- 6 Mayıs 2011
- 2.774
- 38
- 358
biraz makyaj birde topuklu ayakkabı sanırım bızı asıl
yasımızda gosterebılır :)
O zaman spor ayakkabıya devam diyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biraz makyaj birde topuklu ayakkabı sanırım bızı asıl
yasımızda gosterebılır :)
yaa bu sene üniversiteye gideceğim ama hiç o yaşta göstermiyorum boyum 1.58 kilom 47 yüz hatlarımda yumuşak gören inanmıyor üniversiteye gideceğime hiç yaşımı göstermiyorum çok sinir oluyorummmetrafımdaki kızlar at gibi
ne yaparsam daha büyük gösteririm sizce? kilo almak istiyorum alamıyorum boyumda biraz zor uzar artık. bana bir şeyler önerin lütfeen
![]()
pekii tamam ablacım tek ben değilim anladım
artık favori sözümdür bu:))
önemli olan nasıl gösterdiğin işte:)
minyon olmak her zaman avantajdır canım bende minyonum çok memnunum 30 yaşındayım ama genelde 22 ,23 yaşındasın diyorlar 50 kiloyum 5 yaşında oğlum var ama herkes imrenir bana spor giyinirim çoğunlukla ellerim falanda çok küçüktür mesala eşim seni ilk gördüğümde ellerin dikkatimi çekti der aşık olmuş ellerime. yaşlansanda hep çıtır olacaksın üzülme büyük görünmeyede çalışma
yaa bu sene üniversiteye gideceğim ama hiç o yaşta göstermiyorum boyum 1.58 kilom 47 yüz hatlarımda yumuşak gören inanmıyor üniversiteye gideceğime hiç yaşımı göstermiyorum çok sinir oluyorummmetrafımdaki kızlar at gibi
ne yaparsam daha büyük gösteririm sizce? kilo almak istiyorum alamıyorum boyumda biraz zor uzar artık. bana bir şeyler önerin lütfeen
![]()
bende öyle cıtı pıtı olmk isterdim sahsen...bir laf var yanlıs anlama
bodur tavuk herzaman piliçtir