Selam kızlar
Bugün dünya ruj günüymüş kendime 2 tane ruj aldım bu kampanyayı geçen yıl görmüştüm ama seneye alırım artık demiştim.
Bugün olduğunu bilmiyordum denk geldi instada gördüm.
Rujlarim da tukeniyordu iyi oldu.

Kızlar bugün evimi temizlemeye başlarım cok şükür elhamdülillah 😁
Diğer hafta içi lego ile hayal et tasarla kursu oldu belediyenin yaptığı çok sevindik 🥰 o kurs bitince bi yerlere gideriz inşallah kurs 3 gün sadece ama olsun hem evin işini bitirmiş olurum sıcaklarda biraz gider belki 🙂

Kızlar bugün evimi temizlemeye başlarım cok şükür elhamdülillah 😁
Diğer hafta içi lego ile hayal et tasarla kursu oldu belediyenin yaptığı çok sevindik 🥰 o kurs bitince bi yerlere gideriz inşallah kurs 3 gün sadece ama olsun hem evin işini bitirmiş olurum sıcaklarda biraz gider belki 🙂
Ooo kurs tam Ertuşa göre iyi eğlenceler dilerim 😍
Kolay gelsin 😊

Susuz geçen 3. Gün
Gerçekten tadı kaçtı bu işin su gelse bile katlara su gelmiyor azıcık akıyor neyseki bulaşık makinesi çalışıyor da camasir makinesi çalışmıyor. Nevresim atmıştım 2 gündür ıslak halde akşama kadar yikanmazsa atmak durumunda kalacağım malesef.

Dün de sular az akıyordu bahçeden su doldurduk
Isıtıp önce eylülü yıkadım sonra kendime hazırladım. En azından buna şükür ediyorum evin her yerinde su bidonlari var mutfakta iş yapmak çok zor oluyor olabildiğince bulaşık cikarmamaya çalışıyoruz sular azda olsa gelince hemen makineye atıp yikatiyorum.
Öyle yesillik yıkamak hayal zaten pratik yemekler yapmaya çalışıyorum.

Kızım yıkanırken eski günlere döndük diyor sanki leğende çok yıkandı da 😅
Bir avuç su bile kıymetli keşke değerini anlasa herkes.

Bugün markete gittik akşama tavuk yapacağım patates eklerim çoban salata yeterli

Ağustos ayı bütçe ajandamı doldurmaya başladım. Bu ajanda çok işlevsel oldu.
Önce temel giderlerimi ve bes birikimi yazıyorum.

Sonra haftalik bütçe planlayıp kalanıyla harcama limitim belirlenmiş oluyor. Ama ay sonu artan param olursa yine durumuma göre değerlendiriyorum ya birikim yada harcama zarfina gidiyor.

Bu şekilde ay sonuna kadar bütçe dengeli ilerliyor.

Eklentiler

• 20250726_201248.webp
    20250726_201248.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 14
Susuz geçen 3. Gün
Gerçekten tadı kaçtı bu işin su gelse bile katlara su gelmiyor azıcık akıyor neyseki bulaşık makinesi çalışıyor da camasir makinesi çalışmıyor. Nevresim atmıştım 2 gündür ıslak halde akşama kadar yikanmazsa atmak durumunda kalacağım malesef.

Dün de sular az akıyordu bahçeden su doldurduk
Isıtıp önce eylülü yıkadım sonra kendime hazırladım. En azından buna şükür ediyorum evin her yerinde su bidonlari var mutfakta iş yapmak çok zor oluyor olabildiğince bulaşık cikarmamaya çalışıyoruz sular azda olsa gelince hemen makineye atıp yikatiyorum.
Öyle yesillik yıkamak hayal zaten pratik yemekler yapmaya çalışıyorum.

Kızım yıkanırken eski günlere döndük diyor sanki leğende çok yıkandı da 😅
Bir avuç su bile kıymetli keşke değerini anlasa herkes.

Bugün markete gittik akşama tavuk yapacağım patates eklerim çoban salata yeterli
Susuzluk çok kötü olur, üstelik bu sıcakta. Umarım bir an önce çözerler durumu.
Nevresimini torbaya koyup annende ya da ablanda yıkatsan olmaz mı? Uzak mı evleri? Onların suyu akıyor mu?

Biz de bugün gidip klima sipariş ettik, salı günü gelip takacaklar. Bir de kazanlı ütü aldım yanında. Hep normaldi ütülerim, kazanlıyı ilk kez kullanacağım.

Canım ayak maskesinden memnun kalırsan söyle ben de çok merak ediyorum kil maskesi şeklinde olanından yapmıştım pek fark olmadı
Maskeyi yapalı bugün 4.gün
Küçük küçük soyulmalar başladı
1-2 haftayı buluyormuş bitmesi
Yine yorumumu güncellerim☺️

Maskeyi yapalı bugün 4.gün
Küçük küçük soyulmalar başladı
1-2 haftayı buluyormuş bitmesi
Yine yorumumu güncellerim☺️
Tamam canım gün geçtikçe mi etkisi görülüyormuş ben hemen o gün olur diye düşünmüştüm maskenin adını felan da söylersin 😊

Nevresimini torbaya koyup annende ya da ablanda yıkatsan olmaz mı? Uzak mı evleri? Onların suyu akıyor mu?

Biz de bugün gidip klima sipariş ettik, salı günü gelip takacaklar. Bir de kazanlı ütü aldım yanında. Hep normaldi ütülerim, kazanlıyı ilk kez kullanacağım.
Güle güle kullanın hayırlı olsun klima çok iyi olmuş çok sıcak

Tamam canım gün geçtikçe mi etkisi görülüyormuş ben hemen o gün olur diye düşünmüştüm maskenin adını felan da söylersin 😊
4-6 gün içinde soyulma başlayıp 1-2 hafta devam ediyormuş.
Yorumları çok iyi. Gratis’ten sipariş etmiştim.

IMG_5816.webp

Güle güle kullan iyi olmuş klima
Kazanlı ütü bazı yönlerden iyi ama pratik değil

Bursa da yangın çıkmış çok üzüldüm en sevdiğim şehir olabilir doğası muhteşem ayda bir mutlaka gidiyorduk. Geçmiş olsun umarım daha fazla zarar görmeden önlem alınır 🙏

Back
X