Minisko'nun Diyet Günlüğü

takıl canım takıl :)evet şişir var biran önce başla yalnız tvdekinden yapma baya ilerledi o yüzden çok zorlanırsın siteden yap :)
ayyy evet gerçekten çok hoşmuşlar özellikle krem elbise :)

Sabah yapim bari :))) Canım çok güzel elbiseler topuklular deriler dar pantalonlar etekler şortlarr var yaaaaaaa :OOOOOOO Hepsini istiyorummmm (

evet gerçkten öyle ama onları giymek için önümüzdeki süreyi eritmemiz lazım :)ve (yağlarımızıda ) giymek den çok yakışması için diyecektim:)

Sabahları hiç birşey yemeden sade ve şekersiz bir fincan nescafe ile güne başla ve her öğünden önce bunu uygula canım,in

evet gerçkten öyle ama onları giymek için önümüzdeki süreyi eritmemiz lazım :)ve (yağlarımızıda ) giymek den çok yakışması için diyecektim:)

Aynen canım yapmalıyızzz başarmalıyızzz

Ay bunu ben giysem ne komik olurum
Çok güzeller ama çıtı pıtı

bende komik olurum sanırım şimdi giysem ama çıtı pıtı olunca giyebilirizzz

Sabahları hiç birşey yemeden sade ve şekersiz bir fincan nescafe ile güne başla ve her öğünden önce bunu uygula canım,in

canım bu yağ yakmak için mi iyi geliyo yoksa mideyi mi küçültüyo anlamadım :)

kızlarr bugün çok büyük konustum nazar degdi bana PİŞMANIM ÇOOK PİŞMANIM

gecenin bu saatiinde kan sekerim düştü nerdeyse bayılacaktım kızlaar annemde zorla çikolataları yedirdi üstüne birde 1 kaşık bal yedimm off kiloma etki etmez umarım bir daha uğrasmak istemiyorum yaa

Sindirimi hızlandırıyor ve kilo almayı engelliyor:)

Çok tşk ederim cnm bilgin içinnn :))

Canım sağlığından önemli değil o kdrcık şeydende bişey olmaz sürekli yiyo değilsin sonuçta geçmiş olsun dikkat et kendine :S

Canım sağlığından önemli değil o kdrcık şeydende bişey olmaz sürekli yiyo değilsin sonuçta geçmiş olsun dikkat et kendine :

sagol canım neyse artık yarın dengeleyecegim

16.11.2012 tarihli menüm
Sabah Kahvaltısı
ekşimekle kırılmış 1 yumurta
domates salatalık
1 dilim ekmek

Ara
1 elma
bir bardak kefir (zayıflatma özelliği var int. bakabilirsiniz)

Öğlen yemeği
4-5 ç.k sebze yemeği
salata
1 dilim ekmek

Ara
1ceviz 7 badem

Akşam yemeği

3 yumurta büyüklüğünde buğulama balık
Salata

Ara
çayla 2 diyet bisküvi

merhaba kızlar bugün dün yaptıgım kaçamagın bedeli olarak kendime ceza verdim sabah kahvaltımda zeytin öglende ekmegi çıkardım bugün için :)

şimdii

sabah
1 dil.ekmek
1 yumurta
1 kk peynir

ögle
8 yk kısır
4 yk yogurt

Sabah :

-Kuru erik, kuru kayısı

-Domates
-Peynir
-Biber
-1 dilim ekmek
-Çay

Ara:

-Bitki çayı,
-5-6 tane çubuk kraker :)

Bugünn sporr yaptımmm ve mutluyummmmmmmmmmmmmmmm Neler yapıyosunuzzz bakalımm :))

yaşasınn ne güzelll :) çok sevindim senin adına canım ben bugün plates yapmadım baş dönmesi yaşadığım için akşama doğru iyi hissedersem yürüyüşe çıkıcam :) herşey çok iyi gidiyo pazartesi günü eğer reglim biterse tartılıcam :)inş. vermişizdir ..

selam kızlar ben mutsuzum bugün siz nasılsınız

bugün akşam yemegimi yiyemedim eve gec geldiğim için yemek yerine meyveyle gecistirecegim bugünü gelelim moralimin bozuk olma sebebine

dün kaçamak yaptım hatta sabahta aynı kiloya düşmeyi planlıyordum bir etki etmiycegini düşündüm 2-3 gün öncesine kadar tok karna 57.5 tum aksam yemegi yemememe ragmen tartıldım 58.2 olmusum bu nasıl birşeydir biri bana acıklasınn (

ablalarım nasılsınız.bu aralar giremiyorum.5 de ya okuldan ya stajdan geliyorum biraz dinleniyorum.sınavlara calısıyorum.proje odevleri vs..
kaç kiloyum bilmiyorum tabi sınav stresinden dolayı kaçırdım kaçırdım belki 10 gündür ama 1 kilo almısım hiç üzülmedim.çünkü normalde diyet yapıp kacırdıktan sonra 3 4 kilo alan ben şimdi sadece bir kilo aldım.yaptıgım yanlışı düzeltmek için artık kaçırmıyorum bugünden itibaren.ayrıca spor salonuna yazılıyorum param oldukça gidicem. çok mutluyum.

Canım bende tartılmak istiyrm ama tartıda ne çıkacağı belli olmuyo korkuyorum biraz daha böle tartılmicam biraz daha beklemek istiyorumm :)

Canım ya oluyo öle şeyler maalesef sıkma canını su anda kilo verme sürecinde oldugumuz için kilo rakamları sürekli değişiyo. bende kilo sayılarına bi süre önem verme. zayıfladıgını kendi vücudunda hissetmeye görmeye çalış seni daha çok mutlu edecektr :)

Canım tebrik ederim seni kaçamak yapıp 1 kilo almakçok normal bence :))

Kızlarr 1,5 ayda vücudumda gözle görülür farklılıklar olması lazım tempolu zamanlar başlasınn o zmnnnn :d sağlıklı beslenme + spor = Mutluluk = Sağlıklı bir hayat :))

18.11.2012 tarihli menüm
kalktığım gibi bi büyük bardak su ardından 5 tane çiğ badem
Sabah Kahvaltısı
1tane haşlanmış yumurta
1 k.k. beyaz peynir
1 tane salatalık
1 dilim ekmek

Ara
az şekerli Türk kahvesi

Öğlen yemeği
2 yumurta büyüklüğü köfte
1 dilim ekmek
Salata (yağsız köfteyi kızarttıgım için)

Ara
Bir bardak süt
Çeyrek muz

Akşam yemeği
Karnıbahar mantısı :)
salata (yağsız karnı baharın üstüne yağ yaktıgım için) biliyorum sağlıksız yakılan yağ ama öteki türlüde iğrenç oluyo :)
bir dilim ekmek

Ara
bir kase yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…