minyonluk:(

tamam ya ne kızıyosunuz

kıyafetlerin,saç rengin, makyajın ve ayakkabılarınla değiştirebilirsin bu durumu sanırım

saç renginle oynama canım doğal ol zaten dip boyasıydı şuydu buydu diye diye 3haftada bir boyatıyolar süpürge gibi oluo saç
canım üniyi bitiriyorum hala lise sanıyolar. ama ben minyon diilim gayet yapılıyım yüzüm küçük gösteriyo :)
saçlarına fön çektirirsin hafif bi makyaj yap abartılı yapma sakın liseliler gibi bu devirde lise öğrencileri bizden beter.
dolgu topuk bi ayakkabı al hem rahat hem de şık duruyor canım kotlarla elbiselerle her şeyle gider

bi yaşın 30 olsunda göriyim seni :))) o zamanda nasıl memnun kalacaksın. yaşını sorduklarında,30 dediğğinde hadi cnmmmm olurlar

bende de durum ters işliyor:))

17 yaşımdayken herkes en az 25 zannederdi.. şimdi 36 oldum, 30 bile göstermiyorsun diyorlar:)))

çocuklarımla dışarı çıktığımızda herkes tereddüt ediyor anneleri misiniz? diye... tabii ben zevkten mesttttttttttttt

bi şey diyim mi saçım boya zaten ama keşke boyatmasaydım diyorum:) beyazlarım vardı kalsa mıydı olgun gösterirlerdi beni zaten bi ton açığına boyamıştım açık kahve. ama yinede dip boya geliyo sürekli boyamak zorunda kalıyosun gidiyo güzelim saçlar. zaten azıcık...
söylediklerinede katılıyorum:) teşekkürler canım:)

bi yaşın 30 olsunda göriyim seni :))) o zamanda nasıl memnun kalacaksın. yaşını sorduklarında,30 dediğğinde hadi cnmmmm olurlar

ona da daha var yahu ah ah:))

desene iki durumdanda çekmemişsin ne kadar şanslısın maşallah

bende 28 yaşımdayım. gören 22 falan diyor. üni ye başladığımda 42 kiloydum. şimdi de 50 kiloyum.
kafaya takılacak bişey değil

ben de yaklaşık senin gibiyim aynen üniverstedeydim herkes lisedeyim sanardı.öğretmen oldum ilk atandığımda gitiiğim şehirde üniversiteyimi kazandın diyorlardı.şimdi 30 yaşındayım çocuğum var hala üniversitede okuyorum sanıyorlar.o zamanlar ben de sinir olurdum,şimdi çok güzel oluyor biliyormusun.evleneli hoşuma gidiyor.hatta doğum sonrası 40 gün sonra kontrole gittiğimde kendi doktorumdan başkasına gitmiştim. bana bilmezmişim gibi ultrasonu nasıl çekeceğini tarif ediyor.sezeryan dikişini görünce yüzü çok komikti diyorki ben seni 18-19 yaşında bekar bi kız sanmıştım sen doğummu yaptın böyle şeyler yaşamak çok zevkli oluyor üzülme.birkaç yıl sonra işe yarayacak.

canım hiç üzülme bende üniversiteye gidiyorum bu sene başladım bi sene de fazladan hazırlanmıştım benim okulumdakiler de at gibiydi üniversiteye bi gittim aaa hiç de okkuladaki gibi değil benm gibi birsürü kişi de var ki benim boyum senn kadar kilom da 40 düşün yani :)) sen filan takma önemli değil zaten bu ayrıca benim annemde teyzemde minyon annem 41 teyzem 39 yaşında görsen hiç göstermiyolar yaşlarını teyzem 26 filan annem de 30-32 gösteriyo. minyonluk sayesinde ilerde emin ol faydasını görceksn . hiç olmadı topuklu ayakkabılar giyersin :))

bence minyonlar yaşlanınca daha fena oluyolar yaa eciş bücüş bişey oluyolar uzun boylu dinç olunca daha genç ogösterion

ama çoğu erkek minyon kız sever hatta çevremdeki çoğu uzun boylu yakışıklı erkek minyon seviyo o yüzden üzülme bence

Daha 5 dakika önce oldu şu olay.10 gün önce kurum değiştirdim.
Yeni yeni tanışıyoruz insanlarla.Geçen isim olarak tanışmıştık arkadaşla.
Bugün sordu bebeğiniz kaç aylık diye.4,5 yaşında dedim.
Erken evlendin o halde 20 yaşında falan mı diye sordu.
Yok 26 yaşında evlendim dedim.
Şaşırdı kaldı ben sizi daha küçük zannetmiştim dedi.
33 yaşında olduğumu söyledim,en fazla 25 gösteriyorsun,
yaşını hiç göstermiyorsun dedi.Tabii bende bir mutluluk oldu ister istemez.

canini buna mi SIKIYORSUN? bence hic takma bende minyon tipliyim ve cok memnunum. sende memnun olmalisin bence cünkü yaslandiginda seni daha genc göstericeksin

Çocuksu yada çok kadınsı kıyafetler giymeyin, saçlarınızı ya omuz hizasında küt kestirin, yada saçlarınızı popnuza kadar uzatın, dalgalandırın.
Kıyafetlerinizi tek renk giyin , daha uzun gösterir.
Minyon tipli insanlara, heleki suratları da öyleyse
uuup uzun kirpikleri çok yakıştırıyorum, o minnak suratta çok şeker duruyor, pembe pembe allıklar falan da srün.
oooh rahatladım

kafaya taktığınız şeye bakın boşverin kızlar ben 1,78 boyunda 70 kiloyum arkadaşlarımın, eş dost akrabanın hiç çekinmeden erkek gibi kız,... gibi kız ibarelerinden bıktım, çok kırıldığım alındığım zamanlar oldu ama alıştım artık, minyonluğu tercih ederdim, herşey istediğiniz gibi olmuyor işte insan kendiyle barışık olmalı, toplum işte utanmasalar askere yollucaklar, bide böylesini düşünün
kendimi zeyna gibi hissetmeye başladım, Allah herşeyin hayırlısını versin

minyonluk boyla poslada alakası yok sanırım 1,67 boyum kilomda 54 ama ynede minyonum yüzle alakalı bir durum diye düşünüyorum bazen benden yaşça küçük olanlar bana ablalık taslamaya çalışıyolar işte o zaman sıkıntı yaratabiliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…