Minyonumm :(

Aynı ölçülere sahibiz bende küçük gösteriyorum. Önceden takardım bu durumu ama şimdi hoşuma gidiyor. Yaşımı göstermiyorum ilerde yaşım ilerlerdiğinde emin olun bizim avantajımız olucak.

Boy 160cm, kilo 46. Yağ oranımı azalttım. Üst ve iç bacaktaki yağlar gittiğinden beri daha uzun gözüküyorum, siz de buna odaklanabilirsiniz nslhn024 .

Öyle ki, geçen yeni tanıştığım biri boyumu sordu ve söylence şaşırdı. Daha uzun durduğumu söyledi. Orantılı vücut ve ona uygun giyim uzun gösteriyor diye düşünüyorum.

Boyum 150... Geçen gün kursta biri yaşımı sordu. Tahmin et dedim 25 var mısın dedi...

Arkadaşlar ben 82 doğumluyum

Seksiyi bilemem ama gayet de güzel oluyorlar. Ayrıca her minyon kişinin yüzü çocuksu değil ve genç göstermiyor.

Her zaman yaşımdan küçük gösterdim,şimdi bile öyle.ama minyon tipli degilim yüzüm küçük gösteriyor.hiç uzulmedim böyle bişey için.büyük gosteriyorsun deseler daha çok üzülürdüm.

Sarı saç yorumuna katılıyorum, yaş büyütüyor. Giyiminize de dikkat edin. Belki farketmeden çocuksu tarzınız olabilir, keza davranışlar, konuşma şekli olarak da...

Bazı yorumcular avantaj demiş, ama ben sizi anladım. Çocuk yerine konan bir kadın olmanın nesi avantaj ya... Mesela 50 yaşında olup 40 göstermek başka şey, 25 olup 14 göstermek bambaşka.

22 yaşında 158 civarı, kilosu +65 bir arkadaşım var. Yüzü kesinlikle çocuksu değil. Giyim tarzı da klasik. Ama kendisinin genç gözüktüğünü iddia ediyor. Birisi (1, sadece bir kişi) lise öğrencisi misin demiş.

Şimdi gel de bu kişinin yüzüne söyle, minyon falan değilsin, genç de gözükmüyorsun diye. Mecburen "evet canım çok genç gözüküyorsun,minyonsun ya ondan ehe ehe" diyoruz.

Bende 31 olucam 25 diyorşar. Sokakta kızımla gezdiğimde senin mı diye şaşırıyorlar. Ne güzel birşey bu

Ben de minyonum eskiden çok takardim şimdi hoşuma gidiyor iri yapılı kadınlar gercekten bir 25-30'dan sonra çok olgun duruyorlar bak minyonlara tam tersi hep çok gençler. Zaman hızla akıp giderken genç durmak avantaj olur yalnızca.

en sinir olduğum bazı mağazalarda askıları yukarda ürün satmaları.çekiştire çekiştire düşürmeye çalışıyorum ben de napayımmm

Bir de 36 numara ayakkabıları en üst rafa dizenler var. Ayakkabıların ucu görünüyor sadece
36 numara giyen insanın boyu ne kadar olabilir ki diye düşünmek çok zor sanırım

Birazcık kilo alırsan daha gösterişli durabilirsin.

1.58 boya 58 kilo gibi.

Ama bence 1.58 e 53 kg efsane.

Erkeklere inanılmaz çekici geliyor. Ufak tefek böyle koruma içgüdüsüyle:))) Senin eskisi anlayamamış:)

Ilk izlenim diye bir sey var ya iste o bu, anlatamıyorum. İlk gördüklerinde küçük ufak tefek bi insan olarak kalıyosunuz akıllarda sanki bi is beceremezmis gibi. Tabi ki bu asılamaz bir sey değil ama yine de 1-0 geriden başlıyorsunuz gibi oluyor. Daha yeniyim ben is hayatında belki bir gun müdür olabilecek seviyelere geldigimde benim de böyle sorunlarım kalmaz.

neden dert edindinki bunu? Bence çok hoş bişi. Ben az daha minyon ufacık olmak isteridm

Seninle aynı boy aynı kilodayım. Bana da çok diyorlar öyle. Girdiğim kamu kurumu mülakatlarında tüm o bürokratlar senin yaşın tutuyor mu esprisi yaptı. Valla ben çok memnunum hayatımdan. Biz bir de annem, anneannem hepimiz bu genç gösteren familyadan geliyoruz. Keyfini çıkar. 35 olduğunda da 27 falan dersin kimse çakmaz. :)

Bazen 60 yaşında adamı ciddiye alamıyorsun cahillik akıyor üzerinden.
Bazen 8-9 yaşında çocukla karşılaşıyorsun önünde eğilesin geliyor.
Ciddiye alınmak için büyük görünmek istemek bana mantıklı gelmiyor.

Valla benim öyle bi sürü arkadaşım var hatta gecen muhabbeti oldu 34.5 ayakkabi numarası vs. Gelelim asıl mevzuya inan aşkta sevgi de evlilikte boyun kilon kasin gözün hiç önemli değil guzellik cekicilik özgüven hepsi ruhuna ait sıfatlar sen ruhunu eziyosun. Geçen bi hanım da konu açmıştı çok guzel olduğundan ama insanların ona karşı ilgisi olmadığından hatta kendisinden çok çok cirkinlere daha ilgili davranildigindan bahsetmişti . Siz kendinize yazık ediyosunuz. Bakın ben 173 boyunda 57 kiloyum oldum olası hep boyleydim. Ama 25 ile kadar kendimle olan mucadelem hiç bitmedi hiç sevmedim kendimi ellerim büyük dedim ayaklarım büyük goguslerim küçük çok zayifim dedim. Ayaklarım daha küçük gorunsun diye hep bi numara küçük giyerdim ellerimi hic bir fotoğrafta gostermezdim vs vs sonra kendimle baristim kendimle baristiktan sonra parmaklarım uzun ince ve zarif geliyo bana , ayaklarım boyuma göre normal küçücük olacak hali yok ya diyorum, goguslerimin sarkma ihtimali olmadığı için mutluyum vs herkes de bana iltifat eder hem ahlakım samimiyetim hem de fizigim için . Siz kendinizi sevmezsrniz kimse sizi sevmez. Mesela dugunumde bi çok bilezik elimden geçmedi ama sadece güldük hiç rahatsızlık hissetmedim. Hayatı kendine zorlaştırma benim en güzel yıllarım minyon olmayı istemekle geçti. Eşim benimle aynı boyda 30 yaşında ama 20 gösteriyo onada kaptım çıtır kocayı diye espirisini yaparım. Sen iyi ol Allah da iyilerle karşılaştırsın başka ne diyim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…