Miras konusu

DURU_SU_3333

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2017
349
193
103
32
Nerden başlasam bilmiyorum 4 kardeşiz annemiz 9 yıl önce vefat etti bir tek babamız var . hepimizin yaşı büyük evli barklı insanlarız ama herkes birbirine düşman. Kardeşlerden birinin borçları var bankadan kredi çekmiş ödememiş her yere borç yapmış. Allah gecinden versin babama bişey olduğu zaman ev araba vs. onun borçlarından dolayı üzerimize alabilecek miyiz ? Çevremden bir kardeşin borcu varsa diğer kardeşlerde pay alamaz taşınmazları satamaz dediler ee ben satamazsam payımı alamazsam ne yapabilirim bu konuda beni bilgilendirir misiniz ?

Taşınmaz konusunda sıkıntı çıkar diyorlar. Bir tane ev var o evde dördümüzün hakkı var şimdi bir tanesinin borcundan dolayı o evi satamazsak hiçbimiz payımızı alamayacağız.
Yani avukatlar daha iyi bilir ama babanizin borcu olmadigi surece, hepinizin payi ayri olarak biliyorum.
Yakin zamanda babam vefat etti. Birimizin imzasi olmadan ,hicbir islemi yapamadik
Bu arada babaniz yasiyor, belki kardesiniz borcunu bir sekilde oder.

Yani avukatlar daha iyi bilir ama babanizin borcu olmadigi surece, hepinizin payi ayri olarak biliyorum.
Yakin zamanda babam vefat etti. Birimizin imzasi olmadan ,hicbir islemi yapamadik
Bu arada babaniz yasiyor, belki kardesiniz borcunu bir sekilde oder.
teşekkür ederim bilgilerinizi paylaştığınız için❤ yok o maalesef öyle bir kardeş ki borç felan umrunda değil o yüzden ben de şimdiden tasalanıyorum böyle hiçbir şey umrunda olmayan bir insan yüzünden payımızı alamayacağımıza üzülüyorum. Zaten mecbur bir avukata vereceğiz başka çaresi olmaz diye düşünüyorum.

Back
X