minyonluk:(

Küçük görünmenin boyla alakası yok ki.
Ben 1.69um. Bilirsin artık topuklu ayakkabılar en az 10 cm.
Topukluyla 1.79a ya da 1.80i aşkın boya çıktığımda bile bir fark olmuyor.
2011 aralık ayında bir mekana girecektim yine altımda topuklular, üztümde de uzun bir elbisem vardı.
Özenle makyajımı da yapmıştım ama adam benden kimlik göstermemi istedi. 22 yaşındaydım.
Şimdi 23üm. Geçen gün kuaföre gittim orda çalışan kaça gidiyorsun sen dedi "üniversite 4" deyince şok oldu.
Ağzı açık kaldı.
Bir yandan can sıkıcı ama 30umuza geldiğimizde de fıstık gibi olucaz, gencecik görnücez ne güzel.

Ben 26 yaşındayım, üniversiteyi bitireli 4 yıl oldu ve evliyim. Herkes tahmin ederken en fazla 18'sin der, bazı yaşıtlarımın abicim dediği bile oldu :) Hatta geçenlerde asansörde karşılaştığımız bir komşumuz bana ee okullar da tatile girdi değil mi dedi. Ben de bilmem galiba öyle ama ben öğrenci değilim, çalışıyorum dedim. Hıımm o zaman sen kimin kızısın bakayım dedi :) Ben de ben evliyim eşimle yaşıyoruz burda dediğimde suraf ifadesi süperdi :) Ama ben hiiiççç rahatsız değilim bundan. Hep çıtırız çıtır kalacağızz

tamamen benım fikirlerim:))bende minimum 1,85 derdim hep neysekı 1,92lik adam bulunca rahatladımm.
kesınlıkle mınyonluk diyorum oyüzden kıymetini bilin:))

lisedeyken ben de senın gibi problem ediyordum. Ben 40 kiloyum minyonum senin boyundayım kilon bence gayet iyi çıtı pıtı bir kızsındır diye tahmin ediyorum. Canım merak etme üni geçince böyle şeyler sorun olmuyor. istediğin gibi makyaj yapıp topuklu giyebiliyorsun biraz olgun giyinirsin sorun olmazz. Üstelik çok fazla minyon insan var ayı gibi hormonlu kızlara bakma sen onlar 30 yaşına gelince 40 gözükür

canım benım bende 1.58 boyunda ve 46 kiloydum şuan yaşım 26 bu yaşıma ragmen sorun yapmıyorum sen nıye yapıyorsun daha yenı evlendım dıye evlılıkten dolayı kilo aldım boyum hala aynı ve şuan 55 kiloyum:)

bak hep minyon bayanlar anılarınız anlatmış bi tanede kazulet olan benden gelsin
bundan 7-8 yıl kadar once ki o zamanlar 20-21 yaşlarındayım. otobuste oturuyorum yanımda 6 yaşlarında bi erkek çoçuğu var ayakta, annesi oturuyor. bir amca bindi otobuse kalktım yer verdim. amcada sağol kızım dedi oturdu ve oğlan çoçuğunu kucağına aldı. herhalde sevimli buldu ondan dedim. sonra ben tam inerken "kızım çoçuk" dedi. ne anlamadım hayır o çoçuk benim değiiilllll derken demez mi e be kızım söylesene ben senin sandım çoçuk
yaaaa arkadaşım uzun boylu olmayı geç sen yahu.....napacaksın bak 20 yaşında adam beri boyunca çoçuğum var yaptı iyimi

küçük görünmenin minyonlukla alakası yok bence de 17 yaşındayım boyum 1.72 kilom 74 baya iriyim yani ama beni de küçük sanıyolar yüzümden dolayı ve hiç şikayetçi değilim hatta azcık kısa ve zayıf olsaydım iyi olurdu

bu nasıl terbıyesızce yazılan bir mesajdır,mınyonlugundan memnun ol,başkalarına bu şekılde hıtap etme,
uzun boyluların kısalara cüce diyemeyecegi gibi sende uzunlara bu şekılde hıtap edemezsın.biraz saygı!!!!

Küçük görünmenin minyonlukla alakası olduğunu düşünüyorum ben.
Çünkü bir tanıdığım var 30 yaşında boyu 1.50 ama yemin ediyorum 25 dese yerim :)
Hem bu süper bir şey bence...
Yaşından küçük göstermek şimdi işine yaramıyor olabilir ama ileride çok yarayacak :)
Her daim çıtır
Hem artık topukluların olduğu devirde boyun pek de sorun olduğunu düşünmüyorum gerçekten ...
Ben 1.68 im ama topuklu ile 1.78 oluyorum. Ve inan insanlara tepeden bakıyormuşum gibi geliyor .
Türk erkeklerinin de boy standartı öyle çok yüksek değil. Çoğu erkek 1.60 ile 1.75 arasında.
Sense kendinden uzun erkek bulabilme olasılığın senden 10 cm uzun birine göre çok daha fazla :)
Bir de erkekler minyon kadın tercih ediyorlar çok doğru !!!
Yanlış anlaşılmasın, özellikle evlenince, yatakta minyon kadını istedikleri gibi hareket ettirebildikleri için çok hoşlarına gittiğini bile okumuştum
Benim bir arkadaşım vardı kız. 1.90 boyu ! 43 numara bebek mezarı kadar ayakları ve kocaman elleri vardı. Erkek gibi !
Hiç hoş değil. Öyle mi olmak isterdin ? :)​

ne boya ne kıloya bakmıyo bnm boyum 170 suan 25 e basmak uzareyım esım aılem cok kucuk gosterıosn lıselı gbı dıyorlar

22 23 yaslarımda barlarda kımlık gostermem ıcın yanıma gelıyodu garsonlar. yuz hatlarıyla ılgılı tamamen bnde cok yogun makyaj yapıorm dısarı cıkarken o zamn bıraz yasımda oluyorum ama makyajsız olmuyo

canım boyun ve kılon gayet dengeli.
eğer kılo alırsan o boy o kıloları kurtarmaz artık duba dediğimiz kızlar gibi olursun..

bende minyonum hala liseye mi gidiyorsun diyip sinirimi bozuyorlardı ama artık iyi geliyor insan 24 yaşındayken 19 20 gösterince sıkıntı oluyor ama ileride bu bizim için bir avantaj olacak..

erkenden yaşlı olgun görünen kızlar hoş mu sence
18 19 yaşında 30 göstermek istemez hiç kimse...

bende minyonum eşim biraz insan irisidir 3,5 senedir evliyiz bu zamana kadar abinmi hatta babanmı diyen bile oldu aramızda 2 yaş fark olmasına rağmen gerisini sen düşün artık
başıma gelenlerden birini anlatayım sana yeni ev aldık taşındık bi gün asansörde bi amcayla denk geldik adam bana dediki sen kimin kızısın kızım biz yeni taşındık şu numaraya dedim hee sen onların kızımısın dedi yok amca dedim kimsenin kızı deilim eşim ve ben oturuyoruz ben evliyimdedim aaa dedi adam çok küçük sün dedi hiç göstermiyon falan filan yaşımı duyan herkesin verdiği tepki 27 yaşındayım ama bu güne kadar kimseyi inandıramadım herkez öğrenci oldumu idda ediyo bi gün bende inanacam bu gidişle

kilo boyuna göre ideal..ohhh ne güzel çok şanslısın,tabii şanslı olduğunu ilerleyen yaşlarıda farkedeceksin şimdi at gibi tanımlayıp gıptayla baktığın insalar yaşın ilerledikçe sana gıptayla bakacaklar çünkü çok geç yaşlanacaksın.piliç her zaman piliçtir..mutlu ol..

Bu küçük gösterme işi ilerde o kadar hoşuna gidecekki :)) Takılacak bir şey değil canım bu gerçekten,genç,küçük göstermek her zaman güzeldir ve bir avantajdır,6 senelik öğretmenim,28 yaşındayım bir çok yerde gören hala öğrenci sanıyor,bu da benim çok hoşuma gidiyor :)

biz üniversite okurken arkadaş grubumla bir aradayken ortaokula gıdıyoruz sanmıslardı bizi

ay "çoğoşsunuz" gerçekten hepinize alıntı yapamadım kusura bakmayın canlarım:))

güldürdünüz ama beni iyiki açmışım topiği

minyonluk neymiş arkadaş artık gururlanarak yürüycem valla

sıkma kızım canını
ben de 27 yaşımdayım 50 kiloyum
2 tane de çocuğum var
ama beni yalnız görenler evli olduğuma bile inanmıyo
18-20 yaşımda olduğumu söylerler hep
çocuklarım yanımdayken de
ah yavrum ne vardı bu kadar erken evlenecek diyolar

bence bu bi avantaj hem yaşını gösterince napcan kıs
başın göğe mi ercek salla gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…