- 22 Nisan 2016
- 550
- 374
- 103
- Konu Sahibi sonkafautucu
-
Eşinin vefatı düşünmüyor. Eşinin ailesinin amacını, planlarını anlamaya çalışıyor.Eşinin vefatı durumunda düşünülür, konuşulur bunlar. Eşin vefatını şimdiden düşünmek garip değil mi?
muhtemelen herkese eşit sekilde birer ev verilmistir esime ev kaldi dedigine göreEsinizin annesi kardesi yok mu? Var ise zaten miras su anda da o kisilerle bolusuluyor. Herkesin pay orani belli. Esinizin pay orani vefat halinde size ve cocuklariniza kalir,tekrar ailesine verilmez
Şu an ev eşinin üstüne mi ?Eşinin vefatı düşünmüyor. Eşinin ailesinin amacını, planlarını anlamaya çalışıyor.
Eşinin vefatı düşünmüyor. Eşinin ailesinin amacını, planlarını anlamaya çalışıyor.
Evet olabilirmuhtemelen herkese eşit sekilde birer ev verilmistir esime ev kaldi dedigine göre
Hanımefendi ortada ölen kimse yok. Arkadaşımın eşinin ailesi evi sattırmamak için direniyor ve bi takım sorunlardan dolayı arkadaşım neyin peşinde olduklarını anlamaya çalışıyor. Yani eşinin ölmesini falan istemiyor.daha 1 hafta önce cenazemiz oldu diye hassasım belki bilemedim, onlarında şu an acılarını yaşamaktan başka planları yoktur bence. olduki planları var hiç emeğinin geçmediği bir şey hakkında karşı taraf plan yapsa ne olacak ki. ben bu miras konularında bu kadar karışılmaması gerektiğini düşünüyorum. eşinin kendi kök ailesi ile meselesi. arkadaşınızı hiç ilgilendirmez.
mirasin kalma sekline gore durum bazen degisebiliyor.Evet olabilir
İlginc geldi konu, insan bilir yani mirascilarini.
Dedem öldüğünde halamlar babaanneme bakmadılar. Bir amca baktı biraz. Annemlerle akrabalar, diğer dedeme getirdiler falan. Babanne öldü , 3'ü için yemek verilirken halamlar kavga etmeye başladılar miras içindaha 1 hafta önce cenazemiz oldu diye hassasım belki bilemedim, onlarında şu an acılarını yaşamaktan başka planları yoktur bence. olduki planları var hiç emeğinin geçmediği bir şey hakkında karşı taraf plan yapsa ne olacak ki. ben bu miras konularında bu kadar karışılmaması gerektiğini düşünüyorum. eşinin kendi kök ailesi ile meselesi. arkadaşınızı hiç ilgilendirmez.
Merhaba arkadaşlar. Bu soruyu arkadaşım için soruyorum. Eşimin babası vefat etti eşime babasından ev kaldı miras. Şimdi eşimin vefatı durumun da ev miras olarak yalnızca bana mı geçiyor yoksa kendi ailesinin de hakkı var mı bu evde?
Ev mirasta olan tek bir ev mi? Duzgun yazmiyorsunuz kimse bir sey anlamiyor. Konunuzu duzenleseniz daha iyi yorumlardik.Hanımefendi ortada ölen kimse yok. Arkadaşımın eşinin ailesi evi sattırmamak için direniyor ve bi takım sorunlardan dolayı arkadaşım neyin peşinde olduklarını anlamaya çalışıyor. Yani eşinin ölmesini falan istemiyor.
Hanımefendi ortada ölen kimse yok. Arkadaşımın eşinin ailesi evi sattırmamak için direniyor ve bi takım sorunlardan dolayı arkadaşım neyin peşinde olduklarını anlamaya çalışıyor. Yani eşinin ölmesini falan istemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?