Minisko'nun Diyet Günlüğü

kızlar ben geldim :) uzun ve yorucu bi bayramdı ama çok güzeldi uzakta ailem olmasada yanımda burda yeni insanlarla tanışıp kaynaşmak güzel..bayramda biraz ucunu kaçırdım maalesef benm en büyük problemim tatlıya dur diyememem malum ziyaretlerde yiyoruz mecburen ama ben durduramadım biraz kendimi o yüzden çok üzgünüm ama dur dedim artık yarın kaldığım yerden dewam edicem sizlerinde desteğiyle kilomda problem yok almadımda wermedimde sabit çok şükür ki :) dediğim gibi yarın dewam aama giremeyebilirim buraya yarın komşular hoşgeldine geliyo gece anca olur o zaman yazarım neler yediğimi

ne güzel 10 kilo fazlan var.ben 82 den 60 a düşmek istiyorum.55 çok zayıf olurum.172 boyum çünkü.ama 60 beğenmezsem 55 kiloya da inebilirim :)

takma kafana.porsiyonunu küçült sende.bu arada facebook var mı sende varsa ekle beni.

ilayda çeviren :)

ne güzel 10 kilo fazlan var.ben 82 den 60 a düşmek istiyorum.55 çok zayıf olurum.172 boyum çünkü.ama 60 beğenmezsem 55 kiloya da inebilirim :)

takma kafana.porsiyonunu küçült sende.bu arada facebook var mı sende varsa ekle beni.

ilayda çeviren :)

boyunda ne güzel uzunmuş ben 1.66 falan civarındayım o yüzden 50 olmak istiyorum :)) ne yazık ki hesabım yok sınav yüzünden kapattım sende giriyormusun bu sene sınava ?

evet bende sınava giriyorum.ama kazanamıcam ben.çünkü matematikten hiç anlamıyorum.geometride oyle.

evet bende sınava giriyorum.ama kazanamıcam ben.çünkü matematikten hiç anlamıyorum.geometride oyle.

öyle söyleme bende pek fazla çalışamıyorum ama inş.kazanırız :)

Kızlarrr bennn geldimmmm yazıları okuyorumm hemenn yorumlar gelecekkk bayramıda anlatacağım

bende 17 yaşındayım kilo vermek istiyorum boyum 165 kilom 62 istedigim kilo 50 işallah verebilirimm yardım

bende 17 yaşındayım kilo vermek istiyorum boyum 165 kilom 62 istedigim kilo 50 işallah verebilirimm yardım

kilolarımızda hedeflerimizde aynı boyumda senden sadece 1 cm uzunn :))

kilolarımızda hedeflerimizde aynı boyumda senden sadece 1 cm uzunn :))

ne fark varmışş cnmm ben başlıcam yarın diyete işallahh olurr

Biraz geç oldu ama geldim :) bayramda abartmamaya çalıştım tatlı nerdeyse hiç yemedim çok az bişey yedim :) Ekmek hamur işide yedim ama akşamları yemedim akşamları dikkat etmeye çalıştım. Annemin dediğine göre kilo almamışım hatta inceldiğimi bile söyledi Tartılmicam haftaya perşembe tartılcam inşallah 89 u görebilirim :)

brcada ben gibi yeni gelmiş bayramdan Ahh ahh götürdün yemekleri demi

beyazbalina menülerine bayıldım çok sağlıklıııııı

ilayda hanımcık ne bu hız 10 günde 4 kilo maşallah afferin sana ben sana ne demiştim :) İnşallah devamı gelir canım bu kilo vermelerinin :)

Yeni gelen arkadaşlarda hoşgeldiniz :) Hep beraber güzel kilolar vericez inşallah :)

Kızlar kusura bakmayın kısa kısa yazdım yorgunum uyuyacağım yarın görüşmek üzere :))

canımm hoşgeldin seni tekrar burada görmek ne güzel çookk enerji dolu ve mutlusunn ne güzelll kaldıgımız yerden beraberce devam ediyoruz herşey çok güzel olucak :)

canımm hoşgeldin seni tekrar burada görmek ne güzel çookk enerji dolu ve mutlusunn ne güzelll kaldıgımız yerden beraberce devam ediyoruz herşey çok güzel olucak :)

İnşallahh canım :) Çok mutlu olmamın sebebi de akrabalardan aldıgım zayıflamışsın sözleri oldu İnşallah güzelce devam edeceğiz hep birlikte :)))

hoşgeldim ablacım.bu arada 77 geliyor artık kilom.ama akşamları 78 çıkıyor.sabah kalkıyorum 77 veya 77.5 geliyor. çok iyi gidiyorum.arada kaçamaklar oşdu ama dengeledim.bu arada nesfit alın.tatlı krizi gelince 1 tabak sütsüz yiyiyorum.anında kesiyor. bende bayramda dikkat ettim.

Canım çok sevindim yavaş yavaş dikkatli ver sonra geri alma cnm bnm :)

Sabah kalktımm yürüyüşümü yaptım kahvaltımı yaptım ohh mis Bugün sporlu günler başlıyor benim için en güzel sonuçları almak istiyorum :)

Kızlarrrr herkes çok durgun canlanalım artık bende geldimmm sağlıklı günler bizi bekliyor sporlu az yağlı ohhh missss İlk baharda yeni cicilerimizi giymeye başlarız çıtır çıtır oluruz inşallahhhh

Bu arada bizde tartılma günü yapalım mı ? Eğer isterseniz ben tablo falanda yapabilirim :)

yapalım abla çok güzel olur valla,ama ilk sayfaya yapalım ki,girenlerde görsün.ben spor yapamıyorum çok zor geliyor.iki gündir jillian michaels de yapamıyorum,çok ağrıdı bacaklarım oturdugum yerden kalkamadım.

Herkes toplansında bi başlayalım o zmn :) Canım ısınmadan yaparsan zorlanırsın ilk zamanlar hamlaman normal git gide alışırsın

ben buradayımmm evettt artıııkkk başlayalııım baya bi kopukluk oldu :)

evet yapalım.
bu arada ben çok kötü bir şey yaptım.kendime hakim olamayıp elim ayağım titreyince 4-5 adet lokma yedim.salçaya batırarak.birde kuru kuru nesfit yedim.

ama sonra hemen jillians mıchaels yaptım.

ardından kısır yapmış annem.1 -2 kaşık tadımlık aldım.(benimki yağsız yapılır)
ve içindeki marulları yedim.

ben buradayımmm evettt artıııkkk başlayalııım baya bi kopukluk oldu :)

Başlayalım canım ya ben motivasyonumu kaybettim Çok yemiyrm ama çokta dikkat etmiyorum moralim bozuluyo. toplanalım destek olalım birbirimize :/

Canım bişey canın istediğinde (Ama gerçekten istediğinde) birazcık ya isteğin gitsin. yemeden önce gözünü doyur sonra ye. Bi söz var çokta doğru 'Aç olan biz değilliz beynimiz' die gözümüzü doyurursak beynimizde doyar az yeriz :) sıkma canını :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…