- 16 Mayıs 2014
- 1.824
- 1.251
- 83
- 39
- Konu Sahibi Gulgonca86
-
Niye sen uveymisin??? Ve sanmam hakkindan vazgececgini baksana kocanin babasinin malina goz dikmissin kendi hakkini mi birakcaksin???? Hemde sennnn??? Hahahaha
marilyn monroe sallama kiz deden var sonra kopek var sonra o coban cocuk var peter :))
konu sahibi evde kocasını dolduruyosa bu durumun oluşması çok normal. Rabbim böyle insanlardan korusun biziesinizdeki bencilligi, sevgisizligi anlamam mumkun degil. benim kardesime canima babam para verecek bende buna bozulacagim.
Ya arkadasım,gorumcem babadan bır kocasının tarafından 2 alcak 3 hak sahıbı olucak,ben babandan 1 kp den 2 alıcam 3 olucak esıtlencek işde islamda boyle,acın okuyun.
Bi bana degilki burdaki herkese ispatladn kendini senSana kendımı ıspatlıycak halım yok.
Hah bize bunlarla gel bacım yaİslam hukukunda erkege 2 kiza 1 dir.
Amiinnnkonu sahibi evde kocasını dolduruyosa bu durumun oluşması çok normal. Rabbim böyle insanlardan korusun bizi
İslamda dedikodu da haram. Çeneni kapat git hadi bakayım.Ya arkadasım,gorumcem babadan bır kocasının tarafından 2 alcak 3 hak sahıbı olucak,ben babandan 1 kp den 2 alıcam 3 olucak esıtlencek işde islamda boyle,acın okuyun.
Sİz boyle dusunebılırsiniz ama gorumcenız düşünmek zorunda degıl tamamen eskı kafalı düşünüyorsunuz mal erkegın hakkı gıbı sonuçta hadı esıt bolunmese bıle bı mıktar gönül alınmalı ..benim evım var arabam var babam benı okuttu ama 3ev bı dukkan var sımdı babam o evleri annemin mirasına ekleyerel aldı annem olmasa babam mal sahıbı olamazdı ..esıt bolmeyecegım asla ama babamın malından almak ısterm bende onun evladıyım ve annemde hep soyler o başka o başka diye lutfen bencıllık yapmayın1 tane erkek kardesım var,ve babamın malını kardesıme verırım,oda babamda bılır bu dusuncemi.
Eh madem mal mülk çokmuş eşin üzerine 3 tane kuma getirsin sen de gelip burada ağlama ama. Ne de olsa hepinize eşit davranabilecekse 4'e kadar yolu var.
Senin bi konunu hatirliyorum.
Hani kv ve kp.in görümcene gitmek icin esinden ricada bulunuyorlardi. Arabayla biraksin diye. Ne laflar saymistin. Mecbur muyuz diye? Demistik yasli insanlar, hem de kendi ogullari. Ne kötü laflar etmistin.
Sanki bi de kp.in sen güzel yapiyorsun diye balik getirmisti. Adami kovmustun resmen.
Simdi miras derdindesin. Evlerden irak olmasi gereken bi vaka su durum.
Ah para ah. Sen herkesi nasil da bu kadar ikiyüzlü yapiyorsun.
Bellı bekar oldugun,bi evlende gor bakalım anyayı konyayı,ben esımı ıkna edemedım dıye bırsey yok,kp ım yapmış 1 apartmsn 1 oglum var dıyerek dayamış doşemış yok ben gelmem illakı ayrı ev dıyemiyorsun malesef kocanıda sevıyorsan kabul edıyorsun,senın karsına cıkmamış anlamaman normal!!
Bu ceneyle bence fazla bile gelebilirsin dikkat etOyle bır dusuncesı yok canım,ben yetebiliyorum ona,sıkıntı yok yanı,evet dogru 4 e kadar yolu var.
Sİz boyle dusunebılırsiniz ama gorumcenız düşünmek zorunda degıl tamamen eskı kafalı düşünüyorsunuz mal erkegın hakkı gıbı sonuçta hadı esıt bolunmese bıle bı mıktar gönül alınmalı ..benim evım var arabam var babam benı okuttu ama 3ev bı dukkan var sımdı babam o evleri annemin mirasına ekleyerel aldı annem olmasa babam mal sahıbı olamazdı ..esıt bolmeyecegım asla ama babamın malından almak ısterm bende onun evladıyım ve annemde hep soyler o başka o başka diye lutfen bencıllık yapmayın
İşte bir gün elbet yetemeyeceğin bir an gelecek. O gün bu söylediklerin aklında bulunsun.Oyle bır dusuncesı yok canım,ben yetebiliyorum ona,sıkıntı yok yanı,evet dogru 4 e kadar yolu var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?