Canım minoksil vi minoksidil arasında fark var ona dikkat et..Ben minoksil %2'likten 7 8 şişe bitirdim pek bi etkisini göremedim.Ve bende çok şiddetli baş ağrısı yaptı bu genel kullanıcı yorumları eczaneye genelde bunu kullananların şikayeti.Ama minoksil kuzenime biraz yaradı:)))Sanırım bana iyi gelmedi Umarım sana yarar:):enbuyukkk:kızlar aranızda minoxidil solüsyon ve şampuan kullanan var mı?bu saç dökülmesinden son aylarda çok çektim araştırmadığım şey kalmadı biçoğunu da denedim.. minoxidil işe yarıyor mu demin bi yazı okudum saç ve saç dökülmesiyle ilgili orda geçiyordu en etkili tek yöntem bu minoxidil ve bi isim daha vermişti ona da baktım netten ama yoktu sanırım daha türkiyede yok.okuduğum yerde .kullananlar yorumlarınızı bekliyorum sonuçta okadar para yatırmadan önce fikirlerimizi paylaşalım ki boşuna ne ümitlenelim nede paramızı çöpe atalım...evet kızlar ne diyorsunuz kullananlardan yorum bekliyorum..
Canım minoksil vi minoksidil arasında fark var ona dikkat et..Ben minoksil %2'likten 7 8 şişe bitirdim pek bi etkisini göremedim.Ve bende çok şiddetli baş ağrısı yaptı bu genel kullanıcı yorumları eczaneye genelde bunu kullananların şikayeti.Ama minoksil kuzenime biraz yaradı:)))Sanırım bana iyi gelmedi Umarım sana yarar:):enbuyukkk:
kızlar aranızda minoxidil solüsyon ve şampuan kullanan var mı?bu saç dökülmesinden son aylarda çok çektim araştırmadığım şey kalmadı biçoğunu da denedim.. minoxidil işe yarıyor mu demin bi yazı okudum saç ve saç dökülmesiyle ilgili orda geçiyordu en etkili tek yöntem bu minoxidil ve bi isim daha vermişti ona da baktım netten ama yoktu sanırım daha türkiyede yok.okuduğum yerde .kullananlar yorumlarınızı bekliyorum sonuçta okadar para yatırmadan önce fikirlerimizi paylaşalım ki boşuna ne ümitlenelim nede paramızı çöpe atalım...evet kızlar ne diyorsunuz kullananlardan yorum bekliyorum..
canım bende aldım dün ama kullanmadım aldığım minoxil %2 minoxildilin sahtesi çok varmış dikkat etmek lazım inş. iyi gelir ama ez az 4-6 ay gerekliymiş işimiz zor yeterki gürleşsinde bide daha fazla dökülmesin bişey isdemem merak ettiğim bi konuda uygulama bitince sonradan tekrar dökülürmü okuduklarım pek iç açıcı değil eski haline gelirse tekrar çokkk korkuyorum herşey boşa gidecek diye:çok üzgünüm:
aaa canım bilmiyordum ne gibi bi fark var arasında? benim okuduğum yazıdaki doktor minoxidil demiş..
ben 1. kutumu bıtırdım bugun 2. kutuya başladım dokulmeler aynı yogunlukta devam edıyo azalma yok yenı gelen saçta yok suan ıcın bende teyzemın ıs arkadaşının tavsıyesı uzerıne aldım onun 4. kutusu kucuk kucuk gelen sacları varmıs teyzemın dedıgıne gore ama dokulmeler hala devam edıyomus.dökulenler cıkıyorsa bı anlamı yok bu ılacı kullanmanın,saçlarım dokulmeye devam ettıkce acaba kullanmasammı dıyede dusunmuyo degılım en az 4 kutu kullanılması gerektıgını soyluyo herkes ama 4 kutudan sonra baskalarında cıkabılır belkı ama ya bende cıkmazsa olan dokulen saclarımamı olcak,kazıtmayı bıle dusunuyorum saclarım hepsı bırlıkte cıksın dıye...
Canım siteye link vermek istemiyorum ama google yazıp aratırsan farklı olduğunu görürsün minoksil %2lik olanın şişesi kırmızı %5lik olanınki mavi...ama minoksidil'de ise şise sanırım siyah...iiyice dikkat :uhm:
siğorta karşılamıyor kendin eczaneden direk alıyorsun bayan 30 küsür erkek için 53 diye biliyorum en az 6 ay kullanacaksın bir şişe bir ay yetiyor her gün süreceksin sürmezsen olmaz dedi bize eczacı
bu minoksili irandan getiryorlar onlar nasıl acaba burdaki her 53 53 bir yıl kullan para dayanmaz eczacı en 6 ay kullanmazsan var olanı dökersin dedi
ayrıca kullananlar yazarsa iyi olur.
yan etkilerinde hızlı kilo aldırabilir diyor
bu etkiyi yada diğer yan etkilerini yaşayan oldumu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?