- 16 Mayıs 2014
- 1.824
- 1.251
- 83
- 39
- Konu Sahibi Gulgonca86
-
Yani? Ne yapsınlar, malların ikisini kocana birini görümcene mi versinler?
Milleti azarlayıp duruyorsun, konumu iyi okuyun diye ama. Anlamadığın konu şu. Size bir şey vaadedilmiş olabilir. Adam eline az bir miktar geçecek sanmıştır, oğluma veririm demiştir, para yükselince kızına kıyamamıştır.
Görümcenin arabasını söylemişsin ama oturduğun eve kira vermediğini söylemiyorsun.
O para sizin değil.
Kayınpederinin parası, vermeyeceğim diyorsa, vermez.
Umut bağladınızsa da bu da size ders olur, bir daha sizin olmayan bir paraya söz verilse de ümit bağlamamayı öğrenirsiniz.
Adam 175 veriyor işte. Hala daha neyin derdindesin?
Kusura bakma ama aklı başında hiçbir kayınpeder oğlunun eline 350 bin sayıp da damadına arkasından küfrettirmez.
Adam doğru olanı yapıyor.
Neyseki İslam hukukuna göre yönetilmiyoruz hemşireİslam hukukunda erkege 2 kiza 1 dir..
Eeeee? Kayınpederin babası yapmış bir hata. O da zamanında uymuş, olmuş.Ne
Sıze birsey sorucam?
Benım kp zamanında babasından kalan nalu mulku satıp gelmiş,4 erkek kardes boluşmuş 1 tek kız kardeslerınede hıc bırsey vermemiş,kadın 70 yasına dayandı daha gecen sene kardesler bır araya gelip 200 er lira gonderıyorlar,boyle dusunen bır baba.
Evet ben kp in evinde oturuyorum,oglum baska yere gıdemez benım 1 oglum dıyen kp im,bana kalsa coktan arkama bakmadan gıtmiştim.
Gitseydin? Kapıyı üzerinizden mi kilitlediler? Yetişkin insanlarsınız.Evet ben kp in evinde oturuyorum,oglum baska yere gıdemez benım 1 oglum dıyen kp im,bana kalsa coktan arkama bakmadan gıtmiştim.
Gitseydin? Kapıyı üzerinizden mi kilitlediler? Yetişkin insanlarsınız.
Tum samimiyetimle soyluyirum,vallahi verirdim,veriyorumda zaten,babaminda mali var kardesiminde ihtiyaci varsa kendine ait evide yoksa veririm niye vermiyim.
İslam hukukunda erkege 2 kiza 1 dir.
İslam hukukunda erkege 2 kiza 1 dir.
Yeme bizi hatun havadan 150000 kayme verecek kp seni kovsa gitmezsin iyi yere tezgah acmissin.....neyse daha fazla yorum yapmiyorum.
Ben zaten karismiyorum,karismamda sadece burdan fikir almak icin actim konuyu,beni ilgilendirmez,kp in kendi mali istedigine verir yada vermez,ben sadece hep esime vericekti her gun konusu acilirdi ama bi anda fikir degistirdiler ona sastik kaldik.
Sen kendini teselli et böyle, "boş boş yorumlar yapmayın hımmmmffffsss" diye.Boş boş yorumlar yapmayın,evlimisin degilmisin bilmiyorum,konuşmak ne kolay!!
Bunu aynen kp inize söyleyip,baba bu konuda yanlış olduğunuz gibi , evi sadece kocama verme düşüncesindede yanlışsınız dedin mi kp ine? Ay valla içim şişti.napıosanız yapın.Allah sizin gibi gelinlerden korusun...Ne
Sıze birsey sorucam?
Benım kp zamanında babasından kalan nalu mulku satıp gelmiş,4 erkek kardes boluşmuş 1 tek kız kardeslerınede hıc bırsey vermemiş,kadın 70 yasına dayandı daha gecen sene kardesler bır araya gelip 200 er lira gonderıyorlar,boyle dusunen bır baba.
Şu iki yorumunuzu yan yana koyuyorum ki yemininize bakın ve üzerine es verip bi düşünün, utanın diye.
İslam hukukuna göre böyledir ama bu ancak zincirleme uygulanabiliyorsa kullanılabilir.
Bi resmi nikah - dini nikah gibi akdi ve iki kişilik bir durum değil. Uzun uzun açıklattırmayın bana, bu miras hakkını bu şekilde kullandırabilmeniz için görümcenizin eşinin dıdısının dıdısından başlamanız lazım hakkaniyetli pay için.
Vay be, söz konusu para olunca... Neyse, kesin bunu da yanlış anladık hepimiz, evet.
Merhaba hanimlar,
Benim kp in bir arsasi vardi,muteahite verildi 1 daire karsiliginda,arsanin parasi gelsin esime vericekti,her zaman her yerde soylemistir,para gelsin ogluma e vericem diye,simdi para gelicek kv diyorki,gorumcemede vericeklermis oda kendine bi ev alsinmis,esim cok bozuldu,sizce haklimi,bu arada iki kardesde evli gorumcemin kendine ait evi ve arabasida var.ihtiyaci yok yani,oda biliyordu bu arsanin parasinin abisine verilecegini,simdi isler karisti,ne yapmaliyiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?