• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baş ağrın olmamasına sevindim, ne çok şey yapmışsın sabah sabah ♥️ kitaplar çok güzel, mutfak işi kesinlikle çok güzel oluyor, mutfak düzeni denince aklıma @Anka geldi, onun hedefiydi, özledim çok uzun zamandır görmedim buralara, huhuhh duy sesimi 🥹🥹

Geçmiş olsun canım, hastalık çok fena herkes hasta ya çevremde herkes. İnşallah hemen düzelir oğlun da, çocuklar hasta olmasın 😢

Çok güzel kitaplar ♥️ Rus edebiyatından en sevdiğiniz hangisi? Scss94 Scss94 Anna karenina mı? Bi videoda bi anlatımı vardı, yazarının sonunda ağladığına dair, en kısa sürede alıcam.

Oo neler almışsın, güle güle kullan ♥️

Geçmiş olsun eylüle, çok üzüldüm hemen toparlansınlar inşallah tüm kuzucuklar 🌸

Mia bayaa minimal aslında senin dolabın ben çok eleme yapamayacağını düşünüyorum ki eleme artık 😂😂
Çok sağol canım çok geçmiş olsun size de 😘
Benim en sevdiğim eğlenerek keyifle okuduğum Oblomov du. Sadece bir kısmı aşırı sıkıcıydı orayı atlattığın zaman hemencik bitmişti. Anna Karanina da çok güzeldi onda da sıkıcı bölümler vardı tabi ki ama tam kışın okumalık bir kitap baya kalın zaten bir kış boyunca sürebilir 😁
Bir ropörtaj vardı aklıma hep o geliyo üç tane evlilik programı sunucusu sayın diyorlar herkes sayıyo üç tane klasik roman soruyolar adam Anna karanına 1 Anna karanına 2 Anna karanına 3 diyo 😁😁

Selam kızlar alışverişler yapılmış
Kitaplar alınmış
Güle güle kullanın 😊

Dün kızımda ateslendi üzerini açık tutmaya çalıştım inşallah bu akşam daha iyi olur ateşlenmez.
Sabah işlerimi bitirdim
Tüm yazlık ve kışlık kıyafetimi salona koydum.
Yavaş yavaş kombinleme yapacağım.
Geçmiş olsun canım bu gece ateşlenmezler inşallah
Kolay gelsin 😍

Birde benim en sevdiğim 2. Kitap Cennetin Doğusuydu onu da okumadıysanız okuyun kızlar çok güzeldi. Gazap üzümlerini okuduğum zaman başka bir kitabını da okumalıyım diye düşünmüştüm .

Insallah canım çok zor oluyor ateşlenince 😔
Öğlen yemeği hazırladım ilaçlarını içti.
Biraz dinleniyim. Çay yapıyım. Mutfağı toplayacağım.
Günlük işler zaman alıyor.
Evet canım ben de evi toparladım mutfağı topladım market siparişi verdim. Akşam yemeğini yaparım Uykusuzum başka bişey yapasım da yok 😕

Güle güle kullan canım gratiste indirim mi vardı neler aldın 😁

Evet canım gogol

Güle güle kullan aldıklarını
Neler aldın gratisten
Saç kremi, kaş maskarası, ayak peelingi, deodorant.

Çok sağol canım çok geçmiş olsun size de 😘
Benim en sevdiğim eğlenerek keyifle okuduğum Oblomov du. Sadece bir kısmı aşırı sıkıcıydı orayı atlattığın zaman hemencik bitmişti. Anna Karanina da çok güzeldi onda da sıkıcı bölümler vardı tabi ki ama tam kışın okumalık bir kitap baya kalın zaten bir kış boyunca sürebilir 😁
Bir ropörtaj vardı aklıma hep o geliyo üç tane evlilik programı sunucusu sayın diyorlar herkes sayıyo üç tane klasik roman soruyolar adam Anna karanına 1 Anna karanına 2 Anna karanına 3 diyo 😁😁
Tolstoy güzel İtiraflarım, İnsan Neyle Yaşar, İvan İlyiç’in ölümü
Victor Hugo Bir İdam Mahkumun Son Günü

Insallah canım çok zor oluyor ateşlenince 😔
Öğlen yemeği hazırladım ilaçlarını içti.
Biraz dinleniyim. Çay yapıyım. Mutfağı toplayacağım.
Günlük işler zaman alıyor.
Herkesler hasta. Dün kahveye davet ettiğim arkadaşım bugün dökülüyordu. Umarım kuluçka döneminde bana bulaşmamıştır. Kızım da okulda burnum aktı dedi. Hemen şuruba başlayacağım.

Bugün bir kaç arkadaş kahvaltımızı parkta yaptık. Kahvaltılıkları evden koyduk, termosa da çay.. Açık havada güzel yeniyor. Öncesinde evi toplayıp lavabo wc temizlemiştim. Gelince de çamaşırları sıraya koydum, yıkanıyor. Çamaşır işini Cumadan bitirmeyi seviyorum. Ödevleri de bugün halledersek hafta sonu rahatız😊
Pazar’a tiyatro kursu için randevu aldım kızıma. Deneme dersine girecek, severse devam eder.

Herkesler hasta. Dün kahveye davet ettiğim arkadaşım bugün dökülüyordu. Umarım kuluçka döneminde bana bulaşmamıştır. Kızım da okulda burnum aktı dedi. Hemen şuruba başlayacağım.
Geçmiş olsun umarım hasta olmazsın kızında hafif atlatır 🙏

Bugün bir kaç arkadaş kahvaltımızı parkta yaptık. Kahvaltılıkları evden koyduk, termosa da çay.. Açık havada güzel yeniyor. Öncesinde evi toplayıp lavabo wc temizlemiştim. Gelince de çamaşırları sıraya koydum, yıkanıyor. Çamaşır işini Cumadan bitirmeyi seviyorum. Ödevleri de bugün halledersek hafta sonu rahatız😊
Pazar’a tiyatro kursu için randevu aldım kızıma. Deneme dersine girecek, severse devam eder.
Çok iyi yapmışsınız tiyatro kursunu
Ben de oğlum için istedim
Oyunculuk olmasa bile yaratıcı yazarlık olsun dedim ama hiç istemedi

İnşallah sever kızınız

Ben çok hasta değilim sadece boğazlarım kuruyor ses olunca çok başım ağrıyor.
İlaç içince enerjimde geliyor.
Dün eşime 2 tane ilaç yazmış doktor
Bu kadar zor hastalığa 2 ilaç mı yazılır diyordu bir tanesi de vitamin takviyesi 😅
Benim geçenlerde keşfettiğim bir şey oldu. Boğazım hep kurur, batardı. öksürüğe dönerdi vs hep aynı semptomlar.
Ama vücut kırgınlığım vs yok. Acaba dedim alerjiden mi, mevsim geçişlerinde oluyor hep. Ama doktora gidince soğuk algınlığı ilaçları veriyordu.
Ben de kendi alerji ilacımı içtim birkaç kez böyle hissedince. Geçirdi.

Takip edin kendinizi. tam geçiş havası belki de alerji hemen boğazınızı yakalıyordur.

Kaş maskarası bana lazım şuan kaşlarımın rengini çok açmişım 😆 kalemle boyadım azıcık 😅

Yoksa onları da mı kızıla boyuyorsun 🙈
Yok canım açık olsam boyardım da kızıl kaşlar baş örtüsüyle düşünemedim 😁
Kaşlarım sim siyah yüz ifadem çok sert o yüzden bir tık rengini kırıyodum biraz fazla beklemiş sanırsam mor şampuan yaptım o iyice sarı yaptı 😅

Benim geçenlerde keşfettiğim bir şey oldu. Boğazım hep kurur, batardı. öksürüğe dönerdi vs hep aynı semptomlar.
Ama vücut kırgınlığım vs yok. Acaba dedim alerjiden mi, mevsim geçişlerinde oluyor hep. Ama doktora gidince soğuk algınlığı ilaçları veriyordu.

Takip edin kendinizi. tam geçiş havası belki de alerji hemen boğazınızı yakalıyordur.
Bence benim rahatsızlığım öyleydi soğuk algınlığı hapı hiç işe yaramadı. Alerji hapı vardı evde ama içmek aklıma gelmedi hiç

Alerji ilacım yok. Bende farenjit oluyor kış dönemi çok dikkat ediyorum onun dışında kolay kolay hasta olmam biri gelip bulastirmadigi sürece 😅
Alerji olup olmadığını nasıl öğreneceğim hangi doktora gitmem gerekiyor.

Eşim tetris almış onunla oynadık özlemişim çocukluk alışkanlıklar 😊

Dolabımı düzenlemeye başlayacağım artık.
Dün zor kısımdan başladım.
Deri pantolon sadece siyah kazakla güzel oluyor
Bende siyah kazak yok eşimin kazagiyla denedim 😄
Siyah oversize blazer alacağım bendeki fit model pantolonla güzel oluyor ama ben spor tarzda günlük birsey daha istiyorum.

Bugün daha sevdiğim kombinlerle devam edeceğim.
Fotograf paylaşırım mutlaka ama sadece kıyafet olarak çekerim diğer türlü uzun sürebilir.
Giyersem çekmeye çalışırım.😘

İlk 10 kombini yaptım.
Tabi sadece bu şekilde giymiyorum farklı kombinlerde yapıyorum ama bazıları üniformam gibi hep öyle giymek istiyorum 😊
Deri pantolonu da siyah hırkayla kombinledim ama bence onun hakkı siyah kazak sadece en olabilir kombinleri yaptım. Sweatli Deri cekette öyle içine daha uzun bol sweat olmalı böyle kombin yaparak eksikleri görüyorum.
Hangisini beğendiniz 😊

Eklentiler

• 20250920_132902.webp
    20250920_132902.webp
    55,5 KB · Görüntüleme: 87
  • 20250920_132552.webp
    20250920_132552.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 85
  • 20250920_132030.webp
    20250920_132030.webp
    84,3 KB · Görüntüleme: 76
  • 20250920_131511.webp