selam.kafada bitiyormus iş.82 ile basladım 17 yasındayım 10 gündür yapıyorum.4 kilo verdim.tek yaptıgın ekmeği kahvaltıda yemek,porsiyon küçültmek.yağ şeker,tuzdan uzak durmak.başkada hiç bişi yapmadım.diyet yapma.porsiyon küçült.kolay verirsin :)
merhaba bende 17 yaşındayım 10 günde 4 kilo harika bende toplamda 10 kilo vermek istiyorum allahın izniyle ve sizlerinde yazdıgınız motive edici şeylerle verecegim inşallah :)
ne güzel 10 kilo fazlan var.ben 82 den 60 a düşmek istiyorum.55 çok zayıf olurum.172 boyum çünkü.ama 60 beğenmezsem 55 kiloya da inebilirim :)
takma kafana.porsiyonunu küçült sende.bu arada facebook var mı sende varsa ekle beni.
ilayda çeviren :)
boyunda ne güzel uzunmuş ben 1.66 falan civarındayım o yüzden 50 olmak istiyorum :)) ne yazık ki hesabım yok sınav yüzünden kapattım sende giriyormusun bu sene sınava ?
Biraz geç oldu ama geldim :) bayramda abartmamaya çalıştım tatlı nerdeyse hiç yemedim çok az bişey yedim :) Ekmek hamur işide yedim ama akşamları yemedim akşamları dikkat etmeye çalıştım. Annemin dediğine göre kilo almamışım hatta inceldiğimi bile söylediTartılmicam haftaya perşembe tartılcam inşallah 89 u görebilirim :)
brcada ben gibi yeni gelmiş bayramdanAhh ahh götürdün yemekleri demi
beyazbalina menülerine bayıldım çok sağlıklıııııı
ilayda hanımcık ne bu hız 10 günde 4 kilomaşallah afferin sana ben sana ne demiştim :) İnşallah devamı gelir canım bu kilo vermelerinin :)
Yeni gelen arkadaşlarda hoşgeldiniz :) Hep beraber güzel kilolar vericez inşallah :)
Kızlar kusura bakmayın kısa kısa yazdım yorgunum uyuyacağım yarın görüşmek üzere :))
canımm hoşgeldin seni tekrar burada görmek ne güzel çookk enerji dolu ve mutlusunn ne güzelll kaldıgımız yerden beraberce devam ediyoruz herşey çok güzel olucak :)
Biraz geç oldu ama geldim :) bayramda abartmamaya çalıştım tatlı nerdeyse hiç yemedim çok az bişey yedim :) Ekmek hamur işide yedim ama akşamları yemedim akşamları dikkat etmeye çalıştım. Annemin dediğine göre kilo almamışım hatta inceldiğimi bile söylediTartılmicam haftaya perşembe tartılcam inşallah 89 u görebilirim :)
brcada ben gibi yeni gelmiş bayramdanAhh ahh götürdün yemekleri demi
beyazbalina menülerine bayıldım çok sağlıklıııııı
ilayda hanımcık ne bu hız 10 günde 4 kilomaşallah afferin sana ben sana ne demiştim :) İnşallah devamı gelir canım bu kilo vermelerinin :)
Yeni gelen arkadaşlarda hoşgeldiniz :) Hep beraber güzel kilolar vericez inşallah :)
Kızlar kusura bakmayın kısa kısa yazdım yorgunum uyuyacağım yarın görüşmek üzere :))
hoşgeldim ablacım.bu arada 77 geliyor artık kilom.ama akşamları 78 çıkıyor.sabah kalkıyorum 77 veya 77.5 geliyor. çok iyi gidiyorum.arada kaçamaklar oşdu ama dengeledim.bu arada nesfit alın.tatlı krizi gelince 1 tabak sütsüz yiyiyorum.anında kesiyor. bende bayramda dikkat ettim.
Canım çok sevindim yavaş yavaş dikkatli ver sonra geri alma cnm bnm :)
Sabah kalktımm yürüyüşümü yaptım kahvaltımı yaptım ohh misBugün sporlu günler başlıyor benim için en güzel sonuçları almak istiyorum :)
Kızlarrrr herkes çok durgun canlanalım artık bende geldimmm sağlıklı günler bizi bekliyor sporlu az yağlı ohhh missssİlk baharda yeni cicilerimizi giymeye başlarız çıtır çıtır oluruz inşallahhhh
Bu arada bizde tartılma günü yapalım mı ? Eğer isterseniz ben tablo falanda yapabilirim :)
yapalım abla çok güzel olur valla,ama ilk sayfaya yapalım ki,girenlerde görsün.ben spor yapamıyorum çok zor geliyor.iki gündir jillian michaels de yapamıyorum,çok ağrıdı bacaklarım oturdugum yerden kalkamadım.
Herkes toplansında bi başlayalım o zmn :) Canım ısınmadan yaparsan zorlanırsın ilk zamanlar hamlaman normal git gide alışırsın
ben buradayımmm evettt artıııkkk başlayalııım baya bi kopukluk oldu :)
ben buradayımmm evettt artıııkkk başlayalııım baya bi kopukluk oldu :)
evet yapalım.
bu arada ben çok kötü bir şey yaptım.kendime hakim olamayıp elim ayağım titreyince 4-5 adet lokma yedim.salçaya batırarak.birde kuru kuru nesfit yedim.
ama sonra hemen jillians mıchaels yaptım.
ardından kısır yapmış annem.1 -2 kaşık tadımlık aldım.(benimki yağsız yapılır)
ve içindeki marulları yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?