdülillah
Diğer hafta içi lego ile hayal et tasarla kursu oldu belediyenin yaptığı çok sevindiko kurs bitince bi yerlere gideriz inşallah kurs 3 gün sadece ama olsun hem evin işini bitirmiş olurum sıcaklarda biraz gider belki
![]()
Sağol canımOoo kurs tam Ertuşa göre iyi eğlenceler dilerim
Kolay gelsin![]()
Susuzluk çok kötü olur, üstelik bu sıcakta. Umarım bir an önce çözerler durumu.Susuz geçen 3. Gün
Gerçekten tadı kaçtı bu işin su gelse bile katlara su gelmiyor azıcık akıyor neyseki bulaşık makinesi çalışıyor da camasir makinesi çalışmıyor. Nevresim atmıştım 2 gündür ıslak halde akşama kadar yikanmazsa atmak durumunda kalacağım malesef.
Dün de sular az akıyordu bahçeden su doldurduk
Isıtıp önce eylülü yıkadım sonra kendime hazırladım. En azından buna şükür ediyorum evin her yerinde su bidonlari var mutfakta iş yapmak çok zor oluyor olabildiğince bulaşık cikarmamaya çalışıyoruz sular azda olsa gelince hemen makineye atıp yikatiyorum.
Öyle yesillik yıkamak hayal zaten pratik yemekler yapmaya çalışıyorum.
Kızım yıkanırken eski günlere döndük diyor sanki leğende çok yıkandı da
Bir avuç su bile kıymetli keşke değerini anlasa herkes.
Bugün markete gittik akşama tavuk yapacağım patates eklerim çoban salata yeterli
Maskeyi yapalı bugün 4.günCanım ayak maskesinden memnun kalırsan söyle ben de çok merak ediyorum kil maskesi şeklinde olanından yapmıştım pek fark olmadı
Tamam canım gün geçtikçe mi etkisi görülüyormuş ben hemen o gün olur diye düşünmüştüm maskenin adını felan da söylersinMaskeyi yapalı bugün 4.gün
Küçük küçük soyulmalar başladı
1-2 haftayı buluyormuş bitmesi
Yine yorumumu güncellerim![]()
Güle güle kullanın hayırlı olsun klima çok iyi olmuş çok sıcakSusuzluk çok kötü olur, üstelik bu sıcakta. Umarım bir an önce çözerler durumu.
Nevresimini torbaya koyup annende ya da ablanda yıkatsan olmaz mı? Uzak mı evleri? Onların suyu akıyor mu?
Biz de bugün gidip klima sipariş ettik, salı günü gelip takacaklar. Bir de kazanlı ütü aldım yanında. Hep normaldi ütülerim, kazanlıyı ilk kez kullanacağım.
4-6 gün içinde soyulma başlayıp 1-2 hafta devam ediyormuş.Tamam canım gün geçtikçe mi etkisi görülüyormuş ben hemen o gün olur diye düşünmüştüm maskenin adını felan da söylersin![]()
Teşekkürler canımGüle güle kullanın hayırlı olsun klima çok iyi olmuş çok sıcak
Susuzluk çok kötü olur, üstelik bu sıcakta. Umarım bir an önce çözerler durumu.
Nevresimini torbaya koyup annende ya da ablanda yıkatsan olmaz mı? Uzak mı evleri? Onların suyu akıyor mu?
Biz de bugün gidip klima sipariş ettik, salı günü gelip takacaklar. Bir de kazanlı ütü aldım yanında. Hep normaldi ütülerim, kazanlıyı ilk kez kullanacağım.