Minisko'nun Diyet Günlüğü

ohhh ne güzel bende aklıma gelirse içiyorum işte bazen zorluyorum iştee:)

3 Lt şart :) Ben daha 3 litreye tamamlamadım ama yatana kadar tamamlarım inşallah

Kendime bir diyet programıyla spor programı ayarlamam lazım bugün 1 hafta evde olmicam döndüğümde direk uygulamaya başlamam gerek :/

evett öyleee bende içmeye çalışmalıyım :) inş..sakınnnn bırakmak yoookk sonra motivasyon kaybı yaşarsın :) elinden geldiğince yapmaya çalış yapamadıgın zamanlardada abartmadan ye bende öyle yapmaya çalışıcam bayram dolasıyla :)

Yok yok abartmamda döndüğümde bomba gibi dönüp sporu aksatmadan yapmam lazım :) eğer irademin giçlendiğine inanırsam yemek şeklimide değiştireceğim. et yemeye çalışıcam sabahlarada 1 dilim ekmek koyucam :)

Herkese iyi geceler :)

Şimdiden Bayramınız mübarek olsun :) Sevdiklerinizle Güzel bir bayram geçirirsiniz inşallah :) Sevdiklerimizle nice bayramlar geçirmeyi nasip etsin Allah :)

Ben 1 kasıma kadar yokum maalesef. Gideceğim yerde internet yok. Geldiğimde bomba gibi gelicem İnşallah Topiğimizi ve beni unutmayın kendinize çok cici bakın görüşmek üzere :))

Dayanamadım gitmeden bi tartılayım dedim 91 olmuşum çok mutluyummm Kilo çizergemi yeniledim hedefimi 65 yaptım. 60 olma kötü olursun diyolar. Bende 65'e çektim hedefimi zayıfladıkça kendimi göre yine değiştirebilirimmmm

Yeme programımı da değiştiriyorum artıkkk Aylık vermek istediğim kilo hedefim 4 fazlasında gözüm yok sağlıklı verip geri almamak istiyorum :) 6-7 ayda inşallah güzel bi bedenim olacakkk Yemeğimi ideal hale getirip yemek alışkanlığımı değiştireceğim ve sporumu düzenli yapacağım gitsin yağlarrr gelsin güzel vücutlarrr Hoşçakalın kızlar güzel bi dönüşüm olacak inşallahhh :)

HAYIRLI BAYRAMLARRRRRR

tebrikk ederiiiiiimmm çok sevindim canım senin adına kesinlikle çok güzel bi sonuç ve güzel şeylerin habercisii ben daha cesaret edemiyorum sen bu azimle ohoo daha ne yağlar eriticeksin eriticez inş. hep beraber ..:) bencede 65 senn için daha idealll bir kilo boyuna göre sağlıklı ve kalıcı kilolar vermekk hatta almamak güzel vücutlar,özgüveni yüksek ve mutlu insanlarr görmek dileğiyle :)))

91 kilo olmana çok sevindi,tebrikler.
ben hala 80 kiloyum 5 gün oldu.normal mi sizce hemen vermemem.ama annem yanlardan gitmiş sanki biraz diyo
bugün biraz kaçırdım yemeği hatta biraz değil fazla.:18::18::18:
yarın az bir şeyler yemem gerekiyor,çok çok çok az.ve artık spora başlama zamanı geldi

tatlım sabret biraz daha 5 gün olmuş bir hafta bile değil sen de biliyosun ki normal olan hafta yarım ile bir kilo arasında vermek ama kesinlikle sıkı sıkı yapıp birden yeme eğer öyle yaparsan hiç veremezsin yiceğin şeyden yine ye ama mideni tıkayana kadar değil metabolizma afallıyor sonra ..:)yediğin gün spor yapmalısın bence dengele ertesi günü yeni bir diyet günü ilan etmek yerine öyle yap..:)sevgiyle kal..

sabah kahvaltısı
bir tane salatalık
bir k.k. beyaz peynir
biraz bal

ara
bir elma
bir kase yoğurt

öğlen
beş kaşık ıspanak yemeği
bir kaç tane kırmızı et
ve salata

ara
5 tane fındık 7tane badem

akşam
birşey yemedim canım istemedi nasıl oldu bilmiyorum bu bir kıyamet alameti :)
sadece su
ve sonra yatış :)

inşallah veririm ya :)teyzem ben spor yaptıgım halde 1 ay sonra vermeye başladım dedi.bayramda cok kacırdım ya.tatlı cok yemedim ama sarma baya bi yedim.

Son düzenleme:
herkese mutluuu sabahlar arkadaşlar güneşli ve kilo vermiş bir sabaha uyanmak ne güzel :)
sabah kalvaltısı bir yumurta
1 k.k beyaz peynir
2 zeytin
bir salatalık
2 dilim ekmek yiyerekk bile zayıflanıyorr arakaşlar sizdee başarabilirsiniz lütfen isteyin ve isteğinizden dönmeyin
mutluyum ,daha mutlu sabhlara uyanmak istiyorum ve herkesin bu mutluluğu yaşamısını istiyorum sağlıklı günler sevgiyle kalın :)

ara
1tane kuru kayısı
5 adet fındık
5badem

öğlen yemeği
haşlanmış tavuklu salata
2 dilim ekmek
2kaşık yoğurt

ara
bir elma
bir bardak ayran

akşam yemeği
5çorba kaşığı ıspanak
iki dilim ekmek
ve yatışş :))

Ammmmaaaaaaaaaaannnnnn ohhhhhhhhhh yandan yandan

80 kilo olan ben bayramda 2 kilo vermişim.78 olmuşum 78
arada minik minik kaçamaklar olmuştu ama vermişim yaşasınnn.

sizler bana çok destek oldunuz,inandırdınız kilo vereceğiime o yüzden size çok teşekkür ederim

tebrik ederimm tatlııımm harikasıınn devam yılmak yok evet hiç kaçamak yapmayınca bi noktada tamamen patlıyo :) yani bugün benim yaptıgım gibi ama 2 saat spor yapacağım için telefi ederim heralde ve diğer öğünlerimi ara öğün olarak geçiştireceğim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…