- 28 Mayıs 2009
- 103
- 0
- 116
tebrik ederimm tatlııımm harikasıınn devam yılmak yok evet hiç kaçamak yapmayınca bi noktada tamamen patlıyo :) yani bugün benim yaptıgım gibi ama 2 saat spor yapacağım için telefi ederim heralde ve diğer öğünlerimi ara öğün olarak geçiştireceğim :)
arada kaçamak olucak ister istemez.hem bence kaçamak iyidir mide yabancılık çekmesin sonradan
AKŞAM tatlı koydugumuz tabağa k.fasulye koydum biraz beyaz ekmek kopardım.bi tabakta turşu(tursuda azdı )
sağlıcakla kalın...
o zaman turşuda yemicem artık.şimdi bu kiloyu nasıl korucam onu düşünüyorum. :18:
bu şekilde yaşamaya devam ederek :) yada yediklerini biraz artırıcaksın baktın almıyosun biraz daha arttırcaksın baktın bu sefer aldın hemen kesiceksin :)
yok arttırmayım ben böyle iyi şimdi :)
jillian mıchaels 30 gün sporuna da baslıcam.fotoğrafta çekildim.bugün başlıcam
pekii:) hımm ne güzel tabiki başla spor yapmak çok zevkli geliyoo artık bana da :)
Allah'ım nasıl bir spordur o,öldüm öldüm
o kadar yorucuymuş ki,ne yalan soyleyeyim ablalarım şınav çekemiyorum.ellerim kollarım kaldırmıyor bedenimi.yapmaya çalıştım ama olmadı.yorulunca dinlendim o kadar zorlayamadım.acaba şınav hareketlerini yapmadım ve bazen dinlendim diye bu sporun sağladığı şeyler gider mi ??? yani işe yarar mı?? :26:
30 gün de ciddi anlamda sıkışlaştırabildiğine göre baya zorlayıcıdır tabi ki ilk baştan çok fazla yapmasaydın tatlım ufak ufak yap bende öyle başlamıştım platese .zayıfladıkça daha kolay hale gelicek herşeyy adımlarını atarken bile hissetmiceksin bazen kuş gibi olucaksın ,olucaz :)) sevgiyle kal..
evet,bugün de yaptım,biraz daha iyiydi.arkadasımda basladı.basarıcam,dün fotograflarımı çektim.30 gün sonra görüceksiniz.
ne güzell gittikçe büyüyoruz artık seviniyorum tabikiii başarıcaksın ,başarıcam başarıcaz :)hep birlikte yapıcaz herşeyy çokk güzell olacakk :)
evet,bugün de yaptım,biraz daha iyiydi.arkadasımda basladı.basarıcam,dün fotograflarımı çektim.30 gün sonra görüceksiniz.
ne güzell gittikçe büyüyoruz artık seviniyorum tabikiii başarıcaksın ,başarıcam başarıcaz :)hep birlikte yapıcaz herşeyy çokk güzell olacakk :)
selamlarr :) yazdıklarınız çok içten geldi bu yüzden bende yazmak istedim kendi topiğim var ama kendime engel olamadım yazmak istedim benim verecek kilom fazla degil ama buna rağmen hırslanıp istedigim kiloya ulasamıyorum birtürlü aksine dahada fazla yiyorum 10 gün diyet yapıyor 11.gün yiyorum yaklasık 2 aydır diyet yapmaya karar verdim ama daha 2 kilo verebildim her defasında bozuyorum motivasyonum yok ve kararsızlıgım var sanki asla veremeyecekmişim gibi geliyor basaramayacakmısım gibi sizin bu kadar kararlı ve azimli oldugunuzu görünce belki banada biraz akıl verirsiniz diye düşündüm gerçekten buna ihtiyacım var
selamlarr :) yazdıklarınız çok içten geldi bu yüzden bende yazmak istedim kendi topiğim var ama kendime engel olamadım yazmak istedim benim verecek kilom fazla degil ama buna rağmen hırslanıp istedigim kiloya ulasamıyorum birtürlü aksine dahada fazla yiyorum 10 gün diyet yapıyor 11.gün yiyorum yaklasık 2 aydır diyet yapmaya karar verdim ama daha 2 kilo verebildim her defasında bozuyorum motivasyonum yok ve kararsızlıgım var sanki asla veremeyecekmişim gibi geliyor basaramayacakmısım gibi sizin bu kadar kararlı ve azimli oldugunuzu görünce belki banada biraz akıl verirsiniz diye düşündüm gerçekten buna ihtiyacım var
sana canı gönülden katılıyorum.ben 5 i bi yerde çay aldım marketten.araştırdım iyimiş.reklamda yapmak istemiyorum.
LİP..N 5 İ BİYERDE. MATE,BİBERİYE,YEŞİL ÇAY,FUNDA OTU,KEKİK.KOKUSU ÇOK GÜZEL.AMA DAHA İÇMEDİM.BİDE NESFİT ALDIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?