• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minyon kadinlari kiskaniyorum:(

Tahminimce bazı uzun boylu arkadaslar soteye yatıp boy konusu açılsa da kendimi övsem kısaları yersem diye bekliyor sinsi sinsi :D
Bir de neymiş eşleri çocukla yapar gibi diyormuş, o neymiş öyle cocuk gibiymiş, bastı bacakmış falan fıstık.
Ben de uzun boylular için bir sıfat kullanırdım şimdi ama o kadar had fukarası değilim.
Lafımı soktum bye.

Ortalama boyum var. Uzun boylu olmayı tercih ederdim. Lakin yaş ilerledikçe minyon yapılı kadınların daha genç görünmesinden dolayı minyonda olmak isterdim :)
Bence hepimiz kendimizle barışık olalım. Millete değiştiremeyeceğiniz özelliklerinizle ilgili konuşma fırsatı vermeyin.

163 boyundayım bende keşke sizin gibi olsam diyorum :) bu kadar takıntı yapmayin , bu duruma yapacak bisey yok zaten

Ya angelina jolie ymis sharon stone mus adriana lima ymis yemin ederim hic biri degilde onedio oyuncusu bir kiz var nil ozkul acayip tatli bisey ya. Minyon seksi kendine guveni tam bence iyi de oyuncu...
Ben de oyle iri degilim ama bu kizin aayri bor havasi var yani. Neyse minyon diyince bu kiz aklima geliyor.

Ya angelina jolie ymis sharon stone mus adriana lima ymis yemin ederim hic biri degilde onedio oyuncusu bir kiz var nil ozkul acayip tatli bisey ya. Minyon seksi kendine guveni tam bence iyi de oyuncu...
Ben de oyle iri degilim ama bu kizin aayri bor havasi var yani. Neyse minyon diyince bu kiz aklima geliyor.

Merak edip kıza baktım 1.75 boyundaymiş :) minyon deyince 1.55 falan sandimdi :KK45:

Bence şanslısın dert edecek bir konu değil

1.80 boyunda ve 59 kiloyum.
eşim 1.96 boyunda.
boyundan dolayı kısa birini isteyeceğini sanmam.
ha benimle de zorla evlenmedi beğenmiyorsa kısasını bulsaymış :)
ben halimden oldukça memnunum.
topuklu ayakkabıyla yürürken insanların bana bakışı çok hoşuma gidiyor gurur duyuyorum :)

Okadar cok isterdim ki.minyon olmak:KK43: benim boyun 170 sayilir ve oldukca kemikli biriyim omuzlar genis legen kemiklerim bile baya belirgin kemikliyim.bariz gorunuste kendimi kaba hissediyorum akrabalarim ve esimin akrabalari ailesi icinde neredeyse en kalipli benim diyebilirim esimin aile ve akrabalarinin erkekleriyle ayni kaliplardayim ayni boylardayim genelde ..esimde 175 anca..aramizda cok ama cok az fark var hatta ayakkabi giyince ben ayni boydayiz...esim beni gorerek evlendi tamam ama cinsellik konusunu dusununce acaba diyorum? Kim ne derse desin erkekler icgudusel olarak minyon kadinlari daha seksi buluyormus..bunu bazen esim de de seziyorum ya da paranoya yapiyotum bilemiyorum..ama genelde kucuk seylerden hoslaniyor mesela esyalarin bile kucugunu seviyor sunu alalim kuchk sirin heryere sigar tarzi konusuncs icime bisey oturuyor..kaynanam falan da mesela biriinin gelininden falan bahsdince ay cok guzel.minyon piti piti bayildik tarzi konusuuyolar...onlar resmen ole sevdiklerini belli ediyolar ama mesela gecen biriinden bahsediyilar kaynannamin kiz kardesi goruch usulu bazen kiz goruyo ogluna biyerlerde sora konusuyolar aralarinda aman cok iri hantal begenmedim ben falan diyolar...bide gorumcem minyon onun kizi icin annesi gibi minuon olcak diye seviyilar hani anlarsiniz hosuna gidiyor hepsinin minyon olmasi torunlarinin falan..ama benim kizim icin bu sen gibi iri olcak diyolar sadece...onlar iri dedikce ben hakaret gibi hissediyorum...iyice taktim ya yanimizdsn minyon ve bakimli biri gecse resmen kiskaniyorum acaba ne dusundu falan diyorum...sevgi anlaminda degil.sevgisinden eminim cok sukur sever sayar ilgilenir oper koklar sma cinsrllik konusunda tek takintim...beni sevdi evlendi ama mecburiyetten bole kalipli belkide cok da arzulamadigi biriuyle iliski yasiyor diye paranoya yapiyorum.ben minyon olsam sanki daha cok zevk alcak gibi hisssediykrum afedersiniz biraz kelimeler acik oldu ama..nebilim.kendimi onla yatakts ozellikle erkek gibu hissediuorum bazen irilihimdem kemiklerimden oturu..o da ole dusunuuomudur acaba..bazen cok pardon ama ereksiyin sorunu da yasiuor acaba etkilenmiyormu benden ..ona da gidip sen minyon mu seviyosun tarzi bise sormam essegin aklina karpuz kabugu sokmayalim.simdi..ama bu dusuuncrden kurtulamiuorum...:KK43:boyu 155 160 arasi olanlar ozellikle lutgen hicbizaman takinti yapmayin kisayim.diyr falan ..her erkegin yatak fantazisinde minyon kadin varmis genelde diye duydum esleriniz sevgilileriniz konusunda icinizde rahattir boylelikle:KK43:

Anladigim kadariyla cevrendekilerin bu "minyon ve cok tatli" yorumlari seni boyle komplekse soktu. Fiziksel konularda komplekse girmek boyle ortamlarda ve kimse kusura bakmasin bizimkisi gibi dis gorunusle bozmus toplumlarda cok kolay.

Benim boyum 160 ama benim de kompleksim ayaklarim. Boyum kisa ama ayaklar 40 :( ah yillarca ne yorumlar ne dalga gecmeler psikoloji mi kalir. Seni cok iyi anliyorum. Yeaa takma kafana falan deseler de o iste oyle olmuyor.

Bence kesinlikle esine sen minyon kadinlardan mi hoslaniyorsin vs gibi birsey deme. Dedigin gibi aklina karpuz kabugu dusurmek ve de cok bir anlami yok hayir dese bile senin icin.

Ikincisi de eger gercekten bu sorun senin hayatini ,esinle olan iliskini ve cinselligi etkiliyorsa ama gercek anlamda bir rahatsizligin varsa bu durumdan ve imkanin da varsa profesyonel yardim al. Kendine guven cok onemli bir duygu ve boylesi platformlarda "cnmmm takma kafani boyle seyleree okeeey" diyen yorumlarla kazanilmaz. Bence tabi. Daha ciddi bir yaklasim gerekebilir.

Benimki hayatimi etkileyen bir kompleks degil iste arada bakip bakip uzuluyorim ama gittikce azaldi bu. Bu sorunumu bilen esimin ayaklarim buyuk pof dedikce hayirr ya cok minik onlar filan diyip ayaklarimi sevmesinin de etkisi var tabi.

Sen esine ve kendine guven. Gerisini de salla. Istersen de yardim al. Hadi optum.

Okadar cok isterdim ki.minyon olmak:KK43: benim boyun 170 sayilir ve oldukca kemikli biriyim omuzlar genis legen kemiklerim bile baya belirgin kemikliyim.bariz gorunuste kendimi kaba hissediyorum akrabalarim ve esimin akrabalari ailesi icinde neredeyse en kalipli benim diyebilirim esimin aile ve akrabalarinin erkekleriyle ayni kaliplardayim ayni boylardayim genelde ..esimde 175 anca..aramizda cok ama cok az fark var hatta ayakkabi giyince ben ayni boydayiz...esim beni gorerek evlendi tamam ama cinsellik konusunu dusununce acaba diyorum? Kim ne derse desin erkekler icgudusel olarak minyon kadinlari daha seksi buluyormus..bunu bazen esim de de seziyorum ya da paranoya yapiyotum bilemiyorum..ama genelde kucuk seylerden hoslaniyor mesela esyalarin bile kucugunu seviyor sunu alalim kuchk sirin heryere sigar tarzi konusuncs icime bisey oturuyor..kaynanam falan da mesela biriinin gelininden falan bahsdince ay cok guzel.minyon piti piti bayildik tarzi konusuuyolar...onlar resmen ole sevdiklerini belli ediyolar ama mesela gecen biriinden bahsediyilar kaynannamin kiz kardesi goruch usulu bazen kiz goruyo ogluna biyerlerde sora konusuyolar aralarinda aman cok iri hantal begenmedim ben falan diyolar...bide gorumcem minyon onun kizi icin annesi gibi minuon olcak diye seviyilar hani anlarsiniz hosuna gidiyor hepsinin minyon olmasi torunlarinin falan..ama benim kizim icin bu sen gibi iri olcak diyolar sadece...onlar iri dedikce ben hakaret gibi hissediyorum...iyice taktim ya yanimizdsn minyon ve bakimli biri gecse resmen kiskaniyorum acaba ne dusundu falan diyorum...sevgi anlaminda degil.sevgisinden eminim cok sukur sever sayar ilgilenir oper koklar sma cinsrllik konusunda tek takintim...beni sevdi evlendi ama mecburiyetten bole kalipli belkide cok da arzulamadigi biriuyle iliski yasiyor diye paranoya yapiyorum.ben minyon olsam sanki daha cok zevk alcak gibi hisssediykrum afedersiniz biraz kelimeler acik oldu ama..nebilim.kendimi onla yatakts ozellikle erkek gibu hissediuorum bazen irilihimdem kemiklerimden oturu..o da ole dusunuuomudur acaba..bazen cok pardon ama ereksiyin sorunu da yasiuor acaba etkilenmiyormu benden ..ona da gidip sen minyon mu seviyosun tarzi bise sormam essegin aklina karpuz kabugu sokmayalim.simdi..ama bu dusuuncrden kurtulamiuorum...:KK43:boyu 155 160 arasi olanlar ozellikle lutgen hicbizaman takinti yapmayin kisayim.diyr falan ..her erkegin yatak fantazisinde minyon kadin varmis genelde diye duydum esleriniz sevgilileriniz konusunda icinizde rahattir boylelikle:KK43:
Ben 164 56 kiloyum, senin boyda çok aşırı uzun değil

1.80 boyunda ve 59 kiloyum.
eşim 1.96 boyunda.
boyundan dolayı kısa birini isteyeceğini sanmam.
ha benimle de zorla evlenmedi beğenmiyorsa kısasını bulsaymış :)
ben halimden oldukça memnunum.
topuklu ayakkabıyla yürürken insanların bana bakışı çok hoşuma gidiyor gurur duyuyorum :)

Cnm boyuna göre bayağı zayifsın

Minyonlara deforme engelli çocuk gibi denmiş:)
Ben minyonum
-Topuklu ayakkabı giydiğimde çok yakışır tam standart boya gelirim
-Sarı saç olgun gösterir derler ama minyon oldugumdan yaşlı göstermiyor tersine fresh güzel görünüyor
-sevgili/eş tarafından gayet seksi bulunuyorum. Kucakta taşınabilme,evirip çevirilebilme özelliğim var erkekler tarafından istenilen bir şey :KK22:
-hiçbir zaman yaşlanma söz konusu değil bodur tavuk misali hep üniversiteli kız modu yaşlanınca bile
-annem de bir minyon 48 yaşında ve bizi kardeş sanıyolar üstelik anneme 'canım 35var mısın diye sorarlar'
-lisede uzun boylu kız arkadaşlarım varken gelip bana teklif edilirdi

Yazmak istemedim ama kısa boylular şöyle böyle diye yazılan çizilen bikaç haddi aşanlar için

Bonus; erkeklere kısa boylular daha seksi gelir fantezi kıyafetler reyonunu incelerseniz ne demek istediğimi anlarsınız

Sevgilime sarılınca kafamın göğsüne denk gelmesi ve oraya kafamı yaslamak :KK36:
İyide bazı yorumculara cevap olsun diye yazmışsınız ama...

Peki hiç düşündünüz mü? Konu sahibi üzülürmü yazdıklarıma diye...konu sahibi, zaten belli ki takıntı yapmış.

Doğuştan gelen fiziksel özellikleri yarıştırmak yerine, üzerine çalışıp geliştirebileceğimiz insani özelliklerimizi, faydalı becerilerimizi yarıştırıyor olsaydık, dünya çok daha farklı bir yer olurdu. Bir tarafı yerin dibine sokmadan diğer tarafı övemiyoruz değil mi?
Kadıncağız 170lik boyunu dert etmiş, konu açmış "Takılma fiziksel özelliğe yav" denileceğine, belki birkaç espri ile moral verileceğine, deşin durun kendini bilmez birkaç kişiye cevap vereceğim derken.

Konu ne hale gelmiş yav, en son gülüp duruyorduk kendimizi makaraya sarıp. :/
Bu kadar kompleks yapmayın ya, kemikleriniz sağlam, iskelet sisteminiz yerinde, daha ne işte?
Yani geldim, 80lik nenem gibi nasihat çektim gidiyorum şuna bak ya :KK70:
Bi program vardı, inanılmaz bedenler mi vs hatırlayamayacağım, işte onu açın bi bakın.
Şükredersiniz şükürr...

Son düzenleme:
170 çokta uzun bir boy değil. Bende 168 im. Hem boy olunca eğer dikkat edersen kilo sorunu olmuyor. Topuklu giyince 180e çıkıyor . Ne giysen yakışıyor.özellikle abiye elbiseler falan ;)
Bence sen minyon olsan yinede kendini beğenmezdin.

Son düzenleme:
konu uzunlarla kısaların kapışmasına dönmüş, özellikle kısa boy ne kadar gömülmüş, çok ayıp...
boyu, ten rengi, karakteristik fiziksel özellikleri kimsenin elinde olan şeyler değil, bunlar için bir kadına çirkin, çocuk gibi, katana, seksi değil, erkeksi vs demek ne kadar çirkin.
daha önce de söylemiştim, charlize theron da emilia clarke da inanılmaz güzel, çekici, seksi kadınlar ama aralarında 30 cm boy farkı var. demek ki bu işler boya posa bakmıyor.
ayrıca uzunların çocukları uzun, kısaların çocukları kısa da olmuyor, eşimle abisinin arasında tam 20 cm boy farkı var, kız kardeşim de benden 10 cm uzun. yani aynı anne babadan doğan çocukların bile biri uzun biri kısa olabiliyor, hiç mi örneği yok çevrenizde?
Çok güzel açıklamışsınız ağzınıza sağlık

160 lik boyumla ben mantarim diyen yer mantarindan daha mantarim ben :D

Esimde benden en fazla 5-7cm uzundur. İkimizde kısa boyluyuz. Valla konu sahibi erkekler minyon kadin seviyor bu doğru ama kendi boylarina göre. Yani esin le arandaki boy farkı senide minyon yapar.

Minyonum diye demiyorum ama eşim bazen benle oyun hamuru gibi oynuyor :D

160 lik boyumla ben mantarim diyen yer mantarindan daha mantarim ben :KK70:

Esimde benden en fazla 5-7cm uzundur. İkimizde kısa boyluyuz. Valla konu sahibi erkekler minyon kadin seviyor bu doğru ama kendi boylarina göre. Yani esin le arandaki boy farkı senide minyon yapar.

Minyonum diye demiyorum ama eşim bazen benle oyun hamuru gibi oynuyor :KK70:
Burda 1 ellilerde kadinlar varken 1 altmislar selvi boydur, mantar degil :)

Back
X