Minisko'nun Diyet Günlüğü

arada kaçamak olucak ister istemez.hem bence kaçamak iyidir mide yabancılık çekmesin sonradan

AKŞAM tatlı koydugumuz tabağa k.fasulye koydum biraz beyaz ekmek kopardım.bi tabakta turşu(tursuda azdı )

sağlıcakla kalın...

ya zaten kurubaklagilleri veriyo diyetisyen 9 kaşık hatta et yerine değişmeli yiyebiliyosun ama turşuyu vermiyo :)çavdar ekmeğinden iki dilim yiyosan beyaz ekmekten bir dilim yiceksin ayrıca turşu iştah açıyorr herkesin bilgisine :)

o zaman turşuda yemicem artık.şimdi bu kiloyu nasıl korucam onu düşünüyorum. :18:

bu şekilde yaşamaya devam ederek :) yada yediklerini biraz artırıcaksın baktın almıyosun biraz daha arttırcaksın baktın bu sefer aldın hemen kesiceksin :)

yok arttırmayım ben böyle iyi şimdi :)
jillian mıchaels 30 gün sporuna da baslıcam.fotoğrafta çekildim.bugün başlıcam

pekii:) hımm ne güzel tabiki başla spor yapmak çok zevkli geliyoo artık bana da :)

tam başlıcaktım ama anneannemle kuzenim geldi,bu saate kadar kaldı.ama gittiler mi yapıcam.dambılım olmadığı için 1 bucuk litrelik şişelere su doldurcam.oyle yapıcam.

Allah'ım nasıl bir spordur o,öldüm öldüm
o kadar yorucuymuş ki,ne yalan soyleyeyim ablalarım şınav çekemiyorum.ellerim kollarım kaldırmıyor bedenimi.yapmaya çalıştım ama olmadı.yorulunca dinlendim o kadar zorlayamadım.acaba şınav hareketlerini yapmadım ve bazen dinlendim diye bu sporun sağladığı şeyler gider mi ??? yani işe yarar mı?? :26:

30 gün de ciddi anlamda sıkışlaştırabildiğine göre baya zorlayıcıdır tabi ki ilk baştan çok fazla yapmasaydın tatlım ufak ufak yap bende öyle başlamıştım platese .zayıfladıkça daha kolay hale gelicek herşeyy adımlarını atarken bile hissetmiceksin bazen kuş gibi olucaksın ,olucaz :)) sevgiyle kal..

evet,bugün de yaptım,biraz daha iyiydi.arkadasımda basladı.basarıcam,dün fotograflarımı çektim.30 gün sonra görüceksiniz.

ne güzell gittikçe büyüyoruz artık seviniyorum tabikiii başarıcaksın ,başarıcam başarıcaz :)hep birlikte yapıcaz herşeyy çokk güzell olacakk :)

sana canı gönülden katılıyorum.ben 5 i bi yerde çay aldım marketten.araştırdım iyimiş.reklamda yapmak istemiyorum.
LİP..N 5 İ BİYERDE. MATE,BİBERİYE,YEŞİL ÇAY,FUNDA OTU,KEKİK.KOKUSU ÇOK GÜZEL.AMA DAHA İÇMEDİM.BİDE NESFİT ALDIM

evet,bugün de yaptım,biraz daha iyiydi.arkadasımda basladı.basarıcam,dün fotograflarımı çektim.30 gün sonra görüceksiniz.
ne güzell gittikçe büyüyoruz artık seviniyorum tabikiii başarıcaksın ,başarıcam başarıcaz :)hep birlikte yapıcaz herşeyy çokk güzell olacakk :)

selamlarr :) yazdıklarınız çok içten geldi bu yüzden bende yazmak istedim kendi topiğim var ama kendime engel olamadım yazmak istedim benim verecek kilom fazla degil ama buna rağmen hırslanıp istedigim kiloya ulasamıyorum birtürlü aksine dahada fazla yiyorum 10 gün diyet yapıyor 11.gün yiyorum yaklasık 2 aydır diyet yapmaya karar verdim ama daha 2 kilo verebildim her defasında bozuyorum motivasyonum yok ve kararsızlıgım var sanki asla veremeyecekmişim gibi geliyor basaramayacakmısım gibi sizin bu kadar kararlı ve azimli oldugunuzu görünce belki banada biraz akıl verirsiniz diye düşündüm gerçekten buna ihtiyacım var

,selam.kafada bitiyormus iş.82 ile basladım 17 yasındayım 10 gündür yapıyorum.4 kilo verdim.tek yaptıgın ekmeği kahvaltıda yemek,porsiyon küçültmek.yağ şeker,tuzdan uzak durmak.başkada hiç bişi yapmadım.diyet yapma.porsiyon küçült.kolay verirsin :)

,selam.kafada bitiyormus iş.82 ile basladım 17 yasındayım 10 gündür yapıyorum.4 kilo verdim.tek yaptıgın ekmeği kahvaltıda yemek,porsiyon küçültmek.yağ şeker,tuzdan uzak durmak.başkada hiç bişi yapmadım.diyet yapma.porsiyon küçült.kolay verirsin :)

tatlım o çaydan bende denedim ciddi şekilde iştahımı açtı diyet yapamaz olmuştum bıraktım belki sende etkisi daha farklı olur devam et biberiyenin yağları eritiğini söylüyor herkes ama iştahıda açıyor

merhaba öncelikle aramıza hoş geldiniz tarayıcıyla ilgili problem yaşadığım için daha yeni dönebilme şansım oldu :)zaten en önemli nokta karar verebilmek daha sonrasında kilolar kendiliğinden akıp gidiyor,güzel bir bedene sahip olup ömür boyu mutlu olmayımı yeğlersiniz?yoksa istemediğiniz bedenle daha çok yemek yiyerek anlık mutluluklar yaşamak mı istersinir? bu ikisi arasındaki seçimi yaptıktan sonra siz zaten yolunuzu çizmişsiniz demektir biz yolumuzu çizenlerdeniz umarım sizde bizimle olursunuz(bunu tüm kalbimle söylüyorum kilolu ve mutsuz insanlar yerine zayıf ve mutlu insanlar görmek istiyorum)birde daha öncesinde benimde düştüğüm bir hatanın altını çizmek istiyorum bizler diyet yapıyoruz şuan da ama bırakmak gibi bi psikoloji içersine girince hiç bir zaman tam anlamıyla başarı elde edemeyeceğimizi lütfen kabul edelim (bende dahil):)bizler diyet yapmıyoruz artık normal insanlar gibi kadar yiyoruzu kabul etmeliyiz kiloyu asla verememek gibi birşey yok yapınca oluyor sadece bu süreç içersindeki psikolojik destek çok önemli herkesinde bildiği gibi o olmayınca olmuyor işte kendinizi hep güçsüz yapamayacağız düşüncesine kapılıyoruz işte o desteğide buradaki arkadaşlarla hem alarak hem vererek oluşturuyoruz hem kilolarımızdan kurtulucaz hemde mutlu olucaz beraberce allahın izniyle lütfen kendinize güvenin ve inanın sizin gücünüz var sadece kullanmanız gerekiyor .. sevgiyle kalın :)

diyete başlayalı tahminen 12 veya 13 gün oldu.ve ben 77-77.5 e inmişim.tartım elektronik değil.oysa ki bugün 4 tane kurabiye yemiştim.çok kaçırdım sandım.
bu arada bacaklarım çok ağrıyor spor yapamıyorum.çokk üzülüyorum.ama çok zorluyor
onun yerine 1 saat müzikle dans etsem aynı şey olur mu ya da sizler neler yapıyorsunuz.yürüyüş yapma imkanım yok.karanlık oldugunda cıkıyorum okuldan.

selam.kafada bitiyormus iş.82 ile basladım 17 yasındayım 10 gündür yapıyorum.4 kilo verdim.tek yaptıgın ekmeği kahvaltıda yemek,porsiyon küçültmek.yağ şeker,tuzdan uzak durmak.başkada hiç bişi yapmadım.diyet yapma.porsiyon küçült.kolay verirsin :)

merhaba bende 17 yaşındayım 10 günde 4 kilo harika bende toplamda 10 kilo vermek istiyorum allahın izniyle ve sizlerinde yazdıgınız motive edici şeylerle verecegim inşallah :)

merhaba öncelikle aramıza hoş geldiniz tarayıcıyla ilgili problem yaşadığım için daha yeni dönebilme şansım oldu :)zaten en önemli nokta karar verebilmek daha sonrasında kilolar kendiliğinden akıp gidiyor,güzel bir bedene sahip olup ömür boyu mutlu olmayımı yeğlersiniz?yoksa istemediğiniz bedenle daha çok yemek yiyerek anlık mutluluklar yaşamak mı istersinir? bu ikisi arasındaki seçimi yaptıktan sonra siz zaten yolunuzu çizmişsiniz demektir biz yolumuzu çizenlerdeniz umarım sizde bizimle olursunuz(bunu tüm kalbimle söylüyorum kilolu ve mutsuz insanlar yerine zayıf ve mutlu insanlar görmek istiyorum)birde daha öncesinde benimde düştüğüm bir hatanın altını çizmek istiyorum bizler diyet yapıyoruz şuan da ama bırakmak gibi bi psikoloji içersine girince hiç bir zaman tam anlamıyla başarı elde edemeyeceğimizi lütfen kabul edelim (bende dahil):)bizler diyet yapmıyoruz artık normal insanlar gibi kadar yiyoruzu kabul etmeliyiz kiloyu asla verememek gibi birşey yok yapınca oluyor sadece bu süreç içersindeki psikolojik destek çok önemli herkesinde bildiği gibi o olmayınca olmuyor işte kendinizi hep güçsüz yapamayacağız düşüncesine kapılıyoruz işte o desteğide buradaki arkadaşlarla hem alarak hem vererek oluşturuyoruz hem kilolarımızdan kurtulucaz hemde mutlu olucaz beraberce allahın izniyle lütfen kendinize güvenin ve inanın sizin gücünüz var sadece kullanmanız gerekiyor .. sevgiyle kalın :)

çok teşekkürler bu motive edici sözlerin için gerçekten böyle şeyler duydukça insan dahada hırslanıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…