- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 45
biz de bu boylardayız eşimle :)Bodur tavuk her daim piliçtir diyip konuyu kapat bence öyle diyenlereEşim 1.90 ben 1.60 o yüzden çokta düşünme dert etme kendine
Aynı ölçülere sahibiz bende küçük gösteriyorum. Önceden takardım bu durumu ama şimdi hoşuma gidiyor. Yaşımı göstermiyorum ilerde yaşım ilerlerdiğinde emin olun bizim avantajımız olucak.Evett sorunum bu enine boyuna ufak biriyim ama kadınsı fizipim var kalcam yerinde yani armut tipliyim hatlarım var boy 158 kilo 53 ama yüzümden kaybeyorum çünkü fazla bebeksi ve fazla çocuksuu ne kadar makyaj yaparsam yapim ne kadar elbiseler şık giysemde değşmiyor Bugun yine çıldırdım misafirler geldi kadının biri şimdi üniversteyemi geçtin sen dedi ya yuhh üniversteyi bitireli iki sene oldu yeminlen çıldırıcam bir taneside anneme dedi kızında küçükmüş dedi Daha önceden şehirler arası yolculıkta soför yaşımı sordu 24 deyince kaldı öyle bii ben seni 13 14 sandım dedi pes dedim vallahi pes. Ya avantaj falan değil insan yerine konulmuyosun ilk başta küçük sanıyorlar öyle devam ediyor bilmiyorum uzun yapılıı kadınlar her zaman daha ön planda sözü daha çok geciyor baktığımda durum bu avantaj falan değil avantaj olsa kendimi iyi hissederdim niye böylee varmı aranızda benim gibi olan ve birde bi iki sene önce bir çocuk vardı hayatımda istememişti beni kısayım ufak tefeğim diye ordanda kırılmıştı özgüvenim benim gibi olupta eşi sevgilisi uzun i yapılı olan varmı merakedyorum(
Minyon kadınlar evet çocuk gibi oluyor. Bence de güzel ve seksi olamıyorlar çocuksu göründükleri için sanırım. Bunun için yapacak pek birşeyiniz yok kendinizi olduğu gibi kabil edin yaşınızı göstermiyorsunusz bu da avantaj bu acıdan düşünün
en sinir olduğum bazı mağazalarda askıları yukarda ürün satmaları.çekiştire çekiştire düşürmeye çalışıyorum ben de napayımmm
Ilk izlenim diye bir sey var ya iste o bu, anlatamıyorum. İlk gördüklerinde küçük ufak tefek bi insan olarak kalıyosunuz akıllarda sanki bi is beceremezmis gibi. Tabi ki bu asılamaz bir sey değil ama yine de 1-0 geriden başlıyorsunuz gibi oluyor. Daha yeniyim ben is hayatında belki bir gun müdür olabilecek seviyelere geldigimde benim de böyle sorunlarım kalmaz.Bir yerde hata yapıyorsun o zaman. Bence duruşunla ağzından çıkan kelimelerle insanları etki altına alabilirsin boyla alakalı bi durum değildir o. İşyerine bir avukat geliyodu bizim boy pos yerinde giyim kuşam çok iyi. Birde avukat yani bi oturaklığı olmalı. Kadın Birgün geldi 3 5 çalışanla oturduk iki cümle kurdu sonrası alay konusu tam bir şaka olarak gelmiş dünyaya. Tanıdığım bi banka müdürüde 1.50 boylarında tam bir diktatör çalışanları istifliyor resmen.
Valla benim öyle bi sürü arkadaşım var hatta gecen muhabbeti oldu 34.5 ayakkabi numarası vs. Gelelim asıl mevzuya inan aşkta sevgi de evlilikte boyun kilon kasin gözün hiç önemli değil guzellik cekicilik özgüven hepsi ruhuna ait sıfatlar sen ruhunu eziyosun. Geçen bi hanım da konu açmıştı çok guzel olduğundan ama insanların ona karşı ilgisi olmadığından hatta kendisinden çok çok cirkinlere daha ilgili davranildigindan bahsetmişti . Siz kendinize yazık ediyosunuz. Bakın ben 173 boyunda 57 kiloyum oldum olası hep boyleydim. Ama 25 ile kadar kendimle olan mucadelem hiç bitmedi hiç sevmedim kendimi ellerim büyük dedim ayaklarım büyük goguslerim küçük çok zayifim dedim. Ayaklarım daha küçük gorunsun diye hep bi numara küçük giyerdim ellerimi hic bir fotoğrafta gostermezdim vs vs sonra kendimle baristim kendimle baristiktan sonra parmaklarım uzun ince ve zarif geliyo bana , ayaklarım boyuma göre normal küçücük olacak hali yok ya diyorum, goguslerimin sarkma ihtimali olmadığı için mutluyum vs herkes de bana iltifat eder hem ahlakım samimiyetim hem de fizigim için . Siz kendinizi sevmezsrniz kimse sizi sevmez. Mesela dugunumde bi çok bilezik elimden geçmedi ama sadece güldük hiç rahatsızlık hissetmedim. Hayatı kendine zorlaştırma benim en güzel yıllarım minyon olmayı istemekle geçti. Eşim benimle aynı boyda 30 yaşında ama 20 gösteriyo onada kaptım çıtır kocayı diye espirisini yaparım. Sen iyi ol Allah da iyilerle karşılaştırsın başka ne diyim sanaEvett sorunum bu enine boyuna ufak biriyim ama kadınsı fizipim var kalcam yerinde yani armut tipliyim hatlarım var boy 158 kilo 53 ama yüzümden kaybeyorum çünkü fazla bebeksi ve fazla çocuksuu ne kadar makyaj yaparsam yapim ne kadar elbiseler şık giysemde değşmiyor Bugun yine çıldırdım misafirler geldi kadının biri şimdi üniversteyemi geçtin sen dedi ya yuhh üniversteyi bitireli iki sene oldu yeminlen çıldırıcam bir taneside anneme dedi kızında küçükmüş dedi Daha önceden şehirler arası yolculıkta soför yaşımı sordu 24 deyince kaldı öyle bii ben seni 13 14 sandım dedi pes dedim vallahi pes. Ya avantaj falan değil insan yerine konulmuyosun ilk başta küçük sanıyorlar öyle devam ediyor bilmiyorum uzun yapılıı kadınlar her zaman daha ön planda sözü daha çok geciyor baktığımda durum bu avantaj falan değil avantaj olsa kendimi iyi hissederdim niye böylee varmı aranızda benim gibi olan ve birde bi iki sene önce bir çocuk vardı hayatımda istememişti beni kısayım ufak tefeğim diye ordanda kırılmıştı özgüvenim benim gibi olupta eşi sevgilisi uzun i yapılı olan varmı merakedyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?