Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalarminimiser sütyen??
slm arkadaşlar.benım göğüslerim büyük uygun sütyen bulamıyorum çok marka çok çeşit denedim ama istediğim gibi olmadı.hem küçük hemde dik gösterecek minimiser sütyen arıyorum kullanıp memnun kaldıgınız önerebileceğiniz minimiser sütyen varmı??
yeni incinin minimiser sütyenini tavsiye ederim iç giyim hem çok kullanışlı hemde yıka yıka giy gerçekten kalitelii.iç giyim mağazam var müşterilerimde çok memnun kalıyolarlar
yeni incinin minimiser sütyenini tavsiye ederim iç giyim hem çok kullanışlı hemde yıka yıka giy gerçekten kalitelii.iç giyim mağazam var müşterilerimde çok memnun kalıyolarlar
cevabın için teşekkür ederim.özellikle bi model tavsiye edebilirmisiniz dedim ya çok çeşit denedim ya yanlardan taşıyo yada önden fırlıyo sinir oluyorum hiç rahat edemiyorum eğilip kalkamıyorum hiç bi sütyenin içinde rahat edemedim
Bende aynı dertten muzdaribim.Ama kom ve altanın sütyenlerini tavsiye ederim.Ben çok memnun kaldım.
Hatta arkadaşlarım senin göğüslerin hiç büyük değil ki derler.O kadar ıyı kamufle ediyorum yani..
Bende aynı dertten muzdaribim.Ama kom ve altanın sütyenlerini tavsiye ederim.Ben çok memnun kaldım.
Hatta arkadaşlarım senin göğüslerin hiç büyük değil ki derler.O kadar ıyı kamufle ediyorum yani..
kom, altanve yeni inci güzel
ama geçen gün satıcının ısrarlarıyla nbb aldım
böyle bi rahatlık olamaz çok memnun kaldım
üstelik fiyatı da diğerlerine göre çok uygun 20 liraya aldım