Miroslava Duma’nın stili,

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.870
40.691
698
harper's bazaar rusya dergisinin eski moda editörü. ..

oldukça başarılı bir stil ikonu.

Kısa boylu olmak hep dezavantajl olarak bilinir
hele bir de herkes uzunsa bütün eksi yönlerini çok iyi biliyor oluyorsunuz :) yalnız şu kadarını söylemek isterim ki Miroslava Duma iki tabunun yıkılışının mimarı, biri Rus dediğin sarışın olur diğeri stil ikonu dediğin model olur :))
belki ilkine hiç mi duymadın esmer rus diyebilirsiniz ona karışmam ama ikincisine bir kulp bulamayacağınıza eminim

İlk olarak şunu kabullenelim her giydiğini kendi bünyesine oranla iyi taşıyor, ama tabi 1.80'lik mankenlerle kıyaslamadığınız müddetçe :)
Peki Miroslava Duma kimdir?

Rus bir senatörün kızı olan Mira Harper's Bazaar da moda editörlüğüne başladığında asıl ününe kavuştu. Daha sonraları Glamour'dan Ok Magazinee editörlüğüne kadar uzanan başarılı bir kariyeri var. Charity Planet adlı bir yardım kuruluşunun sahibi de aynı zamanda. Buro 24/7 ise sahibi olduğu bir başka site.

Donna Karan'ın da dediği gibi bir kadın 20 dakikadan fazla bir sürede hazırlanıyorsa bir sorun vardır demekki diyor ve ekliyor kocaman bir gardrobu olupta giyecek birşey bulamayan kadınları anlamadığını söylüyor.
İşini tam zamanında bitirip ailesiyle vakit geçirmek için elinden geleni yapıyormuş :) rahatlamak için de yoga filan değil Toffifee marka karamelli çikolatadan yiyormuş :)
Sevdiği markalar; Marni, Channel, Raf Simons, Phobe Philio.. Ve tıpkı Sergeenko gibi Duma'da eşarbı sıkça kullanan bir isim, ama çoğu zaman Miroslava'yı yün berelerlede görebilirsiniz, fötr şapkalarlada. :)
Burberry tarafından düzenlene art of trench'e de tabiki seçilen bir isim Miroslava Duma. Bir çok markanın minik tanıtım filmlerinde rol aldığınına söylemeden edemeyeceğim :) Louıis Vuitton'un "small is beautiful" (küçük güzeldir) adlı reklam filminde yer alması ise fazla ironik
alıntıdır

Son düzenleme:
çok kötü değilmiyabenmı zevsızım muşabba gıyınmış yahu

bazı kombinlerine bayıldım bi kaç kıyafetinden ise tiksindim diyebilirim bu kadar çelişki olması ilginç.(ilginç olan ben düşüncem değil ama! onun stili :)

farklı tarzlarda kombinler yapmış
genel olarak detaylara önem vermiş sadelikten çok karmaşık takılmış
kötü değil çok çok iyi de değil, ortanın üstü iyi bence

*moda editörü gibi yazmışım heyt bee

Katılıyorum bazı kıyafetleri güzel bazıları berbat..Bazılarında da sadece parçalar güzel

Ama şunu çok beğendim...Nerden bulabiliriz ki böyle bir elbise..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…