- 23 Ağustos 2012
- 14.912
- 39.443
- 798
Sonuçları merakla bekliyorum o zamanEleme yapacağım galiba ya deneyip kombin yapmayı deniyorum öyle karar veriyorum bakalım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonuçları merakla bekliyorum o zamanEleme yapacağım galiba ya deneyip kombin yapmayı deniyorum öyle karar veriyorum bakalım![]()
Çok sağol canım çok geçmiş olsun size deBaş ağrın olmamasına sevindim, ne çok şey yapmışsın sabah sabahkitaplar çok güzel, mutfak işi kesinlikle çok güzel oluyor, mutfak düzeni denince aklıma @Anka geldi, onun hedefiydi, özledim çok uzun zamandır görmedim buralara, huhuhh duy sesimi
Geçmiş olsun canım, hastalık çok fena herkes hasta ya çevremde herkes. İnşallah hemen düzelir oğlun da, çocuklar hasta olmasın
Çok güzel kitaplarRus edebiyatından en sevdiğiniz hangisi?
Scss94 Anna karenina mı? Bi videoda bi anlatımı vardı, yazarının sonunda ağladığına dair, en kısa sürede alıcam.
Oo neler almışsın, güle güle kullan
Geçmiş olsun eylüle, çok üzüldüm hemen toparlansınlar inşallah tüm kuzucuklar
Mia bayaa minimal aslında senin dolabın ben çok eleme yapamayacağını düşünüyorum ki eleme artık![]()
Geçmiş olsun canım bu gece ateşlenmezler inşallahSelam kızlar alışverişler yapılmış
Kitaplar alınmış
Güle güle kullanın
Dün kızımda ateslendi üzerini açık tutmaya çalıştım inşallah bu akşam daha iyi olur ateşlenmez.
Sabah işlerimi bitirdim
Tüm yazlık ve kışlık kıyafetimi salona koydum.
Yavaş yavaş kombinleme yapacağım.
Pal sokağı çocukları oğlumda varmıs ben okuyayım bunu dedim sakın okuma anne cok duygusaldı sonu da çok kötü diyoEvet canım gogol
Güle güle kullan aldıklarını
Neler aldın gratisten
Insallah canım çok zor oluyor ateşleninceGeçmiş olsun canım bu gece ateşlenmezler inşallah
Kolay gelsin![]()
Oyy kıyamamPal sokağı çocukları oğlumda varmıs ben okuyayım bunu dedim sakın okuma anne cok duygusaldı sonu da çok kötü diyo![]()
Evet canım ben de evi toparladım mutfağı topladım market siparişi verdim. Akşam yemeğini yaparım Uykusuzum başka bişey yapasım da yokInsallah canım çok zor oluyor ateşlenince
Öğlen yemeği hazırladım ilaçlarını içti.
Biraz dinleniyim. Çay yapıyım. Mutfağı toplayacağım.
Günlük işler zaman alıyor.
Güle güle kullan canım gratiste indirim mi vardı neler aldın![]()
Saç kremi, kaş maskarası, ayak peelingi, deodorant.Evet canım gogol
Güle güle kullan aldıklarını
Neler aldın gratisten
Tolstoy güzel İtiraflarım, İnsan Neyle Yaşar, İvan İlyiç’in ölümüÇok sağol canım çok geçmiş olsun size de
Benim en sevdiğim eğlenerek keyifle okuduğum Oblomov du. Sadece bir kısmı aşırı sıkıcıydı orayı atlattığın zaman hemencik bitmişti. Anna Karanina da çok güzeldi onda da sıkıcı bölümler vardı tabi ki ama tam kışın okumalık bir kitap baya kalın zaten bir kış boyunca sürebilir
Bir ropörtaj vardı aklıma hep o geliyo üç tane evlilik programı sunucusu sayın diyorlar herkes sayıyo üç tane klasik roman soruyolar adam Anna karanına 1 Anna karanına 2 Anna karanına 3 diyo![]()
Herkesler hasta. Dün kahveye davet ettiğim arkadaşım bugün dökülüyordu. Umarım kuluçka döneminde bana bulaşmamıştır. Kızım da okulda burnum aktı dedi. Hemen şuruba başlayacağım.Insallah canım çok zor oluyor ateşlenince
Öğlen yemeği hazırladım ilaçlarını içti.
Biraz dinleniyim. Çay yapıyım. Mutfağı toplayacağım.
Günlük işler zaman alıyor.
Geçmiş olsun umarım hasta olmazsın kızında hafif atlatırSaç kremi, kaş maskarası, ayak peelingi, deodorant.
Tolstoy güzel İtiraflarım, İnsan Neyle Yaşar, İvan İlyiç’in ölümü
Victor Hugo Bir İdam Mahkumun Son Günü
Herkesler hasta. Dün kahveye davet ettiğim arkadaşım bugün dökülüyordu. Umarım kuluçka döneminde bana bulaşmamıştır. Kızım da okulda burnum aktı dedi. Hemen şuruba başlayacağım.
Çok iyi yapmışsınız tiyatro kursunuBugün bir kaç arkadaş kahvaltımızı parkta yaptık. Kahvaltılıkları evden koyduk, termosa da çay.. Açık havada güzel yeniyor. Öncesinde evi toplayıp lavabo wc temizlemiştim. Gelince de çamaşırları sıraya koydum, yıkanıyor. Çamaşır işini Cumadan bitirmeyi seviyorum. Ödevleri de bugün halledersek hafta sonu rahatız
Pazar’a tiyatro kursu için randevu aldım kızıma. Deneme dersine girecek, severse devam eder.
Benim geçenlerde keşfettiğim bir şey oldu. Boğazım hep kurur, batardı. öksürüğe dönerdi vs hep aynı semptomlar.Ben çok hasta değilim sadece boğazlarım kuruyor ses olunca çok başım ağrıyor.
İlaç içince enerjimde geliyor.
Dün eşime 2 tane ilaç yazmış doktor
Bu kadar zor hastalığa 2 ilaç mı yazılır diyordu bir tanesi de vitamin takviyesi![]()
Kaş maskarası bana lazım şuan kaşlarımın rengini çok açmişımSaç kremi, kaş maskarası, ayak peelingi, deodorant.
Tolstoy güzel İtiraflarım, İnsan Neyle Yaşar, İvan İlyiç’in ölümü
Victor Hugo Bir İdam Mahkumun Son Günü
Herkesler hasta. Dün kahveye davet ettiğim arkadaşım bugün dökülüyordu. Umarım kuluçka döneminde bana bulaşmamıştır. Kızım da okulda burnum aktı dedi. Hemen şuruba başlayacağım.
Yoksa onları da mı kızıla boyuyorsunKaş maskarası bana lazım şuan kaşlarımın rengini çok açmişımkalemle boyadım azıcık
![]()
Yok canım açık olsam boyardım da kızıl kaşlar baş örtüsüyle düşünemedimYoksa onları da mı kızıla boyuyorsun![]()
Bence benim rahatsızlığım öyleydi soğuk algınlığı hapı hiç işe yaramadı. Alerji hapı vardı evde ama içmek aklıma gelmedi hiçBenim geçenlerde keşfettiğim bir şey oldu. Boğazım hep kurur, batardı. öksürüğe dönerdi vs hep aynı semptomlar.
Ama vücut kırgınlığım vs yok. Acaba dedim alerjiden mi, mevsim geçişlerinde oluyor hep. Ama doktora gidince soğuk algınlığı ilaçları veriyordu.
Ben de kendi alerji ilacımı içtim birkaç kez böyle hissedince. Geçirdi.
Takip edin kendinizi. tam geçiş havası belki de alerji hemen boğazınızı yakalıyordur.
Alerji ilacım yok. Bende farenjit oluyor kış dönemi çok dikkat ediyorum onun dışında kolay kolay hasta olmam biri gelip bulastirmadigi süreceBenim geçenlerde keşfettiğim bir şey oldu. Boğazım hep kurur, batardı. öksürüğe dönerdi vs hep aynı semptomlar.
Ama vücut kırgınlığım vs yok. Acaba dedim alerjiden mi, mevsim geçişlerinde oluyor hep. Ama doktora gidince soğuk algınlığı ilaçları veriyordu.
Ben de kendi alerji ilacımı içtim birkaç kez böyle hissedince. Geçirdi.
Takip edin kendinizi. tam geçiş havası belki de alerji hemen boğazınızı yakalıyordur.