minyonluk:(

yaa bu sene üniversiteye gideceğim ama hiç o yaşta göstermiyorum boyum 1.58 kilom 47 yüz hatlarımda yumuşak gören inanmıyor üniversiteye gideceğime hiç yaşımı göstermiyorum çok sinir oluyorummm:14: etrafımdaki kızlar at gibi:( ne yaparsam daha büyük gösteririm sizce? kilo almak istiyorum alamıyorum boyumda biraz zor uzar artık. bana bir şeyler önerin lütfeen:5:

Tatlım sakın kilo alayım deme. Boyuna göre kilon çok iyi, alırsan daha kısa görünürsün.

Bu arada yorumların hepsinde uzun boylular kart olur demişsiniz bozuldum valla. 175 boyum 26 yaşındayım ama daha 19un üstünde tahmin eden olmadı yaşımı. Kesinlikle minyonlukla falan değil tarzla alakalı bişi bu bence. Eğer sen de daha büyük görünmek istiyorsan daha feminen giyinip daha çok makyaj yapabilirsin.

pekii tamam ablacım tek ben değilim anladım:1:

artık favori sözümdür bu:))

önemli olan nasıl gösterdiğin işte:)

Tabi canım, bence boyla posla hiç alakası yok bunun. Tarzına dikkat eder, biraz feminen giyinirsen daha olgun görünürsün orası kesin.

Ha tabi "daha olgun" görünmeyi şöyle bir 25-26 dan sonra istemeyeceğin de kesin:52:

minyon olmak her zaman avantajdır canım bende minyonum çok memnunum 30 yaşındayım ama genelde 22 ,23 yaşındasın diyorlar 50 kiloyum 5 yaşında oğlum var ama herkes imrenir bana spor giyinirim çoğunlukla ellerim falanda çok küçüktür mesala eşim seni ilk gördüğümde ellerin dikkatimi çekti der aşık olmuş ellerime. yaşlansanda hep çıtır olacaksın üzülme büyük görünmeyede çalışma

Canım benim!
Bende minyon tipliyim! 28 yaşındayım, ama 18 gibi duruyorsun diyorlar!
Hangi yaşımıza girersek girelim hep daha genç sanacaklar bizi! ;-)
Minyon tipli kızlar bence daha zarif duruyor!
Nasıl bir hazineye sahip olduğunu ilerde anlayacaksın!

bu yaşta minyon olmak zordur hakkaten. bende minyonum. üniversite 3. sınıftayken annemin uzaktan bi tanıdığı gelmişti bize. bana dedi ki ''benim oğlum var 7. sınıfa gidiyo sen de mi 7. sınıfa gidiyosun?'' :52: yuuuhhh dedim teyze..... içimden tabiiii. hadi liseli sanılmaya alıştık da... neyse... :10: bi de ben okulu bitirdikten sonra yine teyzenin biri kız bakmaya gelmiş bize. kardeşim, 2 tane de kuzenim bizde. bi de ben. kuzenlerden biri nişanlı. dedi ki: ''şu nişanlıymış zaten. olmaz...(beni göstererek) bu da küçük zaten bu da olmaz. tabi herkes kahkahalara boğuldu. çünkü yaşça en büyük benim orda.... ve bunun gibi bi sürü şey... şimdi 25 yaşındayım. bu durum son 2 yıldır acayip hoşuma gitmeye başladı. sokakta, asansörde kızımı kucağımda görenler kardeşin mi diye soruyolar. sen de zamanla bundan çok hoşnut olucaksın tatlım merak etme... arkadaşların da dediği gibi tarzında ufak bikaç değişiklikle aşarsın bunu zaten. :3: :12: :34:

Dert ettiğin şeye bak, 25den sonra bu yorumlar hoşuna bile gidecek.. ben 165-166'yım ve zayıfım bana da minyon derler.. hala öğrenci sanırlar.. Ünvye gittiğimde 1.sınıfım diyordum, lise1 mi diyorlardı:9: ünv4'e geçtim hazırlık mısın :9:

Hoşuma gidiyor benim, bayanlar için büyük bir nimet, çok şükür halimize..:1:

Daha feminen kıyafetler, biraz makyaj, topuklu ayakkabılar işini görür:1:

:))bence bu durum için üzülmeyin arkadaşların dediği gibi avantajlarını kullanın çoook şükür hallerimize sağlıklıyız insanlar çok büyük sorunlarla uğraşıyor dert etmeyin amaaa benim boyum 1,69 olmasına rağmen biraz daha uzun olmak isterdim:D bende at gibi karıları çok beğenirim napim bakasım gelir hep:D herkesin kendine göre bir havası enerjisi vardır doğru tercihler herşeyi hoş gösterir bence takılmayın;))

Bugun uzuntun olan bu ozellik 30undan sonra sevincin olacak. Minyonlar hic yaslanmiyor.

Birde yaslari ilerlesede ne giyseler yakisiyor citi piti oluyorlar

neden öyle düşünüyon ki neysen osun kendinle barışık ol bende çok zayıfım 22 yaşında biri gibi görünmüyom ama yinede çok şüükür elim ayağım düzgün şükür rabbime çok kilo almak istiyorsan öncelikle bi doktora görün belki yardmcı olur

boyun çok kısa değil ki.Kilo alınır bir zaman gelir,kilo en büyük derdin olur.yüzün miyonsa oh ne ala.yaşın ilerledikçe şans senden yana olur.pınar aylin öyle dimi.
kız sen kazulet mi olmak istiyorsun?

minyon olmak her zaman avantajdır canım bende minyonum çok memnunum 30 yaşındayım ama genelde 22 ,23 yaşındasın diyorlar 50 kiloyum 5 yaşında oğlum var ama herkes imrenir bana spor giyinirim çoğunlukla ellerim falanda çok küçüktür mesala eşim seni ilk gördüğümde ellerin dikkatimi çekti der aşık olmuş ellerime. yaşlansanda hep çıtır olacaksın üzülme büyük görünmeyede çalışma

bende miyonum,en çok küçük ellerime ve bacak boyuma takarım.küçük el mi:19:

boyuna göre bence kilon ideal ayrıca minyon olmak her zaman kazulet olmaktan iyidir:21:

anlaşılan hemfikirsiniz bu konuda, bu durumun avantajlı olacağı yıllara ışınlanmak istiyorum:1:

ya tamamda sevgilimde beni sinir ediyo, zayıfsın boyun kısa diye dalga geçiyo yani kendince takılıyo tabi.. ama sinir oluyorum valla takmazdım bu kadar ama hep onun yüzünden.

lise bitti liseye mi başladın diyolar:41:

neyse dediğiniz gibi yapıp takmıycam bende, süslenirim kilo neyim alırım yapcaz artık bişeyler:1:

Son düzenleme:
benim boyumda 1.65 kilomda normal

herkes 17-18 yaşında zannediyor

bu durum beni rahatsız etmiyor hiç hoşuma gidiyor açıkcası

annemde öyledir başkaları abla kız zanneder hep bizi

yaşından ufak göstermek güzel bişey :)

ben de minyonum ama memnunum boyumu falan hiç sıkıntı yapmadım hatta avantajlı olduğunu düşünüyorum mesela bir mağazada çocuk kısmındaki babetler oluyor bana:)
eşim de 180 ben 1.54 hihi bana çıtır sevgilim diyor :77: 28 yaşındayım bu arada:) tek dezavantajı pazarda falan kazıklıyorlar bazen hatta bi kere laf yemiştim ay hala gülerim iki çocuk karşıdan geliyor dieğri bana bakıyor gözünü dikmiş neyse yanındaki ne dese beğenirsin 'oğlum biz sana karıya kıza bak diyoz sen gidiyon çoluğa çocuğa asılıyon':1:
ayrıca bodur tavuk her dem piliç unutma

ayy bide kuaförüm saçlarını sarı yapalım daha büyük gösterirsin dedi, halbuki ben esmerim Allah'ım bu kadar mı çaresiz bi durum dedim:1: ne komik olur düşünsenize, kadın beni sinir etti:)

yaa bu sene üniversiteye gideceğim ama hiç o yaşta göstermiyorum boyum 1.58 kilom 47 yüz hatlarımda yumuşak gören inanmıyor üniversiteye gideceğime hiç yaşımı göstermiyorum çok sinir oluyorummm:14: etrafımdaki kızlar at gibi:( ne yaparsam daha büyük gösteririm sizce? kilo almak istiyorum alamıyorum boyumda biraz zor uzar artık. bana bir şeyler önerin lütfeen:5:

bende öyle cıtı pıtı olmk isterdim sahsen...bir laf var yanlıs anlama :D

bodur tavuk herzaman piliçtir

Back
X