- Konu Sahibi smollgirl20
-
Bakınız, bu forumun amacı nedir konu açan insana yardım etmektir, yol göstermektir.50 sayfa boyunca kısa boylular yeterince yerilmiş hatta hakaretler edilmiş yeterince yorumu almış zaten. E bende hakaretlere hitaben aslında hiç de öyle olmadıgımızı aksine birçok olumlu yanı oldugunu ve memnun oldugumu anlatarak cevap verdim. Ben de mi kısa boylulara hakaret etseydim yani? Bu sağduyunuzu hakaret içerikli mesajlarda da göstermeniz dileğiyle
Konu sahibininuzen uzmus zaten.. ne desekte bos valla.. cunku ozguven problemi olusmus kizcagizda.. herkesin minyon minyon demesi psikolojisini bozmus ne yazikki.. eger minyon olsaydi ve kv esi vs uzun boylulari ovseydi ayni sey olurdu.. olay minyonluk uzunluk degil.. konu sahibinin ozguven eksikligi ve buna birazda olsun sebep olanlar..Bakınız, bu forumun amacı nedir konu açan insana yardım etmektir, yol göstermektir.
Ee şimdi, kendini bilmez, egoları tavan yapmış, cahil insanlara cevap vererek konu sahibine nasıl yardımcı olabiliriz o zaman?
Birde şöyle düşünün o hakaret dolu yorumları yapan insanların psikolojileri, ruh sağlıkları yerindemidir sizce? Onlara mı yorum yapacaktım?
Lütfen ego tatmini yapacağız diye konu sahibini üzmek ne kadar doğru.. amacım sizinle polemik yaşamak değil, gerçekten konu sahibi için üzüldüm, sadece farkına varın istedim.
Bu arada benimde boyum 1.57 şuan, gençken daha boyluydum yaş itibariyle daha da kısaldım.
Tabiki asıl sebep özgüven eksikliği,Konu sahibininuzen uzmus zaten.. ne desekte bos valla.. cunku ozguven problemi olusmus kizcagizda.. herkesin minyon minyon demesi psikolojisini bozmus ne yazikki.. eger minyon olsaydi ve kv esi vs uzun boylulari ovseydi ayni sey olurdu.. olay minyonluk uzunluk degil.. konu sahibinin ozguven eksikligi ve buna birazda olsun sebep olanlar..
Boyunla zekan ters orantılı anlaşılan...Ben 178 im. Kurur duyuyorum hava atiyorum. Annem öğtetdi saolsun. Kendimi sevmeyi. Bana uzun diyenede ben uzn diğlm sen deformesin engellisin dünya standartı 170 ister derim. Ay biri yanmda laf sokunca çocuğu minyon olcak annesi gibi falan diynce bi bkasna ben diyorm o ne la öyle raxit. Oğlu olsa kız gibi top gibi olcak kıçı kadar.askerde kavgada şak diye ezecekler. Mankmısn kız sen? Kurut duy. Kizin manken oğlun boylu posunlu olcak. Onlara da şak diye sok lafı. E askerde görürz senin minyon torunununu minnoş olmaz inş diyeben topuk giysem eşimi geçiyorum herkes maşallah falan diyo. Eşim eskiden dalga geçerdi özgüvenimi görünce şak diye cevabını verince artk yanında eksik kalyorm falan deçeye başladı
Amaaan bence tam saçmalamışsın :) taktığın şeye bak kendini değiştiremiyeceğine göre ayrıca sanki çok büyük bir kusurmuş gibi niye böyle dsüşünüyorsun o kaynanan kısa olsan bodurmuş gelini beğenmediler diye sana laf çakardı emin ol boşver gitsin herkes boy ister sen ne diyon bacimOkadar cok isterdim ki.minyon olmakbenim boyun 170 sayilir ve oldukca kemikli biriyim omuzlar genis legen kemiklerim bile baya belirgin kemikliyim.bariz gorunuste kendimi kaba hissediyorum akrabalarim ve esimin akrabalari ailesi icinde neredeyse en kalipli benim diyebilirim esimin aile ve akrabalarinin erkekleriyle ayni kaliplardayim ayni boylardayim genelde ..esimde 175 anca..aramizda cok ama cok az fark var hatta ayakkabi giyince ben ayni boydayiz...esim beni gorerek evlendi tamam ama cinsellik konusunu dusununce acaba diyorum? Kim ne derse desin erkekler icgudusel olarak minyon kadinlari daha seksi buluyormus..bunu bazen esim de de seziyorum ya da paranoya yapiyotum bilemiyorum..ama genelde kucuk seylerden hoslaniyor mesela esyalarin bile kucugunu seviyor sunu alalim kuchk sirin heryere sigar tarzi konusuncs icime bisey oturuyor..kaynanam falan da mesela biriinin gelininden falan bahsdince ay cok guzel.minyon piti piti bayildik tarzi konusuuyolar...onlar resmen ole sevdiklerini belli ediyolar ama mesela gecen biriinden bahsediyilar kaynannamin kiz kardesi goruch usulu bazen kiz goruyo ogluna biyerlerde sora konusuyolar aralarinda aman cok iri hantal begenmedim ben falan diyolar...bide gorumcem minyon onun kizi icin annesi gibi minuon olcak diye seviyilar hani anlarsiniz hosuna gidiyor hepsinin minyon olmasi torunlarinin falan..ama benim kizim icin bu sen gibi iri olcak diyolar sadece...onlar iri dedikce ben hakaret gibi hissediyorum...iyice taktim ya yanimizdsn minyon ve bakimli biri gecse resmen kiskaniyorum acaba ne dusundu falan diyorum...sevgi anlaminda degil.sevgisinden eminim cok sukur sever sayar ilgilenir oper koklar sma cinsrllik konusunda tek takintim...beni sevdi evlendi ama mecburiyetten bole kalipli belkide cok da arzulamadigi biriuyle iliski yasiyor diye paranoya yapiyorum.ben minyon olsam sanki daha cok zevk alcak gibi hisssediykrum afedersiniz biraz kelimeler acik oldu ama..nebilim.kendimi onla yatakts ozellikle erkek gibu hissediuorum bazen irilihimdem kemiklerimden oturu..o da ole dusunuuomudur acaba..bazen cok pardon ama ereksiyin sorunu da yasiuor acaba etkilenmiyormu benden ..ona da gidip sen minyon mu seviyosun tarzi bise sormam essegin aklina karpuz kabugu sokmayalim.simdi..ama bu dusuuncrden kurtulamiuorum... boyu 155 160 arasi olanlar ozellikle lutgen hicbizaman takinti yapmayin kisayim.diyr falan ..her erkegin yatak fantazisinde minyon kadin varmis genelde diye duydum esleriniz sevgilileriniz konusunda icinizde rahattir boylelikle
Okadar cok isterdim ki.minyon olmakbenim boyun 170 sayilir ve oldukca kemikli biriyim omuzlar genis legen kemiklerim bile baya belirgin kemikliyim.bariz gorunuste kendimi kaba hissediyorum akrabalarim ve esimin akrabalari ailesi icinde neredeyse en kalipli benim diyebilirim esimin aile ve akrabalarinin erkekleriyle ayni kaliplardayim ayni boylardayim genelde ..esimde 175 anca..aramizda cok ama cok az fark var hatta ayakkabi giyince ben ayni boydayiz...esim beni gorerek evlendi tamam ama cinsellik konusunu dusununce acaba diyorum? Kim ne derse desin erkekler icgudusel olarak minyon kadinlari daha seksi buluyormus..bunu bazen esim de de seziyorum ya da paranoya yapiyotum bilemiyorum..ama genelde kucuk seylerden hoslaniyor mesela esyalarin bile kucugunu seviyor sunu alalim kuchk sirin heryere sigar tarzi konusuncs icime bisey oturuyor..kaynanam falan da mesela biriinin gelininden falan bahsdince ay cok guzel.minyon piti piti bayildik tarzi konusuuyolar...onlar resmen ole sevdiklerini belli ediyolar ama mesela gecen biriinden bahsediyilar kaynannamin kiz kardesi goruch usulu bazen kiz goruyo ogluna biyerlerde sora konusuyolar aralarinda aman cok iri hantal begenmedim ben falan diyolar...bide gorumcem minyon onun kizi icin annesi gibi minuon olcak diye seviyilar hani anlarsiniz hosuna gidiyor hepsinin minyon olmasi torunlarinin falan..ama benim kizim icin bu sen gibi iri olcak diyolar sadece...onlar iri dedikce ben hakaret gibi hissediyorum...iyice taktim ya yanimizdsn minyon ve bakimli biri gecse resmen kiskaniyorum acaba ne dusundu falan diyorum...sevgi anlaminda degil.sevgisinden eminim cok sukur sever sayar ilgilenir oper koklar sma cinsrllik konusunda tek takintim...beni sevdi evlendi ama mecburiyetten bole kalipli belkide cok da arzulamadigi biriuyle iliski yasiyor diye paranoya yapiyorum.ben minyon olsam sanki daha cok zevk alcak gibi hisssediykrum afedersiniz biraz kelimeler acik oldu ama..nebilim.kendimi onla yatakts ozellikle erkek gibu hissediuorum bazen irilihimdem kemiklerimden oturu..o da ole dusunuuomudur acaba..bazen cok pardon ama ereksiyin sorunu da yasiuor acaba etkilenmiyormu benden ..ona da gidip sen minyon mu seviyosun tarzi bise sormam essegin aklina karpuz kabugu sokmayalim.simdi..ama bu dusuuncrden kurtulamiuorum... boyu 155 160 arasi olanlar ozellikle lutgen hicbizaman takinti yapmayin kisayim.diyr falan ..her erkegin yatak fantazisinde minyon kadin varmis genelde diye duydum esleriniz sevgilileriniz konusunda icinizde rahattir boylelikle
Haklisin ama yerin dibinede cok sokmuslar bizi saolsun baxi arkadaslar:) ben takmam ole seyleri sukur konu sahibide takmasin kimse takmasin hattaTabiki asıl sebep özgüven eksikliği,
Fakat minyonluğu bu kadar abartıp özendirici bi şekilde yorumların yapılması, maalesef konu sahibinin yarasına tuz basmaktır diye düşünüyorum.
Ayyyyy canim ya vallahi cok guzel yorum yaptin burda demek ki bazilarida memnun muş burda bunu kanitladin ama bu samimi aciklamandan dolayi seni tum kk yerinealkislayip tebrik ediyorum. Cok tatlisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?