• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar minimiser sütyen??

elian

~~2oğlan1kız annesi~~
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2008
545
12
118
39
Ankara
slm arkadaşlar.benım göğüslerim büyük uygun sütyen bulamıyorum çok marka çok çeşit denedim ama istediğim gibi olmadı.hem küçük hemde dik gösterecek minimiser sütyen arıyorum kullanıp memnun kaldıgınız önerebileceğiniz minimiser sütyen varmı??

yeni incinin minimiser sütyenini tavsiye ederim iç giyim hem çok kullanışlı hemde yıka yıka giy gerçekten kalitelii.iç giyim mağazam var müşterilerimde çok memnun kalıyolarlar

yeni incinin minimiser sütyenini tavsiye ederim iç giyim hem çok kullanışlı hemde yıka yıka giy gerçekten kalitelii.iç giyim mağazam var müşterilerimde çok memnun kalıyolarlar

cevabın için teşekkür ederim.özellikle bi model tavsiye edebilirmisiniz dedim ya çok çeşit denedim ya yanlardan taşıyo yada önden fırlıyo sinir oluyorum hiç rahat edemiyorum eğilip kalkamıyorum hiç bi sütyenin içinde rahat edemedim:(

Bende aynı dertten muzdaribim.Ama kom ve altanın sütyenlerini tavsiye ederim.Ben çok memnun kaldım.
Hatta arkadaşlarım senin göğüslerin hiç büyük değil ki derler.O kadar ıyı kamufle ediyorum yani..

Bende aynı dertten muzdaribim.Ama kom ve altanın sütyenlerini tavsiye ederim.Ben çok memnun kaldım.
Hatta arkadaşlarım senin göğüslerin hiç büyük değil ki derler.O kadar ıyı kamufle ediyorum yani..

ayy ciddimisinnn en çok hangisini önerirsin canım bunların bide modelleri oluyo tam olarak tarif edermisin?

ayy ciddimisinnn en çok hangisini önerirsin canım bunların bide modelleri oluyo tam olarak tarif edermisin?

bende kom barbara kullanıyorum çok güzel toparlıyo..annem her seferinde göğüslerin küçülmüş diyo

bende kom barbara kullanıyorum çok güzel toparlıyo..annem her seferinde göğüslerin küçülmüş diyo

saol canım bi bakıp denicem gerçi hala emziriyorum oğlumu ama 2,3 aya kadar kesecem inş. birazda sütten kesince küçülürler :31:

kom, altanve yeni inci güzel
ama geçen gün satıcının ısrarlarıyla nbb aldım
böyle bi rahatlık olamaz çok memnun kaldım
üstelik fiyatı da diğerlerine göre çok uygun 20 liraya aldım

$product_2302.webp

Back
X