merhaba bayanlar %2 lık olanı kulanıyo ama eger saç dokulmesı erkek tipi ise erkekler için olan %5 lık verılıyo.normal dokulme ysayan bayanların bunları kulanması uygun değil.eğer doktorun verdıyse kulanmaktan cekınmekızlar bende gecen hafta sonu cilt hekimine gittim bir seneyi aşkın zamandır saçlarım dökülüyordu.minoxil spreyl verdi.yanlız prospektüsünde kadınlar kullanmaz yazıyordu.korktum kullanmaya başlayamadım. konu hakkında fikri olan varsa beni bilgilendirirmisiniz eczacı arkadaşımda gün aşırı kullan dedi kararsız kaldım
1 buçuk yıldır kullanıyorum ve çok memnunum
Doktor tavsiyesi üzerine kullanmaya başladım ilk 1 - 1 buçuk ay dökülme yaptı daha sonra ben farketmeden küçükler çıkmaya başladı gittikçe uzadılar. İlk zamanlar çok incelerdi zamanla kalınlastılar hatta bazıları eskisinden daha kalın oldu. 9 ay sonra ben artık oh cıktılar rahatlığıyla ilacı biraktım 3 ay sonra tekrar dökülmeye başladı. Şimdi tekrar kullanıyorum ve dökülme yapmadan direk çoğaltıyor artık. Neredeyse tüm ön kısmım parlamaya başlamıştı artık şimdi denilebilir.Çok kötü bir dönem ama atlatılıyor
Kullanırken sabredin cok sabırlı olun.
bende kullanmaya başlıcam bu akşam inş. 1 kutu 1 ay yetiyor mu ya ?? bide bişey sorcaktım benım saçımın her yerinde dökülmeler varr eczacı dökülen yere 5 fıs yap dedi, ben o 5 fısı saçımın degişik bölgelerine yapsam olur mu acaba bi bilgin var mı??
1 kutu yetiyor aslında ben ona dikkat etmedim cok fazla. benimde birkaç yerdeydi ama ben bölge bölge sıktım önce bir yere yogunlastım 3 hafta baska bir yere ama asla sıktıgın yerlere tekrar sıkmayı ihmal etme yani 3 hafta bir bölgeyse 3 haftada diger bölgeye sık dönüşümlü olarak. zaten zamanla her yer eşitlenince 5 fısıda ayrı yere sıkabileceksin. Tabiki yinede sen bilirsin dilerim iyi sonuçlar alırsın.
minoxil i bırakınca tekrar dökülüyor demişsiniz..
peki böyle ölene kadar mı kullancaksınız zor olmaz mı ömür boyu bıraksanız dökülüyormuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?