mixoxili yeğenim 2 sene önce almışdı kullanırken baş ağrısı uyku hali oluyo diyordu neyse kullanmaya devam etti dökülmeyi azalttı onun harici bir işe yaramamış üstelik suan çok morali bozuk çünkü bu ürünleri kullanmayı kesince saç daha beter dökülüyo saç çıkarttığıda hikaye sanırım onun adına bende üzüldüm kullanırken dikkat edin saç çıkınca kullanmayı kesiyosunuz ve daha beter eski haline dönüyormuş eğer bir ömür kullanırım diyorsanız alın ve başlayın ama bu bir ilaç devamlıda kullanılamaz((
arkadaşlar ben de bugün aldım minoxidil...ama burdaki yorumları okuyunca korkmaya başladım... kpss ye de hazırlanıyorum bai ağrısı falan yapıyormuş öle yazıyor...kullanmasam mı acaba?? vichy dercos kullanıyorum 3 aydır... o dökülmemi kesti ama ben döküen saçlarım çıksın istiyorum çünkü çok seyrek saçlarım(
Bana da dr. Verdi %2 lik olandan sabah aksam 5 sprey kullaniyorum. 2 hafta oldu. Hic bi degisiklik olmadi. Umarim fayda eder. Kullanimi zahmetli cunku
canım bende kullanıyorum 8 ay olmuştur hani dökülmeyi önlemede bir etkisini görmedim... ben bırakamıyorum hani çıkarttığı varsa ondan olmayayım diye:)Benden sonra yorum yapan yok.Daima kullanan yokmu minoksili.Sonuçları paylaşsanız.Ben ara verdim sağlık sorunları sebebi ile.3 kutu kullandım o dönem.Şimdi erkek olanına başladım.İki günde bir akşamları beş fıs sıkıyorum.
canım bende kullanıyorum 8 ay olmuştur hani dökülmeyi önlemede bir etkisini görmedim... ben bırakamıyorum hani çıkarttığı varsa ondan olmayayım diye:)
fayda sağlıyor muhakkak benim tepe bölgemde ciddi açıklıklarım vardı onları biraz kapattı canım .
Ben de uzun zamandır kullanıyorum %2'lik olanı..Saç çıkartıyor,sabırlı olmak gerek..Prominoxil diye aynı firmanın şampuanı da çıktı,hem saçları yumuşacık yapıyor,hem de dökülmeyi durduruyor..Ömür boyu kullanmayı düşünüyorum..
Ben de uzun zamandır kullanıyorum %2'lik olanı..Saç çıkartıyor,sabırlı olmak gerek..Prominoxil diye aynı firmanın şampuanı da çıktı,hem saçları yumuşacık yapıyor,hem de dökülmeyi durduruyor..Ömür kullanmayı düşünüyorum..[
Devam ediyor musun hala nasıl durumun
Nasıl son durumunuz ?ben kullandım 1 ay boyunca hiç bir şey olmadı 2. ay dökülme oldu 3. ay çıkmaya başladı ve seyrek diye sürdüğüm üst bölgede 4 yıl geçmesine rağmen halen çıkmakta şimdi de arka da seyrek bir yer var orası için alıcam. Yani ben sadece 3 ay kullandım çok memnun kaldım.Siyah olanlardan almıştım %2 lik olandan ama şimdi bakıyorum kırmızı olanlarda var onlarda %2 lik sanki ambalajı daha kullanışlı gibi acaba ondan mı alsam karar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?