- 28 Mayıs 2009
- 103
- 0
- 116
Başlayalım canım ya ben motivasyonumu kaybettim Çok yemiyrm ama çokta dikkat etmiyorum moralim bozuluyo. toplanalım destek olalım birbirimize :/
Canım bişey canın istediğinde (Ama gerçekten istediğinde) birazcık ya isteğin gitsin. yemeden önce gözünü doyur sonra ye. Bi söz var çokta doğru 'Aç olan biz değilliz beynimiz' die gözümüzü doyurursak beynimizde doyar az yeriz :) sıkma canını :)
dün akşam yatarken kısırımı yedim.dayanamadım.ama sabahta bir dilim ekmek 1 tekerlek sucuk,bir domates,4 zeytin yedim.yeşil çay içtim :)
merhabalarrr arkadaşlarrr bugün ki kahvaltımm
1.5 k.k. beyaz peynir
dereotlu beyaz soğanlı limonlu salata gibi birşey( biraz da detoks için yedim):)
ıhlamur çayı
yumurta salatası
evet arkadaşlar bizde bir tartılma günü belirleyelim gerçi ben bugün tartıldımm (regl olmamış şişkinliğime rağmen )1 kilo daha vermişim çokk mutluyummm
ki itiraf etmeliyim bu hafta baya bir kaçamak yaptım :)
Bebiş yaa yatarken yemek yemesen iyiydi :/ Kilo verdiğin için yeme isteği gelebilir beyninin bi oyunu bu gece yemek yokkk :)
Oyyy hayırlı olsun canımm ya :) ben daha tartılmadım daha düzenede sokamadım kendimi inşallah almam kilo :S Ne zaman tartılalım Biz :)
Arkadaşlar makarna yanlış yenildiğinden kilo aldırıyormuş Duyduk Duymadık DemeyinnnnMakarnayı az pişirmek gerekiyomuş en fazla 8 dk ! makarna hafif diri olması gerekmiş italyan usülü yani :) bide diğer yanlış yaptıgımız bol yağlı soslarmış makarnayı dogru ve dikkatli yememiz gerek :) ve bende açılışı bugün yapacağım makarna yiyeceğim dün akşamdan beri canım istiyor sabrettim şimdi yemek zamanıııı
Teşekkür ederim tatlımm olur ya fazla sıkıntı yapma ama çokta başlama karar vermek için bekleme :)eski şekilde yemediysen aldığını düşünmüyorum :)
evet canım canın çok istediyse az miktarda ye ekmek hakkın yerine hiç bişiycik olmaz :)ben pilav ve makarna hiç yemiyorum canım aşırı derecede istemediği sürece :)evet az pişmiş ve çok az zeytinyağlı olması gerekiyomuş :)ayrıca soslar,ketçap,mayonez,turşu,şalgam,narekşisi falan asla yenilmemesi gereken yiyecekler arasında :)
Benim canım çok istedi de içimde kalmasın die çok az yiyeceğim :) yağsız makarnayı çok severim ben ^_^ yanına sos yapıcam ama bi yemek kaşığı yoğurt 1 çay kaşığı hardal ve baharat olucak
Ya nası toplanacağım bilmiyorum uyuşukluk var bide üstümde atamadım
bencede çok sıkma bir noktada birden patlaristeğin kaçtı tabi buradan ayrılınca hedef kilona ulaştıgın halini hayal edince öyle güzel toparlanıyor ki insan :) birde kendini güzel kıyafetlerin içinde hayal edince..:)
evet,bende içimdden zayıfladım artık bişi olmaz diyerek yedim.ama yemicem bugün sondu bu :)
merhaba minisko :) grubun yeni üyelerindenm.yazın cok ilgimi çekti.yasadıgım seyler senin anlattıklarınla nerdeyse aynı seyler. farklı olan seyler yasımın bi yas küçük olması,kilomn bi kilo daha az olması ve boyumn bi santim daha uzun olması galiba :) bende diyete baslayalı 5 gün oldu sadece ve senn gbi beni yıldırmayacak bi arkadasa ihtiyacm var.
Ben de aranıza katılmak isterim, 35 yaşında 158 cm boyunda ve 78.5 kilodayım. Bir haftadır diyet ve spor yapıyorum 2 kg verdim bile..okuduğum kadarıyla BMI'lerimiz çok yakın.. yaşlı demezsiniz değil mi?
kızlaarr bugün öğlen yemeği için bir çorba yaptım ne bulduysam koydum beyaz lahana ,soğan,dereotu,maydanoz,havuç,ıspanak ve kabak birazda detoks olsun diye ama iğrenç bi kokusu var nasıl içeceğim bilmiyorum içine hafif süt ve yağ damlattım tadını çok merak ediyorum :) ama tahmin etmek zor değil:)
bugün 2 dilim kepek ekmek 3 tane peynir ama büyük değildi.
öğlen 3 keğçe bezelye 4 tahta kaşık makarna,yoğurt
ikindi 1 bardak meyve suyu,3 küçük dilim browni kek
akşama da salata yaptırcam ve yoğurt yicem.yoğurdun içine form light bisküvi kopartıp atçam.
merhaba minisko :) grubun yeni üyelerindenm.yazın cok ilgimi çekti.yasadıgım seyler senin anlattıklarınla nerdeyse aynı seyler. farklı olan seyler yasımın bi yas küçük olması,kilomn bi kilo daha az olması ve boyumn bi santim daha uzun olması galiba :) bende diyete baslayalı 5 gün oldu sadece ve senn gbi beni yıldırmayacak bi arkadasa ihtiyacm var.
Ben de aranıza katılmak isterim, 35 yaşında 158 cm boyunda ve 78.5 kilodayım. Bir haftadır diyet ve spor yapıyorum 2 kg verdim bile..okuduğum kadarıyla BMI'lerimiz çok yakın.. yaşlı demezsiniz değil mi?
tatlım çorbanın tadı çok iğrençtiii yaptım iki kaşık aldım midem çok bulandı içemedim ve aklıma kokusu görüntüsü gelince hala midem bulanıyo döktüm hepsini:)geçmiş olsun canımm neyin var ?inş. ciddi birşey yoktur.Rabbim şifanı versin ve tez zamanda buraya dön kilolarını sağlıklıca ver verelim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?