- 20 Şubat 2010
- 32.910
- 6.261
- 773
bende at gibiyim sanırım bi nevi hökümet gibi kızım vesselamama bende her zaman minyon bi bayan olmak istemiştim. çunku kendime yakıştırdığım erkeklerin boyu en az oda en az 1.85 olmalıydiki malum Türkiyede nerdeeeee. anlayacağınız kapıda kalıyodum az kalmıştı neyseki nişamlım 2 metreye yakın olunca sorun kalmadı ne bileyim ben uzun boylu bi hatun larak hep çıtı pıtı olmak isterdim sanırım insan kendinde olmayanı seviyor.
canım ben bu sööze katılmıyorum insan ne kadar minyon olursa olsun yaşını yüz hatlarından gösterir minyonluk genç göstermez yani
yaa bu sene üniversiteye gideceğim ama hiç o yaşta göstermiyorum boyum 1.58 kilom 47 yüz hatlarımda yumuşak gören inanmıyor üniversiteye gideceğime hiç yaşımı göstermiyorum çok sinir oluyorummmetrafımdaki kızlar at gibi ne yaparsam daha büyük gösteririm sizce? kilo almak istiyorum alamıyorum boyumda biraz zor uzar artık. bana bir şeyler önerin lütfeen
yaa bu sene üniversiteye gideceğim ama hiç o yaşta göstermiyorum boyum 1.58 kilom 47 yüz hatlarımda yumuşak gören inanmıyor üniversiteye gideceğime hiç yaşımı göstermiyorum çok sinir oluyorummmetrafımdaki kızlar at gibi ne yaparsam daha büyük gösteririm sizce? kilo almak istiyorum alamıyorum boyumda biraz zor uzar artık. bana bir şeyler önerin lütfeen
lisedeyken ben de senın gibi problem ediyordum. Ben 40 kiloyum minyonum senin boyundayımkilon bence gayet iyi çıtı pıtı bir kızsındır diye tahmin ediyorum. Canım merak etme üni geçince böyle şeyler sorun olmuyor. istediğin gibi makyaj yapıp topuklu giyebiliyorsun biraz olgun giyinirsin sorun olmazz. Üstelik çok fazla minyon insan var ayı gibi hormonlu kızlara bakma sen onlar 30 yaşına gelince 40 gözükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?