Miras

Bellı bekar oldugun,bi evlende gor bakalım anyayı konyayı,ben esımı ıkna edemedım dıye bırsey yok,kp ım yapmış 1 apartmsn 1 oglum var dıyerek dayamış doşemış yok ben gelmem illakı ayrı ev dıyemiyorsun malesef kocanıda sevıyorsan kabul edıyorsun,senın karsına cıkmamış anlamaman normal!!

Allaha sukur,calışın sızınde olur,dert etmeyin dua edın.

Siz çalışıp mı kazandınız ki , miras hesabı yapmak iş degilse tabi.

Yazmayayım diyorum ama hem gorumcenin hem çocuklarının hakkına nasıl girerim diye otur düşün, üstüne dini karıştır ?! Haramilige, hakka geçmeye dini kılıf uydurmayın. Şu ülke zaten tecavüze, haramilige din kılıfı uyduranlardan çekti ne çektiyse, devletin başındakilerden sizin gibi uyanık geçinenlere kadar. Hakka, hukuka, akla, vicdana uymayan seyler yazın, insanlar tepki gösterince ama islam böyleeeeee...yok öyle yağma. Harami düşüncelerinize dini alet etmeyin.

Eh madem mal mülk çokmuş eşin üzerine 3 tane kuma getirsin sen de gelip burada ağlama ama. Ne de olsa hepinize eşit davranabilecekse 4'e kadar yolu var.

Esım bana çok aşık 6 yıllık evlıyım hala gozumun içine bakar,elinde çiçeklerle gelir.

Peki parayla ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Evlenirken çekmediğiniz resti çekip ayrı eve mi çıkmak istiyorsunuz?

Dogru işde,kardesıme 2 hak bana 1,esıme 2 hak gorumceme 1,ıslam hukukunda boyle.

Oldu da bitti maşallah.
Siz benim yorumumu anladığınızdan emin misiniz? Yıllar boyu süre gelen bir zincirleme sistemden bahsediyorum. Görümcenizin eşi tarafı? Onların payı? Görümcenizin eşininin babasının aldığı 2 hak? Onun öncesinde alınmış hak?

Bunu salt sizin aile uyguladı bitti yok yahu, o ne tilkilik o.
Az önce yeminler ediyordunuz, gelip İslami hukuktan bahsetmeyin lütfen,
paraya gelince herkes sular seller gibi Müslüman zaten.

Bide konu sahibi senin abin varmi bilmiyorum ama sende de bole bisi olsa ve abine sadece hak dusse eminim ortaligi ayaga kaldirirsn o potansiyeli gordm sende kocanin mirasinin hesabini yapiosun o zaman sen neler yaparsn ailene...

1 tane erkek kardesım var,ve babamın malını kardesıme verırım,oda babamda bılır bu dusuncemi.

Evet 30 yaşındayım, Heidi gibi İsviçre dağlarında tek başıma yaşıyorum, bugüne kadar karşıma hiç erkek çıkmadı.
Gayet diyebilirsin. Sen dememeyi seçmişsin, olan biten bu.
Mesela bana ailemle aynı evde oturacağız cümlesi kurulamaz bile. Açıkçası ailesiyle aynı evde yaşamayı teklif eden erkek prototipini doğrudan yanıma yaklaştırmıyorum, böyle sorunlarım da olmuyor.
Sakin ve mutlu bir "özel" hayatım var.

Esım bana çok aşık 6 yıllık evlıyım hala gozumun içine bakar,elinde çiçeklerle gelir.
Ben olsam o aşka o kadar güvenmem, aynı karından çıktığına bunu yapan adam seni tanımaz bile. Haberin olsun.

Ya arkadasım,gorumcem babadan bır kocasının tarafından 2 alcak 3 hak sahıbı olucak,ben babandan 1 kp den 2 alıcam 3 olucak esıtlencek işde islamda boyle,acın okuyun.

1 tane erkek kardesım var,ve babamın malını kardesıme verırım,oda babamda bılır bu dusuncemi.

Siz kendi payinizdan vazgeciyorsunuz diye gorumceniz de vazgecmek zorunda degil. Sanki babanizin katlari var da ondan vazgeciyorsunuz. Allah bilir kp niz kadar zengin degildir babaniz o yuzden konusmak kolay. Herseyinizi islam hukukuna gore mi yasiyorsunyz da simdi uslam hukuku?

Ben o gorumcenin yerinde olsam senin kocaninki gibi kardese catir catir dava acarim. Hadi oradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…