Minyon kadinlari kiskaniyorum:(

Uff ben 160ım ve 55 kiloyum pek de minyon değilim tabi de ama kadın dediğin heybetli olur kafasındayım. Bayılıyorum uzun boylu geniş omuzlu kadınlara. Uzun bacaklar özellikle dünyanın en güzel şeyleri bence

Çok güzel açıklamışsınız ağzınıza sağlık

çok teşekkür ederim :)
cidden üzüldüm bazı yorumlara, çoğumuz anne ya da anne adaylarıyız, çocuklarımıza böyle mi örnek olacağız? eleştirdiğimiz öğk böğk dediğimiz fiziksel özellikler onlarda olursa yüzlerine mi vuracağız?
geleceğin cadı kaynanalarını ayrıca görmüş olduk... kısa boylulara engelli, kusurlu, top gibi diyen birinin minyon gelinine/damadına nasıl davranacağını düşünemiyorum bile, korkunç cidden.

Burda 1 ellilerde kadinlar varken 1 altmislar selvi boydur, mantar degil :)

Valla ben kendimi mantar olarak kabullendim ben dışarı çıkınca at gibi at gibi kızlar görüyorum. Benden küçük liseli orta okullu kızlar. Onlara ne yedirdi anne babaları cok merak ederim..

Ama suda bi gerçek Allah beni ozene bozene, 1 tane yaratmış. Kendimi seviyorum

İşin guzel tarafı bu yaşıma geldim topuklu giymedim. Eşim bazen diyo ne güzel kisaciksin top gibi oynuyorum seninle diye valla her insan özeldir. Kendimizi olduğumuz gibi noksanlarimizla sevmeliyiz. Biz kendimizi sevmezsek karşımızdaki nasıl sevsin?

Ay sorma ya ağzım açık okudum. Konu nerelere gitti. Daha çok da kısalara hakaret okudum gibi geldi. Ya da üstüme alındım :)

Vallahi beni burada en çok şaşırtan burada yatakta top muamelesi görmekten memnun olan kadınlar ,hatta bununla övünen bile var.
Valla üyenin biri top gibi dediği için yüklendik bayağı - haklı olarak - meğer bu durumdan memnun olanlar varmış.

ben de minyonum eskiden arkadaşlarm hep uzun boylu ve klıplıydı benle hep çocuk gibi deyip dalga gçeerlerdi kilo al derlerdi ünv de kendimi çocuk gibi hissederdim bence iki tarafın da birbirine baskı yapmsaı doğru değil. ben minyonluğmdan memnunum ama uzun olsaydm da ondan memnun olrdm önemli olan kendine ykaışanı giymek ve öyle davranmak:)

Boyun aman aman uzun değil ki.
Normal standartlarda uzunsun.
Ayrıca ben senden daha uzunken, hiç böyle sorunlara girdiğimi dahi bilmezken, senin kendi kendine kuruntu neden yaptığını anlayamadım.

Boyunuz kac merak ettim

Bence sag kulaktan girsin soldan ciksin kaynana iste minyon olsan onlar uzun sa aman kisa nerde bizim gibi iri boylu guzel endamli. Bu sefer karsi taraf kisa olun ca onun gibi olmayinca dalga gecer yani kisacasi neyse tersiyle dalga gecer. Ben 163 bu arada kilo 65

İyide bazı yorumculara cevap olsun diye yazmışsınız ama...

Peki hiç düşündünüz mü? Konu sahibi üzülürmü yazdıklarıma diye...konu sahibi, zaten belli ki takıntı yapmış.
50 sayfa boyunca kısa boylular yeterince yerilmiş hatta hakaretler edilmiş yeterince yorumu almış zaten. E bende hakaretlere hitaben aslında hiç de öyle olmadıgımızı aksine birçok olumlu yanı oldugunu ve memnun oldugumu anlatarak cevap verdim. Ben de mi kısa boylulara hakaret etseydim yani? Bu sağduyunuzu hakaret içerikli mesajlarda da göstermeniz dileğiyle

İşin guzel tarafı bu yaşıma geldim topuklu giymedim. Eşim bazen diyo ne güzel kisaciksin top gibi oynuyorum seninle diye
Ayyyyy canim ya vallahi cok guzel yorum yaptin burda demek ki bazilarida memnun muş burda bunu kanitladin ama bu samimi aciklamandan dolayi seni tum kk yerine alkislayip tebrik ediyorum. Cok tatlisin

bu kadar dert etmeye gerek yok aslında eşiniz 1.80 ve üzeri olsaydı daha iyi olurdu, yani siz hadi neyse de sizin eşiniz sanki biraz(cık) kısa gibi. ereksiyon sorunu zaten türk erkeğinde neredeyse kronik. çok yaygın olduğu için öyle diyorum. minyon kadınların daha çok sevildiği konusuna bir şey diyemem ama kısa kadınlara yaptığınız tavsiyede haklısınız. hani madem cinsellikten de bahsettiniz, erkekler böyle kucağına almayı falan seviyor genelde ama bence sizin eşiniz öyle düşünmüyordur.

Uzun boylu insan her zaman giydigini daha iyi taşir.Ben 160 boyundayim hic bir zaman boy takintim olmadi ama uzun bacakli insanlara bayilirim ben de.1.70 boy ideal boy bakmayin sizin esiniz uzun boylu degilmis erkege gore.Kayinvaldenler de öbur turlu olsa yerden bitme kisacak diye konusurlardi.Kendini sevmeyi ogrenmelisin bence.

Minyonluk hıc bır ıse yaramıyo boşuna kıskanma sekıl a ben hala bekarım :)
Doğru söze ne denir

İnanın sağlık en önemlisi boyum 168 kilom 54 zayıf sayılırım 48 kiloydum bir ara o kadar kötü ve sağlıksızdım doktor yemek yemediğim için kızdı vitamisizlikten saçlarım dökülüyordu çok çelimsiz duruyordum yüzüm çocuk yüzü gibi oldu çok çirkinleştim sonra kilo aldım zayıflık minyonluk güzel değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…