pek içemiyodumda bugün yanıbaşımdan ayırmadım suyu elimden geldiğince içmeye çalıştım :)
ohhh ne güzel bende aklıma gelirse içiyorum işte bazen zorluyorum iştee:)
3 Lt şart :) Ben daha 3 litreye tamamlamadım ama yatana kadar tamamlarım inşallah
Kendime bir diyet programıyla spor programı ayarlamam lazım bugün1 hafta evde olmicam döndüğümde direk uygulamaya başlamam gerek :/
evett öyleee bende içmeye çalışmalıyım :) inş..sakınnnn bırakmak yoookk sonra motivasyon kaybı yaşarsın :) elinden geldiğince yapmaya çalış yapamadıgın zamanlardada abartmadan ye bende öyle yapmaya çalışıcam bayram dolasıyla :)
Dayanamadım gitmeden bi tartılayım dedim 91 olmuşum çok mutluyummmKilo çizergemi yeniledim hedefimi 65 yaptım. 60 olma kötü olursun diyolar. Bende 65'e çektim hedefimi zayıfladıkça kendimi göre yine değiştirebilirimmmm
Yeme programımı da değiştiriyorum artıkkkAylık vermek istediğim kilo hedefim 4 fazlasında gözüm yok sağlıklı verip geri almamak istiyorum :) 6-7 ayda inşallah güzel bi bedenim olacakkk Yemeğimi ideal hale getirip yemek alışkanlığımı değiştireceğim ve sporumu düzenli yapacağım gitsin yağlarrr gelsin güzel vücutlarrr Hoşçakalın kızlar güzel bi dönüşüm olacak inşallahhh :)
HAYIRLI BAYRAMLARRRRRR
91 kilo olmana çok sevindi,tebrikler.
ben hala 80 kiloyum 5 gün oldu.normal mi sizce hemen vermemem.ama annem yanlardan gitmiş sanki biraz diyo
bugün biraz kaçırdım yemeğihatta biraz değil fazla.:18::18::18:
yarın az bir şeyler yemem gerekiyor,çok çok çok az.ve artık spora başlama zamanı geldi
inşallah veririm ya :)teyzem ben spor yaptıgım halde 1 ay sonra vermeye başladım dedi.bayramda cok kacırdım ya.tatlı cok yemedim ama sarma baya bi yedim.
yediğin günlerde spor yapsaydın keşke :)neyse artık bundan sonra sıkı sıkı yap :) bırakmak yok zayıflıycaz
tabi ki zayıflıycaz :)
azimliyiz,kararlıyız,başarıcaz
evett kesinliklee
:)
temin başka arkadasımızın paylaştıgını gördüm,regl olunca zorlasıyormus.salı gününden beri regl oldum.belki de ondandır.
Ammmmaaaaaaaaaaannnnnn ohhhhhhhhhh yandan yandan
80 kilo olan ben bayramda 2 kilo vermişim.78 olmuşum 78
arada minik minik kaçamaklar olmuştu ama vermişim yaşasınnn.
sizler bana çok destek oldunuz,inandırdınız kilo vereceğiime o yüzden size çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?