sıkma kızım canını
ben de 27 yaşımdayım 50 kiloyum
2 tane de çocuğum var
ama beni yalnız görenler evli olduğuma bile inanmıyo
18-20 yaşımda olduğumu söylerler hep
çocuklarım yanımdayken de
ah yavrum ne vardı bu kadar erken evlenecek diyolar
bence bu bi avantaj hem yaşını gösterince napcan kıs
başın göğe mi ercek salla gitsin
yaa bu sene üniversiteye gideceğim ama hiç o yaşta göstermiyorum boyum 1.58 kilom 47 yüz hatlarımda yumuşak gören inanmıyor üniversiteye gideceğime hiç yaşımı göstermiyorum çok sinir oluyorummmetrafımdaki kızlar at gibi ne yaparsam daha büyük gösteririm sizce? kilo almak istiyorum alamıyorum boyumda biraz zor uzar artık. bana bir şeyler önerin lütfeen
saç renginle oynama canım doğal ol zaten dip boyasıydı şuydu buydu diye diye 3haftada bir boyatıyolar süpürge gibi oluo saç
canım üniyi bitiriyorum hala lise sanıyolar. ama ben minyon diilim gayet yapılıyım yüzüm küçük gösteriyo :)
saçlarına fön çektirirsin hafif bi makyaj yap abartılı yapma sakın liseliler gibibu devirde lise öğrencileri bizden beter.
dolgu topuk bi ayakkabı al hem rahat hem de şık duruyor canım kotlarla elbiselerle her şeyle gider
bi yaşın 30 olsunda göriyim seni :))) o zamanda nasıl memnun kalacaksın. yaşını sorduklarında,30 dediğğinde hadi cnmmmmolurlar
bende de durum ters işliyor:))
17 yaşımdayken herkes en az 25 zannederdi.. şimdi 36 oldum, 30 bile göstermiyorsun diyorlar:)))
çocuklarımla dışarı çıktığımızda herkes tereddüt ediyor anneleri misiniz? diye... tabii ben zevkten mesttttttttttttt
daha baskın oluyolar ya ondandır
yaa bu sene üniversiteye gideceğim ama hiç o yaşta göstermiyorum boyum 1.58 kilom 47 yüz hatlarımda yumuşak gören inanmıyor üniversiteye gideceğime hiç yaşımı göstermiyorum çok sinir oluyorummmetrafımdaki kızlar at gibi ne yaparsam daha büyük gösteririm sizce? kilo almak istiyorum alamıyorum boyumda biraz zor uzar artık. bana bir şeyler önerin lütfeen
anlamadım ki sevineyim nasıl yani:26: ay bende minyonum boyum 1.55 kilom 47açıkla bakalım ni demek istedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?