Minyon kadinlari kiskaniyorum:(

Bakınız, bu forumun amacı nedir konu açan insana yardım etmektir, yol göstermektir.
Ee şimdi, kendini bilmez, egoları tavan yapmış, cahil insanlara cevap vererek konu sahibine nasıl yardımcı olabiliriz o zaman?

Birde şöyle düşünün o hakaret dolu yorumları yapan insanların psikolojileri, ruh sağlıkları yerindemidir sizce? Onlara mı yorum yapacaktım?

Lütfen ego tatmini yapacağız diye konu sahibini üzmek ne kadar doğru.. amacım sizinle polemik yaşamak değil, gerçekten konu sahibi için üzüldüm, sadece farkına varın istedim.

Son düzenleme:
Konu sahibininuzen uzmus zaten.. ne desekte bos valla.. cunku ozguven problemi olusmus kizcagizda.. herkesin minyon minyon demesi psikolojisini bozmus ne yazikki.. eger minyon olsaydi ve kv esi vs uzun boylulari ovseydi ayni sey olurdu.. olay minyonluk uzunluk degil.. konu sahibinin ozguven eksikligi ve buna birazda olsun sebep olanlar..

Tabiki asıl sebep özgüven eksikliği,
Fakat minyonluğu bu kadar abartıp özendirici bi şekilde yorumların yapılması, maalesef konu sahibinin yarasına tuz basmaktır diye düşünüyorum.

Boyunla zekan ters orantılı anlaşılan...

Amaaan bence tam saçmalamışsın :) taktığın şeye bak kendini değiştiremiyeceğine göre ayrıca sanki çok büyük bir kusurmuş gibi niye böyle dsüşünüyorsun o kaynanan kısa olsan bodurmuş gelini beğenmediler diye sana laf çakardı emin ol boşver gitsin herkes boy ister sen ne diyon bacim

Ahh canim benim boyunu 2 cm daha uzatmak için neler feda ediyor kadinlar

Benim boyum 1 72 ve kendi ailemdede esimin ailesindede herkes minyon:) hic bir zaman onlara özenmedim hep şükrettim uzun olduguma bende kalipliyim omuzlarim boyle olmasaydi her giydigim yakismazdi..

Kaynanlarin öyle dediğine bakma kıskançlık kokulari geliyor ordan hic bir kaynana gormedimki kisa boylu gelin istesin hepsi uzun isterler benim anneannem hep yabanci uzuuunn boylu gelin isterdi napcan oglunda uzunu derdimde olsun uzun istiyorum diyordu..dayim evlendi eşinin boyu 1 55 hala kadincagzin icinde kalmis

Bu arada esimde cok uzun degil 1 78

Benim boyumada laf soyleyenler olur hep o zaman uzun olmak kötüyse cikarin su topuklulari diyorum suratlar domates

Guzeller guzeli kk hatunlari lutfen tartismayin yorumlari okudukca boyumu sevdim ama yine ayni dusuncedeyim ama sizler tartismayin yeterki tesekkurler yorumlar icin

1.60 olunca da bazen bir iki cm daha kısa olsan cüce kategorisine girecekmişsin diye espiri konusu olabiliyor :) o yüzden takma eşin seni böyle beğenip almış Allah seni böyle sevmiş yaratmış.

Tabiki asıl sebep özgüven eksikliği,
Fakat minyonluğu bu kadar abartıp özendirici bi şekilde yorumların yapılması, maalesef konu sahibinin yarasına tuz basmaktır diye düşünüyorum.
Haklisin ama yerin dibinede cok sokmuslar bizi saolsun baxi arkadaslar:) ben takmam ole seyleri sukur konu sahibide takmasin kimse takmasin hatta

Siz giyinmeyi bildikten ve kendinizi sevdikten sonra geri boş. Minyon da kadındır, orta boylu da, iri yapılı da, kemikli de, çelimsiz de, zayıf da balık etli de... Kadın kadındır yahu var mı ötesi? Önemli olan kendine yakışanı giymek ve öz güven. Eşiniz minyon kadın seviyor olsaydı minyon bir kadınla evlenirdi öyle değil mi?

Ayyyyy canim ya vallahi cok guzel yorum yaptin burda demek ki bazilarida memnun muş burda bunu kanitladin ama bu samimi aciklamandan dolayi seni tum kk yerine alkislayip tebrik ediyorum. Cok tatlisin

Teşekkür ederim canım. Ama gerçek bu. Boyum kısa, hamileyim sisiyorum ve top gibiyim :) kendimi de zaten farklı düşünemiyorum
Olumsuz yorum yapanlar kendilerindeki cevheri henüz kesfetmemisler bence. Bugün aynaya bakıp şükürler olsun diyebilmeliyiz. Boyumuz kilomuz ten rengimiz bize özeldir. Ve asla bi başkasıyla kiyaslanmamalidir.

Kendimizle barışalım

Boyumuz aynı eşimizin boyu da aynı :) maalesef bende kilo da var ama önemli değil ben kendimi seviyorum boyumun uzun olmasını da seviyorum eşimle 5 sene beraberlikten sonra evlendik istemese evlenmezdi. kucağına sığmasam da zorla sıkışırım takılma bence böyle şeylere

Bu ne yahu! Konu sahibine destek olacağım derken kısa boylu kadınları minyon kadınları ezikleyenler olmuş. Pes doğrusu. Konu minyonum, uzun olmak istiyorum diye açılsa uzun kadınlar yerilcekti. Pes vallahi.

Kadın kadının kurdudur sözü ne kadar doğru. Onu bunu ötekileştirmeye bayılıyorlar. Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş. Aynı laflar uzun kadınlara da söylense yine aynı şeyi derim!

Uzun boy güzeldir, avantajlıdır. Ben de uzunum. Hem kendimden, hem gördüğüm tüm diğer uzun boylulardan 1 kişide bile boyundan ötürü mutsuz olanı görmedim, herkes uzunluğundan gayet memnun. Sizde ya özgüven eksikliği var, ya da fiziğinizde estetik olarak bir sorun var, orantısızlık vs gibi. Çünkü uzun boy direkt olarak güzel fizik anlamına gelmiyor. Beğenmediğiniz yönlerinizin üzerine gidin siz de.

Benim boyumda 175, kilom 61, durumdan gayet memnunum.Etrafimdaki herkesten övgü alirim. Canim isterse topuklu ayakkabi da giyerim.Bence fazla kilonuz varsa onu verin ve kendinize güvenin. Bence siz uzun değilde eşiniz size göre biraz kisa kalmiş.

ya sen deli misin, sen tamamen o ailenin konuşmalarından ve tavırlarından etkilennişsin. neyi bulmak istiyorsa insan onu bulur, minyon kadınlardan hoşlandığını hiç de duymadım açıkçası, hepsi ele avuca gelsin ister at gibi, taş gibi hatun derler vs vs :) çok afedersiniz de yani. bende bazen öyle düşünüyorum, çünkü ben de uzun ve kalıplı bir kadınım, sizden de uzunum. ama kendimi seviyorum, kendimle barışığım, yanımdaki girsin komplexe banane :) bu konu gündeme geldiğinde de bizde hiç ufak tefek insan yok hepimiz kalıplıyızdır, annem babam dedelerim... allah da bizi böyle yaratmış deyip kenara geçiyorum, ohhh havam batsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…